hydetoshi написа:dunavfc написа:Не знам, колко си бил запознат с нещата и какви източници имаш, но бил ли си поне на един домакински мач на отбора през последните 6 месеца !?
Ако беше щеше да разбереш, че просто сме най-добрият отбор в първенството и на това се дължи първото ни място. Нищо не се е опекло, нито някой ни бута тенденциозно, дори напротив. Предлагам ти да изгледаш репортаж от гостуването ни в Поморие и да видиш, какво се казва порязване и въпреки това победихме.
Загубата от ЦСКА е много болезнена, но си има своите причини. Аз не казвам, че ако влезем в елита ще бъдем фактор, но със сигурност и няма да бъдем боксова круша.
Аз си спомням преди 5 години,как Дунав щеше да влезе в А група,но се уплашиха пак заради пари и други работи, и дръпнаха ръчната в последните кръгове за да пуснат Калиакра и Несебър пред себе си. Мен това ме притеснява. Ти гледаш отбора бие и се радваш,обаче никой не знае как стоят нещата по-надълбоко. Това се отнася и за А група и за всички. Истината обикновено лъсва през месец юли,като дойдат евромачовете. Кой,как е играл,какви победи е взимал,какъв отбор е имал-тогава се разбира. Онзи ден слушах по Гонг нашите мили журналисти отсега засънували Левски в групите на Лига Европа. Пожелавам им го,но нека слезат малко на Земята.
Преди 5 год. със сигурност се случи нещо, но в момента отборът е под съвсем различно управление. Плюс това в момента имаме кмет, който със сигурност помага малко или много на отбора, докато неговият предшественик Божидар Йотов беше нещо скандално !
Нашият отбор може да се провали само поради спортно-техническа причина, нищо друго. Сегашният президент на Дунав не би продал и едно полувреме, камо ли
промоцията ни в елита.