Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
А къде в крайна сметка е Божков и защо не изложи своята позиция, като мъж със собствени думи, както подобава на открит човек ?
Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Жълто-черен Пловдив написа:Вчера срещнах случайно един приятел от казармата. Той си е цесекар до мозъка на костите. Каза ми, че още не може да се ориентира в обстановката. Според мен, така са повечето червени фенове - чакат да видят какво ще стане и тогава ще се определят. Ако всичко с отбора на Г.Г. е Ок, мнозина ще си го припознаят. Но, ако съдът започне да прави спънки, ако старият ЦСКА събере отбор и докаже, че може да съществува, и планът на Божков бъде приет, много хора ще застанат зад стария ЦСКА. Според мен само мозъкът на Боко може да роди такава каша![]()
За съжаление никои не е дошъл засега да подкрепи истинският ЦСКА които иска да тренира на Армията.Дават някакви по телевизията се изживяват на тартори и някакви си но против отбора.Явно хора на Ганчев.Маи повечето фенове си харесват Ганчев и методите му.
И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
И преди и сега ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Въпреки мутрите, които ГГ докра на Армията, тренировката на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА започна под възгласите:
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА ................
ЦСКА за нас, парите са за вас!
Въпреки мутрите, които ГГ докра на Армията, тренировката на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА започна под възгласите:
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА ................
ЦСКА за нас, парите са за вас!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Гледам по БТВ на Армията фенове скандират и ГГ. Но ми се видяха малко де.
nib написа:Гледам по БТВ на Армията фенове скандират и ГГ. Но ми се видяха малко де.
Това което си видял е преди автобуса да отиде за вземе момчетата, феновете на ГГ бяха 5-6 главанака и няколко заблудени покрай тях, имаше и майки с деца, може би от администрацията на Литекс комерс,
когато дойде автобуса, истинските армейци надвикаха копоите на ГГ с това, което съм написал!
Видео със скандиранията:
https://www.facebook.com/Blitz.bgSport/ ... 455424538/
Последна промяна от DANS на 04 юли 2016 19:42, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

За мен това е излагация. Смятам че трябва да се обедините и веднъж за винаги да решите кое е истинската версия. Също така считам че целият разкол е за това кои да сложи лапи върху имотите - мое мнение.
Отговорете си на въпроса, кой има интерес от насаждане на омраза и разединение първо между големи групи българи, независимо дали са "фенове" на отбори или любители на туризма, примерно.След като това беше постигнато , в ход е същото в самите групи.Обраха ви парите, обраха ви мозъците, сега обират и душите ви.
Спрете се бре хора!
Спрете се бре хора!
Последна промяна от Мистри на 04 юли 2016 19:15, променено общо 1 път.

Scarabee написа:За мен това е излагация. Смятам че трябва да се обедините и веднъж за винаги да решите кое е истинската версия. Също така считам че целият разкол е за това кои да сложи лапи върху имотите - мое мнение.
Затова истинските фенове скандираха преди малко: "ЦСКА за нас, парите са за вас!"

На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
- varanaDrago
- Контакти:
Респект към достойните фенове на ЦСКА , този които с момента тренира на Армията .
Всеки нормален привърженик знае че Повърнята на ГГ цели да затрие този славен клуб,
Успех срещу нас за Суперкупата ,и за първи път няма да съм тъжен да загубим
Всеки нормален привърженик знае че Повърнята на ГГ цели да затрие този славен клуб,
Успех срещу нас за Суперкупата ,и за първи път няма да съм тъжен да загубим

Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...