mark1926 написа:Типично за жълтИтИ- доказваш му, че греши и започва да избягва темата.
Кое е мит-50 000 на центъра ли??? Телевизиите въртяха цифрите от 40 000 до 50 000 човека. Мит ли е че бяхте 6-7 човека във Варна. А протеста срещу МЪРИ ви поизпразни стадиона. Разбира се удобно избягваш да кажеш кое е мит, на мен ми остава да гадая.
Явно за вас четвъртото място е по-значимо от ТИТЛАТА, реалността обаче е друга. Нека да уточня все пак и че ти си единствения, твърдящ БЕЗУМИЕТО- "голям процент ЛОКОМОТИВЦИ пеещи против жълтИтИ 2004 сега пеят за най-скъпото четвърто място"И на мен ми е интересно- тези неща говорите ли си ги наистина, такъв мит трудно ще мине
![]()
A 2004 Ботев бе с крак и половина в гроба, ИЗПАДНА(бавно умираше), ЛОКОМОТИВ стана ШАМПИОН- какъв беше процентът на ботевистите запели-" ние сме ние сме ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ". По твоята логика -сега ние сме седми, вие четвърти ...20004 вие изпадахте, а ние ВДИГНАХМЕ ТИТЛАТА... то остана ли въобще някой да вика за Ботев тогава![]()
Карта за библиотеката си имам, макар че имам и bookreader, а интернет предлага доста библиотеки.
Ти голям довод избара

В тази връзка между другото винаги ми е било изключително смешно сравнително доброто отношение между Локо и Берое. За толкова години никой не се усети, че подкрепа в "дербито за Тракия" значи, че Локомотив просто не е признаван от старозагорци за голям отбор. Дори и да бях роден в семейство на локомотивци, просто след една обща песен със заралии и една с шопите за "жАлтата кочина", повече кракът ми нямаше да стъпи на Лаута!