delqnski47 написа:
Извинявай,ама ти си от тия ''модчета'',които малко си дават повечко правомощия,отколкото им е дадено(нещо като куките един вид)!
Не че ми влиза в работата да ви коментирам и че ме бърка много много,но помня когато един път спорихме с теб,ти ме провокира,аз ти отговорих и след това ме наказа!
Изобщо не смятам да спамя повече в тази тема(да не взема да отнеса пак някой бан),а и знам че този коментар така или иначе ще се изтрие(въпреки че съм прав!Консултирах се с един друг модератор,който ми каза,че съм бил провокиран пръв!!!)
И никъде не съм казал,че форума бил ''най-добър''!Следващия път когато спориш гледкай да не четеш каквото ти изнася,капиш?
Какъв съм аз или не съм не си ти човека, който да каже! Нито ти си ме назначавал така да се каже, нито си ми дал правомощията, така че да ми говориш кой надвишавал и кой не - ахахахахаха....
Не се ли замисли, че щом толкова хора ти казваме, че си далеч от истината явно наистина си далеч от нея!?
И помня въпросния случай нещо бъркаш не съм те провокирал, това че ти така си го разбрал не е мой проблем
И като било безсмислено да спориш защо го правиш още, а? Май крадеца вика дръжте крадеца? Или някакво чувство на задължение те кара може би?
Аз пък мога да ти кажа и левскари и цесекари, които ще се изсмеят на идеята ти! Пак ти казвам май много си повярва, че си представителна извадка?
Капиш, мапиш тези неща ще ги говориш на някой друг!
Нещо тонът ти е меко казано нежелателен!
И ти не го каза с тези думи(че форума има толкова потребители, че е разпространен и т.н), но контекста беше същия, Деляне.... Май сам си противоречиш.... Когато не ти изнася нещо май гледаш как да замажеш положението...