gihuelo написа:ivo55 написа:Огледай се и не раздавай оценки, самовнушавайки си, че твоето мнение има някаква дори бегла оценъчна стойност. Тук изглежда всеки, който не е съгласен с нечие мнение, счита че е в правото си да му каже че е смешен, прост или някаква друга простотия. Без да се притеснява и без да осъзнава, че така всъщност излага собствената си липса на интелект на позорен показ.
Очевадно: Иван Дюлегеров (национал), Лумбард Делова (национал), Джейсън Локило (бил е младежки национал), Годуин Коялипу (национал), Йоан Борносузов (младежки национал), Мика Пинто (национал).
От тук насетне очевидно ще има нов подход, в което няма лошо. Аз винаги съм бил привърженик на идеята селекцията да е дело на треьнора, в смисъл той да посочва конкретни футболисти, които иска, а не само позицията, за която иска играч.
Ама уточнявай се бе пич !
Коялипу е национал на ЦАР и не е ЕВРОПЕЙСКИ национал.
Локило е бил национал само в твоите сънища.
Борносузов не е национал от три години.
Дюлгеров е национал .но със сигурност не е предложен от твоята агенция ,която търсела само европейски национали.
Аз също не съм привърженик на Джуджи , но ти вече изпадаш в истерични състояния ,само и само да защитиш бавноразвиващите се директори на новите собственици.
Е па тая агенция не можа ли преди два месеца да го намери тоя национал от Люксембург ?
Защо аз да се уточнявам, ти се научи да четеш. Аз в по-предния си пост конкретно съм писал за левия бек. Теб къде те отвеждат твоите разсъждения, не знам. Иначе Локило е бил младежки национал, не случайно е стигнал до всички тези отбори на запад. Но не ми се спори с теб, нямам никаква мотивация.
Продължаваш да раздаваш смело епитети, самовнушавайки си, че имаш това право или някаква експертиза и мнение със стойност. Нямам никакво намерение да бъде адвокат на тези директори, даже бих се обзаложил, че до една година няма да са на щат в ЦСКА, а ма по принцип не можеш да им стъпиш и на малкия пръст, като гледам изразните средства, които ползваш. Логично е те да те оценяват теб, не ти тях, само дето не подозоират за това, че съществуваш и ръсиш грозни епитети в този форум.