XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.

Мнениеот GOLEADOR » 05 дек 2014 14:01

Мирослав Антонов: Лудогорец ми забраниха да играя срещу тях
Миро, предстои ви мач с Лудогорец, в който ти игра доскоро, какво очакваш от двубоя?
- Първо искам да уточня, че нямам право да играя в мача с Лудогорец. Забраниха ми. Знаете, че съм със статут на преотстъпен в родния ми клуб - Монтана. В договора ми обаче има специална клауза, която не ми позволява да се изправя срещу отбора, чиято собственост съм.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 дек 2014 14:07

GOLEADOR написа:
volf написа:
Udoji90 написа:Само че преди мача с "Ботев" той не е имал наказание, което да изтърпи срещу тях. Наказан е за срещата с нас, защото получи картон точно срещу "Ботев".

Излиза че го е изкарал умишлено, с цел наказанието да изтече в среща за която има задколиснана договорка да не вземе участие?
По този начин се опитвате да администрирате цялото първенство, но липсата на чисто футболни аргументи е причината за честите Ви провали напоследък.

Какво задкулисно,та Камбуров го заяви в прав текст още преди първия мач.защо не роптахте тогава?А,да,защото всичко е легално.За това се говори свободно и правилото важи за всички отбори.Дадох за пример Мболи.Същото се случи и с Иса (Мездра-Левски)и с Жозе Жуниор.Подсъдно е корумпирането на съдии и отбори,нещо за което олигарха трябва да лежи в затвора!

То и приятелката на Стойчо - господин Стойне - обяви в прав текст, че е стимулирал отбора на Марек в продължение на цял месец до двубоя с шампиона, но обвини за това си действие Домусчиев и Лудогорец!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 дек 2014 14:13

GOLEADOR написа:Мирослав Антонов: Лудогорец ми забраниха да играя срещу тях
Миро, предстои ви мач с Лудогорец, в който ти игра доскоро, какво очакваш от двубоя?
- Първо искам да уточня, че нямам право да играя в мача с Лудогорец. Забраниха ми. Знаете, че съм със статут на преотстъпен в родния ми клуб - Монтана. В договора ми обаче има специална клауза, която не ми позволява да се изправя срещу отбора, чиято собственост съм.

Има голям смисъл в думата "преотстъпен", което в повечето случаи означава, че футболистът получава заплатата си от преотстъпилия го клуб, а осигуровката 100% е за сметка на същия!
Нещата при Вас далеч не стоят по този начин.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 дек 2014 14:34

volf написа:
GOLEADOR написа:
volf написа:
Udoji90 написа:Само че преди мача с "Ботев" той не е имал наказание, което да изтърпи срещу тях. Наказан е за срещата с нас, защото получи картон точно срещу "Ботев".

Излиза че го е изкарал умишлено, с цел наказанието да изтече в среща за която има задколиснана договорка да не вземе участие?
По този начин се опитвате да администрирате цялото първенство, но липсата на чисто футболни аргументи е причината за честите Ви провали напоследък.

Какво задкулисно,та Камбуров го заяви в прав текст още преди първия мач.защо не роптахте тогава?А,да,защото всичко е легално.За това се говори свободно и правилото важи за всички отбори.Дадох за пример Мболи.Същото се случи и с Иса (Мездра-Левски)и с Жозе Жуниор.Подсъдно е корумпирането на съдии и отбори,нещо за което олигарха трябва да лежи в затвора!

То и приятелката на Стойчо - господин Стойне - обяви в прав текст, че е стимулирал отбора на Марек в продължение на цял месец до двубоя с шампиона, но обвини за това си действие Домусчиев и Лудогорец!

Има прокуратура която да разследва.Ако Стойне е корумпирал Марек,то нека си носи последствията,както и Домусчиев.Олигарха корумпира не само отбори (Марек,Миньор),но и съдии.Надявам се гласът на Младенов да бъде чут не само от "Господари на ефира",но и от българската прокуратура.Пълна подкрепа за Младенов в борбата му против олигарха и корупцията в българския футбол!Дано успее , а престъпниците да лежат в затвора.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 дек 2014 14:52

Рубин (Казан) и Амкар (Перм) не успяха да се победаят, завършвайки 1:1 в мача си от 12-и кръг на руската Премиер лига. Благой Георгиев не взе участие в мача срещу бившия си клуб заради уговорката да не играе срещу Амкар.

Примери още бол през годините. Още преди първия мач казах, че е много по-добре да играе някой с желание в този мач, вместо Камбуров да излезе просто да разкара фланелката на Локомотив, защото има уговорка със Стойчо. Не мислите ли, че е така?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 дек 2014 18:47

Успех на Локо Пд! Имат потенциал да вземат важни точки от червените.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 дек 2014 21:03

Камбуров нямало да играе, защото Стойчо му заръчал така и той изпълнява... :lol:

http://football24.bg/novina/140314-kamb ... eshtu-cska

Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри пред sportonline.bg, че има уговорка с наставника на ЦСКА Стойчо Младенов да не играе в мачовете на „смърфовете“ срещу „армейците“.

„Нормално е да бъда коректен с отбора на ЦСКА и със Стойчо Младенов.Преди започването на самото първенство, от „Армията" не ми направиха никакви проблеми при завръщането ми в Локо (Пд) и се разбрахме да не играя в мачовете с „червените".

И понеже така и така беше ясно, че няма да взема участие в тази среща, реших да ми мине като наказание за един мач.По този начин изчиствам и натрупаните жълти картони", разкри Камбуров.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 дек 2014 21:11

Даже има уговорка да си вкара,колкото е нужно автогола.Дави имам информациите и източниците!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 дек 2014 21:37

ЛУДОГОРЕЦ налитат на Камбуров защото ако го изкарат нечестен човек ще хвърлят петно върху мача на ЦСКА с Локото и така по-лесно приемат гадостите които върши олигарха.Нищо,че клаузата в договора на Камбуров е съвсем легална и никога не е била тайна.Такава клауза са имали и други състезатели,включително и такива от Лудогорец.За съжаление феновете от долината на широките гащи са готови да наплюят всеки,само и само да оправдаят корупционните действия на своя олигарх.Но аз от мишки като тях друго не очаквам.Само ми е интересно след Камбуров на кой друг ще посегнат. :o

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 дек 2014 01:12

blue avalanche написа:
inivanov написа:
W84me написа:Какви са тия уговорки Камбуров да не играе? Това ли са ви честните начини?

Ако слушахте и четяхте (а не само да словоблудствате) нямаше да пропуснете интервюто с Камбуров от лятото. В него самият той каза, че е освободен без трансферна сума и финансов иск от ЦСКА с условието да не играе в срещите срещу нас. Сега изясни ли ви се положението?

Ами,не!Не се е изяснило...
Въпросът остава.Защо сте включили такава уговорка като сте радетели за честната игра???
Ако ние кажем на Монтана да не пускат нашите юноши срещу нас те трябваше да паднат служебно. :mrgreen:

Що за идиотски въпрос?Това е най - нормална практика във футбола.Освобождаваме даден играч без пари на конкурент от първенството,но за сметка на това не може да играе срещу нас.Какъв е проблема?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”