Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Exclusive
Контакти:

Re: Форуми за първенствата всмести за отборите

Мнениеот Exclusive » 27 ное 2011 14:08

Nask0 написа:Предлагам вместо форуми за отделните отбори да има такива за отделните първенства. Интересно ми е вие какво мислите и направих тази тема всеки да изкаже мнение.

Отворих темата, за да предложа точно същото и видях, че и някой друг се е сетил. Ще бъде супер да се направи форум "Бундеслига" или "Премиер лийг"! :)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот Lyubooo » 17 дек 2011 14:45

а бре пичове, що не барнете един брояч за символи. така че когато Мистър Голям Идиот тръгне да пуска поредната си малоумна тема, тя да не съдържа само няколко думички или както в някои случаи само един знак като "?" например!
определено смятам че тема съдържаща под 50 символа нарушава точка 5 от Правилника на Форума и определено клони към точка 6 от същия правилник, задръствайки форума с ненужни малоумни теми от рода "от къде изгрява слънцето", "на колко минути е трамвай 5" и т.н. все въпроси на които е отговаряно много пъти и само е нужно нискоинтилигентния Юзър да ползва търсачка от рода на Гугъл например, както в този Форум се поощрява ползването на Търсачката!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 дек 2011 14:58

storm написа:Валенсия имат 2-3 фена тук.. Аякс имат само симпатизанти, Дортмунд и те, пък Лацио и Рома за съжаление нямат фенове тука които да са активни..

Е, кво като Валенсия има два-три фена?
Все пак е отбор, който има не малко успехи.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 дек 2011 04:28

Lyubooo написа:а бре пичове, що не барнете един брояч за символи. така че когато Мистър Голям Идиот тръгне да пуска поредната си малоумна тема, тя да не съдържа само няколко думички или както в някои случаи само един знак като "?" например!
определено смятам че тема съдържаща под 50 символа нарушава точка 5 от Правилника на Форума и определено клони към точка 6 от същия правилник, задръствайки форума с ненужни малоумни теми от рода "от къде изгрява слънцето", "на колко минути е трамвай 5" и т.н. все въпроси на които е отговаряно много пъти и само е нужно нискоинтилигентния Юзър да ползва търсачка от рода на Гугъл например, както в този Форум се поощрява ползването на Търсачката!!!

Ахахаххаха, еееееееее, благодаря ти, приятелю! Ти си направо един бъдещ модератор! Казвам го съвсем сериозно ( аз нямаше да мога да го напиша така)! Зарадва ме и факта, че щом цитираш правила, значи все пак си си направил труда да ги прочетеш, за разлика от много от потребителите, които ти цитираш! Пич, във връзка с питането ти, ние от две години не можем да си добавим емотикони ти за брояч ми говориш! Иначе имаш моите аплаузи за това мнение!!!!! ( поне един път да не ни плюят и да мислят като нас!!!)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 дек 2011 11:12

Sisi 1914 написа:Е, кво като Валенсия има два-три фена?

Успехите на Валенсия ли ще пишат в евентуалният им подфорум или въпросните 3-4 фена? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 дек 2011 11:24

не знам за вас, но за мен залаганията са си вид хазарт, който трябва да се практикува на точно определени места, без да му се дава широка гласност!
за мен е престъпно да се позволява съществуването на теми в свободен форум, в които се говори за залагания и се обсъждат различни игрални места!
едно е да се правят прогнози, а съвсем друго е вече да се правят залози, а още по-тежко е когато тези залози се рекламират, чрез теми във форум с широка достъпност, както е този на Гонг!
залозите пристрастяват и имат мрачната способност, да предопределят човешки съдби или поне да оставят трайни негативни последствия!
ясно ми е че е невъзможно да спрете рекламните банери, но пък за сметка на това е напълно възможно да стопирате или ограничите съществуването на теми прокламиращи залози!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 дек 2011 11:40

Rivaldo10 написа:
Sisi 1914 написа:Е, кво като Валенсия има два-три фена?

Успехите на Валенсия ли ще пишат в евентуалният им подфорум или въпросните 3-4 фена? :?

Мисля, че ако има под/форум и други фенове ще пишат там.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 дек 2011 14:39

Да взема и аз да поискам един подфорум на Хофенхайм,а? ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2011 18:41

Пичове от мод екипа, хайде, като сменяте служебно заглавията на темите и да си пишете имената в редакция!Някакси по-честно ще е така, отколкото разни анонимни редакции.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 дек 2011 10:04

Искам си старата визия на форума!
Без тези новини!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”