ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кировец » 14 дек 2013 16:19

memnto написа:Питай Крум. И не ми слагай думи в устата - не съм казал, че някой точно от тези "държави" е играл. ;)

Извинявай, останал съм с някакво погрешно впечатление. :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 дек 2013 16:48

Първо, това за мен е поредната измислица. Второ, не знам що като прочетете Кабо Верде, си мислите, че става въпрос за някакви неандерталци. Този отбор в последните години опука някои доста прилични тимове като Тунис и Камерун в ОФИЦИАЛНИ мачове. (За сведение в световната ранглиста са на 39-то място, а ние сме 76-ти. Знам, че по принцип е малко странно това класиране, ама 37 места разлика не са плод само на случайност.) Та "национал на Кабо Верде" честно казано не значи нищо по-лошо от "национал на България" поне към този момент. Както и да е, съмнява ме тази новина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 14 дек 2013 20:42

Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 дек 2013 20:47

j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.

Тия срещу, които днес играхме половината ще да са свободни агенти до зимата. :)

Петър Петров - карал е проби при нас, дори мисля, че има мачове в първия отбор. Халфче - коментаторът днес го похвали при една атака на Дините.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 15 дек 2013 09:53

Кировец написа:
j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.

Тия срещу, които днес играхме половината ще да са свободни агенти до зимата. :)

Петър Петров - карал е проби при нас, дори мисля, че има мачове в първия отбор. Халфче - коментаторът днес го похвали при една атака на Дините.

е то тия срещу които играхме какво да ги правиш тях ? то каквото имаше по читаво избяга още от рано и вече подписа договори с нови отбори така че там изтървахме :( става дума за десния защитник младежки национал Илия Мунин ... вече премина в Берое ... :( Не съм сигурен дали Танко Дяков си е намерил отбор ... 29г. централен защитник 194см висок ... с опит в А група може и да помогне до някаква степен ... другото е отайка няма смисъл ...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/stani ... 58508.html --- аз продулжавам да твърдя че това момче може много да израстне само на 22 години договора му изтича лятото и очевидно не се разчита на него в Ботев за сметка на многото чужденци и можем да си го пребереме още сега през зимата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2013 10:17

Udoji90 написа:Първо, това за мен е поредната измислица. Второ, не знам що като прочетете Кабо Верде, си мислите, че става въпрос за някакви неандерталци. Този отбор в последните години опука някои доста прилични тимове като Тунис и Камерун в ОФИЦИАЛНИ мачове. (За сведение в световната ранглиста са на 39-то място, а ние сме 76-ти. Знам, че по принцип е малко странно това класиране, ама 37 места разлика не са плод само на случайност.) Та "национал на Кабо Верде" честно казано не значи нищо по-лошо от "национал на България" поне към този момент. Както и да е, съмнява ме тази новина.

Гари Родригес е национал на Кабо Верде... ;)
А Базил де Карвальо-на Гвинея Бисау...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 дек 2013 10:30

Хубаво де, Костов е млад талант вече от четири-пет години. Защо тогава никъде не се налага и не играе. Просто не е за отбор като ЦСКА.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 дек 2013 10:47

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Хубаво де, Костов е млад талант вече от четири-пет години. Защо тогава никъде не се налага и не играе. Просто не е за отбор като ЦСКА.

Стоилов налага играчи с по-големите заплати. Нормално. Пуска го, когато духа южен вятър.
Нека изчакаме да мине 19-ти.
Темата не е на дневен ред.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 дек 2013 11:26

Няма да открия топлата вода ако кажа"добрия треньор е най-важната фигура в един клуб".Ако нямаш пари за качествени футболисти добрия треньор ще намери и след това развие и по-слаби . Така както го показва Херо.
Освен това да намериш и най-доброто място на всеки на терена.За това смятам че няма качествени Б.Г треньори.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2013 12:41

petko.h.markov написа:

Няма да открия топлата вода ако кажа"добрия треньор е най-важната фигура в един клуб".Ако нямаш пари за качествени футболисти добрия треньор ще намери и след това развие и по-слаби . Така както го показва Херо.
Освен това да намериш и най-доброто място на всеки на терена.За това смятам че няма качествени Б.Г треньори.

Да, ама на Херо никой не му се подиграва, че ги вика по 1 самолет свободни агенти на проби. Петко, пак се развихри с въображението си.

Върни се в “ЦСКА”