Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот ivo55 » 14 юли 2025 11:56

gihuelo написа:
ivo55 написа:Понеже дойде поредния понеделник, с лекота и увереност мога да Ви призова към търпение и да очаквате нови играчи през следващата седмица.

Миналата година по същото време ни успокояваше, че селекцията реално е започнала само преди десетина дни ,когато е отворил трансферния прозорец :)

За пореден път учтиво настоявам да спреш да хленчиш след всеки мой пост.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 юли 2025 11:56

Ако съдим по публикациите в медиите, в момента има отправени поне 4 оферти към различни играчи, та трябва да има някакво развитие тази седмица най-накрая. Макето май е на 99% договорен.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юли 2025 12:05

https://www.transfermarkt.com/gabi-kanichowsky/profil/spieler/398258

Паднал е процента за Ференцварош !
Ако наистина успеем да привлечем този играч, тогава цялото чакане си е заслужавало и ще повярвам в думите на Златков
Съответно и ще се извиня на всички Вас
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 14 юли 2025 12:34

Ще е супер ако можем някак да го докараме израелеца.
За макето и аз мисля че най-вероятно ще дойде.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 14 юли 2025 12:40

MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/gabi-kanichowsky/profil/spieler/398258

Паднал е процента за Ференцварош !
Ако наистина успеем да привлечем този играч, тогава цялото чакане си е заслужавало и ще повярвам в думите на Златков
Съответно и ще се извиня на всички Вас

Няма какво да вярваш в думите на Златков. С този футболист трябваше да се постигне договорка още като имаше договор с предишния си клуб и да е при нас на 01.0.7.

В момента Златков действа панически в опит да си запази службичката. Непрофесионален подход. Вече е провалена селекцията и ще започнем сезона с неподготвен отбор, коеото е недопустимо при положение, че имаше толкова много време на разположение да сме на съвсем различно ниво.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 юли 2025 12:55

Някои от вас тук много ми наподобяват на деца, които си чакат сладкориите и подаръците за Коледа и РД примерно ( трансферните прозорци).

Еми бонбонки за пълнежче и кефче няма да има!!! От тях само се дебелее, развалят се зъбите ( питайте Кордоба), вдига се инсулинът.

Днес четох една статия на Мартин Костадинов от "Тема спорт", която много се доближава до истината.

В последната проверка се видяха хубави неща. Най-много ми хареса играта на Тасев. Има развитие при него. Нищо общо с оня от миналата година. Но всичко е в главата. И според мен ще бъде титуляр с Ботев.

Санянг също очевидно се чувства добре при новия треньор и в новата си роля. Мисля, че за втори избор като ляво крило + ротации от време на време за бек ще свърши работа този сезон.

Лапеня със сигурност се справя по-добре от Делова като ДХ и според мен той ще е засега шестица, но на мен ми хареса много в тази роля и Юлиан Илиев. Всъщност ние сме подсигурени в тази позиция и може и да не купуваме никой за ДХ.

Това, което се вижда е, че няма утвърден играч зад нападателя Питас. Между другото Питас ми хареса в последната контрола доста повече отколкото в много мачове от миналия сезон. Липсва тази 10-ка или свързващ играч между нападателя и халфовете. А иначе халфове си имаме достатъчно- Ето'о, Сегер, Скаршем, Петко- и са различни, което е хубаво. ДХ- то ги казах- Лапеня и Ю. Илиев.

Дефакто не ни трябват много нови играчи.

Според мен трябва да натиснем много сериозно за македонеца.

Първо- той е към 190 см, а ние имаме нужда от такива по-високи играчи с физическо присъствие.

Второ- той е много разностранен и може да играе като го гледах на клиповете на няколко позиции. В Трансфермаркт го пишат ляво, дясно крило и зад нападателя, но според мен ако Питас го няма ще може и ЦН да влезе дори, което е важно, щото Йоан не е убедил, че ще се справи, а Исека е но комент.

От там нататък виждам лек проблем на левия бек, щото Пинто е чуплив, а Сейнито в защита е проблемен.

Относно Каниховски- доста дебело ще ни излезе като заплата. Ако го вземем, ще е като перлата в огърлицата. Типична десятка и макето ще си играе на фланга, а на другия все ще се намери кой. Тасев се справя добре сега, Сейнито и той, а имаме и една камара контузени "звезди" там.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 юли 2025 13:19

Малко контроверсиално мнение от мен, но като нищо Исека ще започне да бележи тоя сезон. Ясно е, че той е под прицел, но има бая мачове на високо ниво и няма да се изненадам ако се отпуши.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юли 2025 13:22

danko_sot написа:Някои от вас тук много ми наподобяват на деца, които си чакат сладкориите и подаръците за Коледа и РД примерно ( трансферните прозорци).

Говори с имена, зарежи я тази тактичност :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юли 2025 13:23

Янис Зику написа:Малко контроверсиално мнение от мен, но като нищо Исека ще започне да бележи тоя сезон. Ясно е, че той е под прицел, но има бая мачове на високо ниво и няма да се изненадам ако се отпуши.

Това е едно от най-нестандартните мнения в форума за последните поне 5 години !
Нищо лично пич, ако познаеш ще те черпим :twisted:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 юли 2025 13:30

Изненада ме как прие с усмивка освиркванията и интервюто, което даде - не му липсва самочувствие и явно е надъхан да ни опровергае. Стабилна бройка мачове в Лига 1 на Франция, Чемпиъншип, Турция, не виждам защо да не се вдигне след 1 гол, половината ни лига е съставена от статисти.

Върни се в “ЦСКА”