Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот MASTER_COOL » 07 яну 2025 21:40

Sens85 написа:Айде честито, Куялипу в Ланс....
Еми, нямам какво да кажа освен пълна идиотия на този който е подписал договора.

Аз съм повече от възмутен. Развалиха ми празника. Който е подписал договора - Моментално ВЪН !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 07 яну 2025 22:00

Ясно е че двата паляка ,които осраха лятната селекция , накрая така се бяха оплели че подписваха и плащаха каквото им поискат . Интертесно Фичката как не са го уволнили още .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 яну 2025 22:02

"Ако го гледаме в перспектива, за мен общото представяне на тима е най-важно. Второ – зависимости от един играч отбор като ЦСКА не би трябвало да има. Трето – поне за мен и без да съм специалист, нужно е да бъдат налагани и български играчи. Да бъдат създавани, налагани, разбивани. Обществеността трябва да е готова, че първоначално представянето им няма да бъде винаги на топниво, то ще търпи определени колебания, но в името на създаването на тези футболисти ние трябва да сме толерантни към тях. Така че въпросът е много по-комплексен. Зависи от потенциалните цели за зимния трансферен прозорец. Това е въпрос с отворен отговор“, заяви Златков пред „24 часа“.

На този въпрос един мъжки отговор, че Коялипу има откупна клауза, подписана от лицето х ( ако е от Орманджиев- чудесно, защото него вече го няма), ако е от Фичо още по-зле и за Радо ( за това,че още го търпи), а за Фичката- вече съм без коментар наистина.... ;)

П.п. Въпросът беше точно за Коялипу и дали може да бъде продаден при евентуална оферта. Интервюто е дадено малко преди Коледа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 07 яну 2025 22:15

Съгласен съм че отбор като ЦСКА не трябва и не може да зависи от един играч, но ме е адски яд че точно в момента в който се опитваме да изградим отбор, намираме топ нападател за нашето ниво и го губим след 6 месеца...
Поне сумата да беше такава че да направи разликата.
Наистина не виждам по какво Куялипу отстъпва на Тиаго.
Лудогорец взеха 11 милиона ние 2.
Е как ще стане?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 яну 2025 22:19

А ми замисляте ли се, че алтернативата е да не бяхте чували за Куялипу и никога да не е бил играч на ЦСКА.
Цялата драма е, че ЦСКА търси вече играчи на това ниво. А същевременно нивото на клуба все още е много западнало.
Да се надяваме с новия стадион рязко да се помени ситуацията за добро.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 07 яну 2025 22:27

ivo55 написа:А ми замисляте ли се, че алтернативата е да не бяхте чували за Куялипу и никога да не е бил играч на ЦСКА.
Цялата драма е, че ЦСКА търси вече играчи на това ниво. А същевременно нивото на клуба все още е много западнало.

По принцип си прав но пак ме е яд :D

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 07 яну 2025 22:33

Дали има клауза или не - няма значение. Абсурдно е това, което се случва. Недопустимо е.

Ако има клауза - това противоречи на заявката, че няма да се работи на парче, а със стратегия за устойчиво бъдеще.

Към продажбата на Коялипу добавям и подгряването за зимна продажба на Ето'о в Лацио преди мача с разградчани. Явно са се отказали Лацио иначе и него щяхме да занесем на гръб...

И в двата случая се действа по един и същи начин - подшушва се на журналистите, че ни искат играч, за да започнат те да ни подготвят как е невъзможно да не се направи трансфер. Как иначе ще знаят те за интерес, клаузи в договори и т.н.?

Като завършат този позорен и закопаващ клуба трансфер да излязат и да кажат с детайли какво ги е притиснало, иначе отива на кино и обещанието за прозрачност.

Кешеру изкара 6-7 сезона при ония, почти всяка година беше голмайстор на първенството и го пуснаха да си тръгне чак след като нивото му започна да пада - на 32-3 години. Един път не чух спекулации за интерес и продажба, дали е нямало?

Еми ония си държат ключовите футболисти по 5-6-7 сезона и с футболисти, които могат да го заместят вече в отбора, а не тепърва да се задействат за преговори с нов. Ние от своя страна тук спорим имало ли как да задържим най-добрия си футболист за цели(!) два полусезона. Как да станем шампиони с подобен подход? Още 30 години няма да станем, ако това не е последния път, в който действаме така.

Вместо директорите да откажат Хайнц от хазарта, явно той ги е запалил. Защото си е мега хазартен ход като се има предвид следното:
Играчите с най-много голове за първенството ни след Коялипу са: Фаетон (3), Бютучи (2) и Кареасо (2). Дори и да вземем класен нападател за заместник той ще струва пари (печалбата от транфера - чао) и няма гаранция, че ще влезе в ритъм веднага. Навремето дори Шевченко не успя да се адаптира в Челси.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 07 яну 2025 22:36

ivo55 написа:А ми замисляте ли се, че алтернативата е да не бяхте чували за Куялипу и никога да не е бил играч на ЦСКА.

Много съм съгласен и затова бях супер ентусиазиран, че идва новото ръководство и прави всичко до момента.

Въпросът е като имаме наследство от 17-20 футболисти дълбоко под нивото на ЦСКА какъвто го искаме като намерим футболист от тази класа да го задържим, докато имаме алтернатива. Защо иначе ги търсим футболистите на това ниво? Да играйкат 6 месеца и после следващия? Та ние имената няма да можем да им запомним.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 07 яну 2025 22:37

Успех на Християн, наистина незаслужени определения имаше по негов адрес, надавам се някой ден като понатрупа опит и пари да се завърне в ЦСКА.
Относно Коялипу ,ако някъде му дават 2 или3 пъти по-голяма заплата, отделно перспектива всеки сезон Евротурнири и светлините на прожекторите от едно силно първенство, Вие на негово място какво ще поискате? И как да го задържат все пак не сме в крепостното общество. И на мен ми се иска да остане, за съжаление той е един чужденец тръгнал да изкарва кинти, не е отраснал тука като юноша на клуба, че поне да се замисли или някакви сантименти да има. Ще напише едно фейсбук писъмце до феновете, ще пожелае успех на клуба и на самолета. Неустойката му не знам каква е ,но знам ,че тя не се определя само от клуба, а и от негова страна който е преговарял. Тогава по ред причини ЦСКА не беше привлекателна дестинация за добри нови футболисти, че да поставяме само нашите условия. Това е една от причините поради която аз за сега не критикувам Филипов. Да закъсняла беше селекцията, но повечето които дойдоха са чакали до последно някой друг да вдигне мизата и тогава са правили своя избор. Като гледам и този прозорец картинката е подобна и едва ли ще докараме някой много добър от първия ден на подготовката. За съжаление реалността като първенство е такава ,надявам се скоро поне ЦСКА да мине това ниво , че да може да поставя своите условия.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 07 яну 2025 22:48

danko_sot написа:"Ако го гледаме в перспектива, за мен общото представяне на тима е най-важно. Второ – зависимости от един играч отбор като ЦСКА не би трябвало да има. Трето – поне за мен и без да съм специалист, нужно е да бъдат налагани и български играчи. Да бъдат създавани, налагани, разбивани. Обществеността трябва да е готова, че първоначално представянето им няма да бъде винаги на топниво, то ще търпи определени колебания, но в името на създаването на тези футболисти ние трябва да сме толерантни към тях. Така че въпросът е много по-комплексен. Зависи от потенциалните цели за зимния трансферен прозорец. Това е въпрос с отворен отговор“, заяви Златков пред „24 часа“.

На този въпрос един мъжки отговор, че Коялипу има откупна клауза, подписана от лицето х ( ако е от Орманджиев- чудесно, защото него вече го няма), ако е от Фичо още по-зле и за Радо ( за това,че още го търпи), а за Фичката- вече съм без коментар наистина.... ;)

П.п. Въпросът беше точно за Коялипу и дали може да бъде продаден при евентуална оферта. Интервюто е дадено малко преди Коледа.

Съгласен съм, че не би трябвало да има зависимост от един играч. За да се избегне такава зависимост трябва да се вземе още един, който е на неговото ниво. Двамата да се конкурират - тогава зависимост няма и всеки може да се продаде.

В случая сме зависими 14 гола за Коялипу срещу 11 гола за всички останали футболисти в отбора. Това е реалността, а както е казано не трябва да бъде. Ако целта е да не зависим от един - с това действие се отдалечаваме. Едва ли Ланс ще му дават повече, отколкото ние даваме на Купър.

Върни се в “ЦСКА”