Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 10:29

Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача :lol: :lol:
@ Що си мисля, че ще си плати дебело да го пуснат под гаранция и ще отиде на некой забутан остров на края на света :mrgreen:
Гешката най-добре да хваща самолета и лично да го доведе на каиша в България, така ше е 100% сигурно! :lol: :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2020 10:38

Teo написа:Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача :lol: :lol:
@ Що си мисля, че ще си плати дебело да го пуснат под гаранция и ще отиде на некой забутан остров на края на света :mrgreen:
Гешката най-добре да хваща самолета и лично да го доведе на каиша в България, така ше е 100% сигурно! :lol: :lol:

Те тези там с пари не можеш да ги впечатлиш :lol: :lol: :lol: Пък и да се казваш Божков.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 10:39

ros написа:
Teo написа:Очаквам новини от ОАЕ за свети Василий Черепо Изнасилвача :lol: :lol:

Те тези там с пари не можеш да ги впечатлиш :lol: :lol: :lol: Пък и да се казваш Божков.

Малък му е джепа на Васко, нема да има да им плати сумата :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2020 10:49

В Австрия е задържан един от издирваните по разследването за хазарта. На летището във Виена е арестуван Борис Бекяров, за когото има европейска заповед за арест.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2020 10:54

Teo написа:
В Австрия е задържан един от издирваните по разследването за хазарта. На летището във Виена е арестуван Борис Бекяров, за когото има европейска заповед за арест.

Този по-бързо ще си дойде :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 фев 2020 11:09

Busato написа:https://petel.bg/Grigor-Lilov--Oligarhat-Vasil-Bozhkov--Koy-e-i-zashho-izgarmya-__349810?fbclid=IwAR3IqHWEtRlQJ012G6A3TBb8wD9Ah56Ps4aVHImNvtCgtRQwW4RM0MXb

Браво!
Страхотно разследване с факти е описал пича..!
Който има време не е зле да го прочете. :arrow:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 фев 2020 11:34

Недей търка билети, ще вземе да спечелиш милион и няма да има кой да ти ги изплати! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 фев 2020 11:56

Не може да се отрече, че до момента действията на държавата са в стил "блицгриг". Явно доста им е напечена ситуацията. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 фев 2020 12:10

ivo55 написа:Не може да се отрече, че до момента действията на държавата са в стил "блицгриг". Явно доста им е напечена ситуацията. :)

Прокуратурата се изложи, забави се с ареста. Запознах се с интервюто с Цветомир Найденов от декември, с други материали. Черепа трябва да е пълен глупак да не си бие камшика.
За мен остава отворен въпроса защо е избрал ОАЕ. Да не се окаже, че по-рано си е купил техен паспорт за всеки случай?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2020 12:42

Mitata написа:
ivo55 написа:Не може да се отрече, че до момента действията на държавата са в стил "блицгриг". Явно доста им е напечена ситуацията. :)

Прокуратурата се изложи, забави се с ареста. Запознах се с интервюто с Цветомир Найденов от декември, с други материали. Черепа трябва да е пълен глупак да не си бие камшика.
За мен остава отворен въпроса защо е избрал ОАЕ. Да не се окаже, че по-рано си е купил техен паспорт за всеки случай?

Чух по новините, че държавата за втори път ще иска екстрадация на престъпници от там. Първият път е било през 2015, когато сме си искали още един спонсор на Герена - Таки... За съжаление още си го чакаме. Та може никак да не е случайна дестинацията :?

Върни се в “ЦСКА”