Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2011 14:57
Титулярният защитник на ЦСКА Апостол Попов няма да играе в следващите шест месеца, след като направените днес прегледи установиха, че той е скъсал кръстни връзки. По този начин националният защитник пропуска мачовете на "червените" до края на есенния дял на първенството и срещите на България до края на квалификациите за Евро 2012. На Апата му предстояха двете възлови срещи със Стяуа за влизане в групите на Лига Европа, както и двубоите на българския национален отбор с Англия и Швейцария през септември.
"Положението е трагично! Контузията я получих по време на мача с Черноморец, когато през първото полувреме Борислав Балджийски ми влезе много остро. Лекарят на отбора се чуди как съм играл до края с тази болка. Прегледът показа скъсани кръстни връзки и сега чакам шефовете да кажат как ще процедираме с операцията. Надявам се за пролетта да съм на линия, но наистина съм много разочарован", сподели пред Sportal.bg обезкураженият Попов.Fuck
Дано вземем Крачунов,чее....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.