Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот cska_vd » 16 юли 2012 17:34

terata написа:
j0rka7aa написа:Добре де вие всички се правите, че всичко знаете, но май всъщност нищо не знаете. Хората от НАП изкараха документи, че ЦСКА няма задължение, но вие понеже всичко знаете си твърдите вашето. Хайде обясни ми подробно откъде знаеш за дълговете към НАП, видя ли документи, каза ли ти някой, хайде кажи де. :idea: :?:

Темата залитна в съвсем друга посока вече. Ставаше въпрос конкретно за задълженията по трансфери. Тук става въпрос за задълженията по трансфера на Платини - платили ли сте? НЕ. Точка по въпроса. НАП никой не го намесва в спора

ПОКАЖИ МИ ДОКУМЕНТ С КОЙТО ДОКАЗВАШ ТЕЗАТА СИ !!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:35

ЦСКА се оказа и шампиона по неиздължени заплати, неплатени трансферни суми и задължения към банки по кредити.

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 16 юли 2012 17:36

С такива спорове клуб - клуб, както и привърженици - собственици футболът ни ще върви стремглаво нагоре.
Евала на професионалната работа в отборите. :evil:
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 юли 2012 17:36

Абе тука е пълно с фенове на различни отбори духали супата ни ! Боли ви, че ви бием, където ви хванем ?! Жалко, това е животът ! ТОВА Е ЦСКА ! Гледайте си вашите двороове .. Щото Локото Пловдив ще ги отупат още този кръг доста сериозно ! А левскарите ... комплексите са си тука, не сте се променили ;)

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 16 юли 2012 17:38

bianchi написа:ЦСКА се оказа и шампиона по неиздължени заплати, неплатени трансферни суми и задължения към банки по кредити.

Случайно да знаеш тогава кой е шампион по уреждане на мачове в А група?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2012 17:38

koeff написа:
калпазанчо написа:Да де ама в случая единия вика ЦСКА участва в наредени мачове......(сиреч имиджа на ЦСКА е накърнен).....а другите викат: онзи ни рекетира за хореографии и за софри с агънца...То все пак трябва да имате някакво мнение по въпроса...

На страната на Черноморец. Която за съжаление пострада от ЦСКА. Иначе ми беше безразлично. Сега обаче ми е трудно да понасям нахалствата на този отбор. А никога не съм имал нищо против който и да е друг БГ отбор :( Не ме разбирай погрешно - с Бригада Бургас сме в отлични отношения и знам, че феновете не са виновни (особено бургаските червени такива ;) )

Чакай сега! Тук говорим за "Титан" и Дучето. Ти защо се буташ, където не ти е работата и как тази вражда влияе на Черноморец? :arrow:

Имаше и друг цитат по средата, затова не ти става ясно каква е връзката. Само дето и аз вече забравих за какво идеше реч...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:39

TheClub написа:Абе тука е пълно с фенове на различни отбори духали супата ни ! Боли ви, че ви бием, където ви хванем ?! Жалко, това е животът ! ТОВА Е ЦСКА ! Гледайте си вашите двороове .. Щото Локото Пловдив ще ги отупат още този кръг доста сериозно ! А левскарите ... комплексите са си тука, не сте се променили ;)

Прав си бихте всичко наред и взехте титлата.Честито все пак дучето е на сабор с агнетата заповядай.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 17:40

cska_vd написа:
terata написа:
j0rka7aa написа:Добре де вие всички се правите, че всичко знаете, но май всъщност нищо не знаете. Хората от НАП изкараха документи, че ЦСКА няма задължение, но вие понеже всичко знаете си твърдите вашето. Хайде обясни ми подробно откъде знаеш за дълговете към НАП, видя ли документи, каза ли ти някой, хайде кажи де. :idea: :?:

Темата залитна в съвсем друга посока вече. Ставаше въпрос конкретно за задълженията по трансфери. Тук става въпрос за задълженията по трансфера на Платини - платили ли сте? НЕ. Точка по въпроса. НАП никой не го намесва в спора

ПОКАЖИ МИ ДОКУМЕНТ С КОЙТО ДОКАЗВАШ ТЕЗАТА СИ !!

ПОКАЖИ МИ ДОКУМЕНТ С КОЙТО ОБОРВАШ ТЕЗАТА МИ!! Така отговора ми задоволява ли те? На тъп въпрос, тъп отговор. Редица сайтове публикуваха договора на Платини и там ясно ги има датите на падежите. Разрови се в темата за Анисе и сам ще ги видиш. И като искаш документи, я ти тогава ми покажи такива за погасени задължения към Черноморец, към НАП, към Грило, Виданов, Тибони и т.н?
Кат всичко ви е изрядно, защо още не сте изпълнили предписанията за стадиона? Нали вече са ваши? За там че нищо не правите документи ще ми искаш ли или ще вярваш на очите си? Кат нямате проблеми, защо драпахте парите за Мораеш да бъдат платени по най-бързия начин?

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юли 2012 17:41

cska_vd написа:
bianchi написа:ЦСКА се оказа и шампиона по неиздължени заплати, неплатени трансферни суми и задължения към банки по кредити.

Случайно да знаеш тогава кой е шампион по уреждане на мачове в А група?

Вие не ореждате мачове бях забрав ,тя държавата орежда вместо вас

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 16 юли 2012 17:41

Невинен до доказване на противното!като идеш в съда ,документи ще ти трябват,не думи ;)

Върни се в “ЦСКА”