Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот BRF » 07 сеп 2012 12:18

Кашчей написа:
vaskonti написа:Уточни се първо кое не харесваш - играчите или клуба ЦСКА. Все си мисля, че на въпросните мачове си се кефил на самата игра и на самите играчи, а не на клуба. Също така си мисля, че по онова време грам не си се вълнувал от ръководството и от феновете на отбора. Но и да си се вълнувал, нямало е как да знаеш какво правят едните и какво мислят другите. Знаел си само какво мислят някои твои лични приятели ЦСКАри, нищо повече.

Между другото, кой отбор в България - като ръководство и фенове - показват лице за пример, та точно това на ЦСКА не ти харесва?

Васко, ЦСКА, Левски, Локомотив, Черно море...това са само имена.Отборът го правят ръководството, футболистите и спортно-техническият щаб, публиката.Той не може да съществува без първите два компонента, докато за публиката е малко по-различно, но и съвсем без публика не става.Така че аз съм се радвал на победата на българския отбор, а не че това е ЦСКА, тук си прав.Както съм се радвал и на победите на Левски, на Берое, на Ботев и Марек, на Локо София.

А относно ръководство и фенове-няма май отбор съвсем за пример, но в момента обсъждаме ЦСКА, а вие, като отбор и фенове, държите, че сте номер едно в България.Е, това ли е лицето на отбор номер едно на България?

ПП-Честно да ти призная, страшно са ми смешни тези фен-теми.Страшно са ми смешни тези фенове, които припознават за "свой" играч, играл половин или един сезон в отбора.Играч дошъл по нареждане "отгоре", който просто поддържаше форма тук.Но наистина играч, поне за нашите стандарти.[/quote]
Смешни са ти защото си един жалък хейтър!Не е нужно футболист да играе 100 години някъде за да спечели феновете на някой отбор!Примерно и Дембеле игра малко в Левски,ама хората му се кефят!За да разбереш тези неща,трябва да откриеш едно ново за теб чувство-нарича се любов!Успех в търсенето!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 сеп 2012 16:58

***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 сеп 2012 20:28

Машина :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2012 15:15

Колеги, смятам че Жуниор трябва да бъде привлечен под наем още през зимата. И без това не е твърд титуляр в Металург Д. Имаме нужда от него.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 окт 2012 15:21

Кировец написа:Колеги, смятам че Жуниор трябва да бъде привлечен под наем още през зимата. И без това не е твърд титуляр в Металург Д. Имаме нужда от него.

Да, взели са някъв по-добър от Мали и нашия човек май не е играл при разгрома 6-2! :)

Това може да е много добра новина! :)

[offtopic]Може и с Грегъри Нелсън в пакет и той е резерва, а Мораеш не е бил в групата, може и да е бил контузен![/offtopic]

А разбрах- има 3 мача наказание! :)

http://football.ua/ukraine/news/177487.html
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2012 15:27

Той сам си каза, че иска един ден да се върне на Армията. Един наем ще е задължителен и дано някой от ръководството е мислил по този въпрос. :|

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 окт 2012 15:30

Е, толкова бързо трудно ще го върнем... Трябва да имаме сериозни амбиции и финансови постъпления според мен! ;)

[offtopic]Той е вече скъп за нас! :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2012 15:33

dreben23 написа:Е, толкова бързо трудно ще го върнем... Трябва да имаме сериозни амбиции и финансови постъпления според мен! ;)

[offtopic]Той е вече скъп за нас! :cry:[/offtopic]

Зависи какво биха договорили при евентуален наем - не е нужно ЦСКА да плаща целият размер на заплатата, която играча взима в Металург. Ако там му плащат 30-40 000 евро-малко ме съмнява, тук могат спокойно да поемат до 60% при положение, че знаем какво може и ще поведе отбора.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 окт 2012 15:40

Мечтатели. Мораес беше водещ голмайстор на Металург до последния кръг където някакво африканче вкарва 3 гола и
го минава с 1 гол. Ако е вярно че са платили сума м/у 1,5 и 2 млн. Е накуп за него то този футболист вече е недостъпен за ЦСКА.
По-добре да се насочиме към Г.Дембеле !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

М/у другото М.Платини си е супер класа ама все го гони карък в ЦСКА. Мисля си че и Ив.Боладо е доста приличен нападател
и остава да го покаже и дано няма повече контузии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2012 15:43

Pichichi написа:Мечтатели. Мораес беше водещ голмайстор на Металург до последния кръг където някакво африканче вкарва 3 гола и
го минава с 1 гол. Ако е вярно че са платили сума м/у 1,5 и 2 млн. Е накуп за него то този футболист вече е недостъпен за ЦСКА.
По-добре да се насочиме към Г.Дембеле !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Григор Нелсънов също е вариант!Май не играе редовно там :? ?

Върни се в “ЦСКА”