ivo55 написа:Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Лапеня и Петко не бяха толкова далеч от Алдаир при удара.
За мен удара беше точен, но не беше някакъв снаряд със скоростта на светлината, а и беше от достатъчно далече. Дюлгеров трябваше да се намеси и да отбие в ъглов удар.
За жалост Делова както има много добри отигравания всеки мач, така прави и по 1-2 груби индивидуални грешки. В повечето мачове в България това не е фатално и предвид цялостната му добра игра в защита и добрата му игра с топка в крака, включително и изнасяне, това се неглижира.
Но във важните мачове с по-силни съперници се вижда, че тези грешки тежат.
Абсолютно съм съгласен с това, което ти е отговорил Иво и съм го написал и в предишния си коментар. Ако Исека беше направил елементарното нещо да затвори подавача щяхме да бием с 2:0.
Делова е невероятно добър футболист и ги направи смешни цял мач. При гола нямаше много какво да направи, а и не можем да го виним, че не е избърсал некадърния задник на Исека. Дайте да спрем да си критикуваме най-добрите играчи.
Томаш прави нещата много, много добре. Единствената грешка, която допусна в два поредни мача е, че надиграва съперника и пуска всяко менте, което има в състава ни. Днес, ако беше пуснал и Кордоба щеше да ги направи 5 от 5. Изчисти ли това нещо ще бъде перфектен - следователно да го прави възможно най-бързо.
Е те тук те ще припомня мое мнение от преди време, че без резервни класни бекове, опорен халф и едно крило, ще ядем ****, ми бе казано, че излишно всявам паника. Е ми с тия резерви толкоз. И с тоя треньор дето се уплаши и реши да пуска доказани проваляци и страхливци ... да пазят резултата.
1000% съм съгласен, че е така. Но съм видял и друго нещо. Имаме резервен десен бек и той се казва Стойчев, ако му се даде шанс ще се види, че е дори по-добър от Вион, особено в офанзивен план. Туристов може да бъде ползван само в замерянето със снежни топки на тренировките, а като се затопли времето в стрелба с водни пистолетчета. Юлиан Илиев е достатъчно добър двфанзивен халф и ще може да загаси същинския пожар, което е отсъствието на Ето'о в два мача, а и гарантирано в поне още два мача до края на сезона. Отляво на защитата имаме едно гамбийско туристче, което прави Пинто най-най-най-важният ни футболист в състава.
За треньора съм силно обнадежден, че може да се адаптира на базата на доста промени, които направи в хода на сезона като състав и като тактика. Да, все още допуска много грешки и включително днес подари точка на некадърния си испански колега. Слабостта му е това, че доста бавно забелязва истински добрите си футболисти. Скаршем и Панайотов цял сезон не ги пуска, а се вижда какво могат, когато го направи нааааааааай-накрая.
Освен Панайотов никой от влезлите други резерви не трябва да помирисват терен.
Паника излишно не си всявал, абсолютно си прав, че на всички изброени позиции ни трябват нови. Добавям и двама класни халфа, че и още едно крило към споменатото от теб, с което Скаршем да се конкурира.
И да, резултат не може да се пази с толкова некадърни футболисти на терена. От 9 полеви при изравнителния ни гол само Делова, Лапеня, Пинто и Панайотов са адекватни футболисти, няма как да стане четирима адекватни полеви играчи да не се провалиш. Даже един от неадекватните лежа 4 минути и остана извън терена...