Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор![]()
![]()
Armagedon написа:delqnski47 написа:Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор![]()
![]()
Спри с дрогата - много си се напушил нещо!!! Толкова звезди изгряха от цдна, че имаме една нова Вселена....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Armagedon написа:Аз не искам да имаме хиляди звезди! На мен ми стига отбор, който като излезе срещу вас да ви победи!!! А кой, колко струвал и къде бил отишъл да играе, меко казано ми е през паламарката!!! Важното е, когато е играл за Левски, да е дал всичко от себе си и да е излизал победител в дербито!!!
delqnski47 написа:Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта