cska_90 написа:Кашчей написа:cska_90 написа:Aбе я си гледайте работата бе! Тука в тоя форум -само философи, братко!! Като почнете да ходите на СИЧКИ мачове -тогава коментирайте!!То така лесно да си седите у вас!!!И тръгнали да се оправдават-ахахах-колко сте жалки!!!Това им било виновно,онова им било виновно-на мене що никой не ми е виновен и си ходя почти секи път????
А като не ви харесва "лумпените" в Г -еми не идвайте бе-някой да ви е вързал-там-ходете си във В и не ни занимавайте с тъпите си проблеми!@!!Аре приятна вечер!
Пич, ама сериозно, ако имаш познат, който има право да носи оръжие..поискай му го!Ако не ти го дава, открадни му го!
А ако питаш защо..виж си мненията отпреди 5-6 месеца!Не аз гледах мачовете от Ариана!
Глорихънтър!
Абе ти що ми следиш сяко мнение бе, пенсионерче!!Аре гледай си там старините и не се занимавай с работи,които очевидно нито те интересуват, нито си имаш идея за какво става въпрос!!И пий там некви лекарства за оросяване ан мозъка,че нещата са зели да излизат извън контрол!!!

Като ти чета това писание, което въобще не е мнение, се съмнявам кой какво трябва да пие!
Ти, точно ти, плюеше по отбора и ръководството му и призоваваше да не се влиза на стадиона, защото...Сега ти, точно ти, обясняваш кой колко бил ходил на мачове!Ти, точно ти сам не знаеш дали наистина обичаш отбора ЦСКА или победите на отбора ЦСКА!Ти, точно ти, ако ЦСКА беше в състоянието на Ботев Пд. нямаше нищо да направиш, защото на теб ти е голяма само устата! Ти, точно ти, псува ТИТАН и призовава към бойкоти, но като тръгна ЦСКА нагоре, забрави за призивите си.Сети се за тях сега, нали?!?