mistreated написа:шивача написа:Като успех за мен са добро представяне в ГРУПИТЕ на ШЛ. Ако е лига конференции, задължитено излизане от групите. Проблемът е, че с това селско мислене на ръъководството и драгият фен започна да мисли като фен на една Славия, примерно. Критерият го няма вече. Аз също го писах горе, че за мен трябва да са на стадиона и да псуват ниския богаташ оттам. Затова си прав. А предателството е това, да подариш купата на говедата. Това е причината животните и близките на тях да не ходят на стадиона. Но редовния фен не му е проблем това. Той си знае да прощава, щото може наполеончо да си иска парите или от някакъв друг страх?!
То и аз искам до 5 г самолет, ама няма кой да ми го купи. Че то по твоите критерии Домусчиев досега да го бяхте изринали от Армията. Вие сериозно ли обвинявате само Ганчев, че не сме станали шампиони? Кой изгони Стамен, кой изгони Нестор, кой изгони Акрапович? Кой плюе по всеки наш юноша, когато влезе и направи грешка, от която се стигне до гол? Кой събра 60 лв за автобус?
Няма такъв филм, като биеш всичко наред, моето момче. Няма! Това не е селско мислене, това е реализъм. Другото е идиотизъм!
пишеш глупост след глупост. Ама не ми се занимава. Само ще ти обясня футболното от въпроса ти. Стамен е доказан клоун и една послушна мушица, която никъде няма успехи. Дано невероятния специалит поне във В група покаже някакво ниво, та да се избият клубовете за него. Нестор беше същия като сегашния-дойде да учи заная, ако стане-ок, но не стана. Кариерата му след нас е още по-впечатляваща, да се разревем за него. Акрапович, моето момче, го изгони ниския, същия който изгони Любо, Стойчо и останалите легенди, като оплю и иронизира самият Христо Стоичков. Но какво ли съм се заобяснявал, не случайно сме били под турско робство 500г.......