Бойкотът продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Бойкотът продължава!

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2010 15:50

cska_90 написа:
vaskonti написа:Аз не искам да ми даваш обяснения, въпроса ми беше риторичен. ЯСно ми е, че адекватен отговор от теб няма шанс да се получи...

Е тогава -защо пишеш-тая тема е за хората -които се интересуват-а не за такива като тебе-дето от 10000 години на мача не са ходили-ама са големи фенове!

Пиша щото някои "големи" фенове искат да унищожат тоя отбор, при това не нарочно, а заради липса на елементарна мозъчна дейност! С кибичене на Ариана и наливане с бира няма да постигнете исканията си, затова ти предложих да нахлуете в някой евромач на ЦСКА и тогава нещата ще се развият скоростно! Дано и също толкова скоростно измислиш кой ще купи след това ЦСКА в Б окръжна група! Но и да няма кой, пука ти - нали Титан няма да ги има вече!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2010 15:53

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????
А опраедания-винаги може да и намериш стига да искаш!!
Не обвинявам никого-всеки сам решава кога и как да ходи!!Но не може хора(тука НЕ визирам тебе)-които ходят на 3-4 мача в годината да ми обясняват какво било правилно и да ми дават съвети!Разбирам хора-които ходят на всеки мач,но селяци,чиито фенство се изразява само в това да изпеят КЗЛ,да се снимат в центъра на Г да ги види мама( :oops: ) и да ходят да гледат Хълк да ми дават наклон-айде мерси!!И когато шепа хора се опитваме да правим нещо за отбора -водени единствено и само от любов да ни наричат наркомани и платени фенове-няма да стане!!И същите тия фенчета дето сега ми приказват как трябвало безрезервна подкрепа и незнам си какво-ще си седят на топло в понеделник-я защото име късно,я защото нЕма с какво да се приберат или просто за тази година им стига вчерашният мач-да ти имам и подкрепата! :evil:

Егати любовта бе!Нахлувания на терена,бой над играчи,чупения на седалки(като прибавим и обществени предмети и превозни средства)!С една дума ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Има разлика между ''ЛЮБОВ'' и ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Вашто не е любов:знам че няма да те убедя в това!Питай някой нормален човек,който познаваш,какво мисли за вашата ''любов''!Той ще ти отговори най добре!
А иначе има хора,които се оправдават,че не ходят на мачове!Но има и такива,които,пак ти казвам,не могат поради различни причини!Ти явно можеш да ходиш,което е добре!Радвам се за тебе...

Тъпото е, че те всъщност наистина обичат ЦСКА, убеден съм. Но при тях това е толкова сляпа любов, че просто няма накъде....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2010 15:53

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????
Не обвинявам никого-всеки сам решава кога и как да ходи!!Но не може хора(тука НЕ визирам тебе)-които ходят на 3-4 мача в годината да ми обясняват какво било правилно и да ми дават съвети!Разбирам хора-които ходят на всеки мач,но селяци,чиито фенство се изразява само в това да изпеят КЗЛ,да се снимат в центъра на Г да ги види мама( :oops: ) и да ходят да гледат Хълк да ми дават наклон-айде мерси!!И когато шепа хора се опитваме да правим нещо за отбора -водени единствено и само от любов да ни наричат наркомани и платени фенове-няма да стане!!И същите тия фенчета дето сега ми приказват как трябвало безрезервна подкрепа и незнам си какво-ще си седят на топло в понеделник-я защото име късно,я защото нЕма с какво да се приберат или просто за тази година им стига вчерашният мач-да ти имам и подкрепата! :evil:

Егати любовта бе!Нахлувания на терена,бой над играчи,чупения на седалки(като прибавим и обществени предмети и превозни средства)!С една дума ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Има разлика между ''ЛЮБОВ'' и ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Вашто не е любов:знам че няма да те убедя в това!Питай някой нормален човек,който познаваш,какво мисли за вашата ''любов''!Той ще ти отговори най добре!
А иначе има хора,които се оправдават,че не ходят на мачове!Но има и такива,които,пак ти казвам,не могат поради различни причини!Ти явно можеш да ходиш,което е добре!Радвам се за тебе...

Aха -и къде го видя тоя вандализъм??Снощи колко счупени седалки имаше,колко строшени автобуси?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2010 15:57

cska_90 написа:
delqnski47 написа:

Aха -и къде го видя тоя вандализъм??Снощи колко счупени седалки имаше,колко строшени автобуси?

Ма аз не съм ти казал,че говоря за ''снощи''!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”