vaskonti написа:baraba написа:1982 написа:baraba написа:Така ли , я кажи тогава КОЙ закон или приет правилник , дава наследственост в спорта !!! Защото аз , твърдя , че такъв няма , което означава че някои действия се ПРИЕМАТ за достатъчни да се признае правоприемност на спортните отбори и едно от тези действия е имено изкупуването на
Емблемата и ТМ в конкретния случай

Аха.... значи
търговският регистър не бил показател за нищо и не ви интересувал, но
търговската марка (емблемата е част от нея) давала приемственост и била важна.
Ама си ги въртите и сучете, както ви оттърва ..... и ТМ на Реал да купите, си оставате Литекс, пише ви го във всички документи. ТМ е актив, не е дружество. Ако ТМ нокеше наследственост, то щяхте да наследите и едни близо 25 милиона дългове.

Стига лъга , никъде не съм казал , че ТМ ДАВА , а е едно от нещата , които се приемат за правоприемственост !!!
Чакам да ми покажеш закона , според който се урежда правоприемственост м/у спортни отбори в Бълария и в частност - футбола !!! Ако няма , такъв , го кажи и спри да манипулираш , кое може и кое не може да се приеме за правоприемственост !!!
Айде първо да направите поне една, дори косвена крачка към тая приемственост, пък после тълкувай кое какво значи. Щото в момента освен да разтягаш локуми и общи приказки, нямащи връзка със ставащото, нищо друго не правиш.
Крачките си ги правим една по една Васконти , още преди 2-3 месеца казах , че се изисква чисто технологично време за да приключи целия процес , а процеса все още не е приключил
Колкото до първата и най-голяма крачка , това е признанието на феновете , които определиха ЦСКА - София , за своя ЦСКА , ако това не беше станало , всичко друго си губеше смисъла , ето защо са неистовите опити на подуенската клика подкрепена от Делиорманския Ага за всяване разкол м/у феновете на ЦСКА , за сега общо взето не им се получава и след още някой друг месец , съвсем ще загубят битката .... Но аз , съм търпелив човек и си гледам спокойно напред , също когато ви казах , да не се надявате на отрицателни реакции от ФИФА и УЕФА , тогава пак следваха някои ехидни коментари от твоя страна и съмишлениците ти също , но живота доказа , че съм прав и те така , някои си гледаме напред и си живеем живота , други сте заровили глава в миналото и явно мразите живота .... а за това лечение няма

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!