mistreated написа:ozzmozisa написа:чакайте малко.кой от вас лично се познава с който и да било от титан,че така яростно хулите.ми те разковават сините дето ги хванат.имаме равен брой точки с разград.чака ни непредвидим полусезон,в който шансовете ни не са изгубени.кво ни е на селекциятя.днес с резервите паднахме от конкордия,но можеше и да бием.баце-не се коси-глей си жвота.винце имаш и ракийка-гушкайте се с булчето,па на пролет-цска -шампион.
Ние, че бяхме с резервите бяхме, ама кои ще са титулярите? Защото продължаваме да нямаме опорни халфове, плеймейкър (то кога ли сме имали) и централни защитници. Както и ляв бек, тоя Сапата не ми вдъхва доверие. Кога ще ги намерим тия играчи?
На мен лично не ми изглежда лош вариант за опорни халфове Дюлгеров/Стоянов. И двамата са здрави и борбени и определено по-презицни от Галчев. Плеймейкър не съм убеден, че ни трябва... Платини може да върши чудесно тази работа, той и без това си играе на този пост цяла есен.
Нещата не са съвсем трагични от към селекция. Не знам защо излишно драматизираме - предни години като взимахме по 7-8 играчи - що сме взимали на килограм, сега дойдоха 2-3 - защо толкова малко! Имаме си сравнително избистрен състав, както и резерви. Вярно, в защита са малко зле нещата, но Апостол се връща, но аз разчитам най-много на Грънчов, който е доста талантлив.
Тоест, на този етап слуховете за смъртта на ЦСКА като цяло и селекцията в частност, са леко преувеличени.