И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:37

tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?

Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки буцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.
Последна промяна от zaleza1 на 23 окт 2009 12:41, променено общо 1 път.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 окт 2009 12:40

icanmecan написа:
bigbonusprize написа:
icanmecan написа:Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.

А вие, евроколоса, сте свикнали само да печелите ли? Кога пък за последно пробихте в Европа, кога пък свикнахте да печелите?

Е за разлика от теб аз не гедам футбол от 1990 година ти помниш ли тази година кой бихте за последно и да има разлика между двата сектора хора сме нии животни сте вие аиде ебете си маиката :)

А от кога гледаш футбол? Хора били... Кога пък свинята се самоопредели като човек?!?! Може да нямаме победа, но съм зад отбора и го подкрепям докрай! Вие в същата ситуация събирахте по 500 човека на мач. Спомняш ли си? Как да си спомняш като най-вероятно не си бил от тези 500.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:42

zaleza1 написа:
tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?

Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки бъцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.

Парите за билет са мизерни, молим, не ги брой. От настинката ти, те нямат полза, а прегракнало гърло от вчера може да има единствено дучето, щото останалите мълчахте. Значи остават единстветно 10те лева, или колкото са там, които като отидеш в кръчма заминават за 10 минути.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:47

Абе престанете да се храните бе какво печелим от тези обиди.Нито ние сме прасете нито вие имате рога иначе София щеше да е селско стопанство.Не разбирате ли че така няма да станем по добри единствено ще затъваме в блатото наречено БГ манталитете.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:49

zaleza1 написа:Абе престанете да се храните бе какво печелим от тези обиди.Нито ние сме прасете нито вие имате рога иначе София щеше да е селско стопанство.Не разбирате ли че така няма да станем по добри единствено ще затъваме в блатото наречено БГ манталитете.

:lol: :lol: :lol:. Ми как да оставим отборите се сами в блатото :lol: :lol: :lol:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:52

tprodanov написа:
zaleza1 написа:

Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки бъцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.

Парите за билет са мизерни, молим, не ги брой. От настинката ти, те нямат полза, а прегракнало гърло от вчера може да има единствено дучето, щото останалите мълчахте. Значи остават единстветно 10те лева, или колкото са там, които като отидеш в кръчма заминават за 10 минути.

Абе прегракнало ми е а за 10 лева поне ще изпия 2 водки а вчера какво получих.Нищо. Не отивам да пея само за победа отивам да пея за да ги надъхам за да им предам ентусиазма си,за да видя че сърацата им горат както беше с Динамо в Москва.Когато не видя дори малка исрица от това с което съм зареден аз някак си ми става гадно.Но това не значи че няма да ги подкрепям следващия мач.
Последна промяна от zaleza1 на 23 окт 2009 12:55, променено общо 1 път.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:54

Ако имаш прегракнало гърло, значи сигурно си единствения. Как така, хем прегракнали гърла, хем мълчание по трибуните, или може би не сте мълчали, а аз съм се объркал?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 окт 2009 12:55

Ситуацията межсу Лефски и ЦСКА (миналата година) няма нищо общо! Миналата година ние бяхме пред фалит и завъряихме 2ри на 1 точка разлика, а в момента вие сте пред изпадане !!!!! А вие с тия 500 човека като гост не ви ли е срам, сравнете следващото гостуване на ЦСКА на Базел колко ще има отсега ще ви кажа 3000!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:57

Beck's написа:Ситуацията межсу Лефски и ЦСКА (миналата година) няма нищо общо! Миналата година ние бяхме пред фалит и завъряихме 2ри на 1 точка разлика, а в момента вие сте пред изпадане !!!!! А вие с тия 500 човека като гост не ви ли е срам, сравнете следващото гостуване на ЦСКА на Базел колко ще има отсега ще ви кажа 3000!

Я дай първо да почнем от там - вие колко бяхте вчера? :mrgreen:

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:58

Beck's написа:Ситуацията межсу Лефски и ЦСКА (миналата година) няма нищо общо! Миналата година ние бяхме пред фалит и завъряихме 2ри на 1 точка разлика, а в момента вие сте пред изпадане !!!!! А вие с тия 500 човека като гост не ви ли е срам, сравнете следващото гостуване на ЦСКА на Базел колко ще има отсега ще ви кажа 3000!

а на последното ви гостуване, няма да има и 300

Върни се в “ЦСКА”