14 кръг Пирин ГД - ЦСКА София FT 0:5

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: 14 кръг Пирин ГД - ЦСКА София FT 0:5

Мнениеот Santiago Munezz » 28 ное 2012 17:20

Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин? :lol:
Да не говорим,че до 15 минута Бандата направи 5-6 много груби фаула и дори и жълт картон не получи...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 28 ное 2012 17:28

Santiago Munezz написа:Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин? :lol:
Да не говорим,че до 15 минута Бандата направи 5-6 много груби фаула и дори и жълт картон не получи...

Сподели къде гледа мача, че си толкова сигурен?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 ное 2012 17:30

vpnikolov написа:
Santiago Munezz написа:Да видим дали сега "синьото" БФС ще се самосезира и ще накаже Платини за удара без топка срещу футболист на Пирин? :lol:

На стадиона и не го казах за да се заяждам,вие и с 9 човека пак щеше да си вземете мача просто ми е интересно,кво ще направят БФС,които толкова много псувате!
Последна промяна от Santiago Munezz на 28 ное 2012 17:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 ное 2012 17:44

Очаквам синьото БФС да се намеси и да накаже Платини за удара без топка!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 ное 2012 17:47

dreben23 написа:Не е вярно, но няма да спорим. :)

Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят. ;)

СТРАНИЧНИЯТ СЪДИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗЧАКА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 ное 2012 20:18

W84me написа:
dreben23 написа:Не е вярно, но няма да спорим. :)

Не ме интересуват другите отбори, трябва да си гледаме нашия, иначе ще заприличаме на други фенове с друг цвят. ;)

СТРАНИЧНИЯТ СЪДИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗЧАКА!

Кой да чака? Онзи не понечи да се мръдне и една крачка назад, а той влияе на играта- какво има да чака? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 ное 2012 20:26

mistreated написа:
Янис Зику написа:И ако Присо започне още веднъж титуляр, или поне се появи и за една минута накрая ще е грехота. Анисе, Сержиньо и Скиорили явно са много здрава тройка, а и Тенгариня зад нападателя също не е зле, днес след като влезе той около 65-тата минута вкарахме 3 гола за 15 минути.

Аз това откога го повтарям :)

И мен ме заболяха пръстите да пиша все едно и също.. :mrgreen:
dreben23 написа:Кой да чака? Онзи не понечи да се мръдне и една крачка назад, а той влияе на играта- какво има да чака? :)

бате не си прав, голът си беше сто процента редовен. ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 ное 2012 20:33

по писаниците от мача гледам сержиньо е направил голям мач, активен в головите атаки , асистенции трето-пето, дано продължава така да се хвърля на 101 процента и в другите мачове и се превърне в нашето меси :)
а иначе най голям мишел, с него тоя отбор е от друга планета :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 ное 2012 21:01

RedeviL написа:Аз това откога го повтарям :)

И мен ме заболяха пръстите да пиша все едно и също.. :mrgreen:
dreben23 написа:Кой да чака? Онзи не понечи да се мръдне и една крачка назад, а той влияе на играта- какво има да чака? :)

бате не си прав, голът си беше сто процента редовен. ;)[/quote]

Май сте прави, трудно ми е да преценя от видеото в спортала. Но на тв+ се видя съвсем друго нещо, а камерите бяха точно на линията. :) Няма значение- дузпата обаче е безспорна, нескопосано отиграване... ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 ное 2012 22:41

Santiago Munezz написа:
vpnikolov написа:

На стадиона и не го казах за да се заяждам,вие и с 9 човека пак щеше да си вземете мача просто ми е интересно,кво ще направят БФС,които толкова много псувате!

И какъв беше удара ? Ритна ли го удари го с юмрук ли ? Какво направи ? Давай ,докъде не е излязло видеото ,че да ти се смеем после ! Бандата и той 5-6 груби фала и още толкова по леки ,нали ? Ебати фантазията !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”