ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 21:19

Кашчей написа:
BRF написа:И кой е казал,че нямаме заявен стадион :? ?

Темата на каква тема е, или си пропуснал началото и?

Темата е фенска!Пуснал я е Тео и човека се чуди!Ако беше я пуснал някой от Сашетата да коментираме правилници и детайли!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 21:32

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:И кой е казал,че нямаме заявен стадион :? ?

Темата на каква тема е, или си пропуснал началото и?

Темата е фенска!Пуснал я е Тео и човека се чуди!Ако беше я пуснал някой от Сашетата да коментираме правилници и детайли!

Прав си, пуснал я е Тео, който явно не е наясно, че първо се заявява стадион за ЕКТ, а след това се получава лиценз. Какво лошо видя в това, че му бе разяснено каква е последователността?
ОК, вие сте заявили стадион, като ще е тъпо да е националният, който влиза в ремонт и само обещанията на шефа не са гаранция за краен срок. Нямате право на промяна, преди следващ етап от турнира, но стадионът е неизползваем-какво правите тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 апр 2014 21:51

Кашчей, понякога сериозно се замислям дали си наред с главата като ти чета глупостите, за които спориш.
В момента нито знаеш дали сме заявили стадион, нито кой е той, какво те интересува толкова? Мислиш ли, че Сашо Тодоров е толкова прост, че да не заяви и да не прецени кой стадион трябва да заявим, че за да играем в Европа? Според теб възможно ли е да се оправят всякакви задължения за да можем да вземем лиценз, обаче да не се прецени и да се заяви на кой стадион ще играем?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 апр 2014 22:00

Аз подкрепям Венко, а освен всичко друго искам и да запитам: Ако бъде заявен сега и в момента В. Левски - какъв точно е проблема ? Към днешна дата /при заявяване/ стадиона е о.кей нали ?

Не ми се рови, че мисля, че и няма смисъл, но имаше срок и то не малък преди първия домакински мач за смяна на стадиона :) Ние сме класирахме, има и жребии, часът и мястото на срещата са известни, че Кашчей ми цитира гордо правилници и извадки

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 22:03

Venko123 написа:Кашчей, понякога сериозно се замислям дали си наред с главата като ти чета глупостите, за които спориш.
В момента нито знаеш дали сме заявили стадион, нито кой е той, какво те интересува толкова? Мислиш ли, че Сашо Тодоров е толкова прост, че да не заяви и да не прецени кой стадион трябва да заявим, че за да играем в Европа? Според теб възможно ли е да се оправят всякакви задължения за да можем да вземем лиценз, обаче да не се прецени и да се заяви на кой стадион ще играем?

Аз коментирам темата, а не лиценза ви!
Това, че стадион и лиценз са вързани не е мой проблем. Оправените задължения са по ваша информация, която не е задължително да е вярна, но приемам, че е вярна и...какво от това?! Националният е неизползваем. Другият в София е Георги Аспарухов.. все още.

А ако не сте заявили стадион, за какъв лиценз за ЕКТ кандидатствате...знаещият?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 22:07

k_oleto написа:Аз подкрепям Венко, а освен всичко друго искам и да запитам: Ако бъде заявен сега и в момента В. Левски - какъв точно е проблема ? Към днешна дата /при заявяване/ стадиона е о.кей нали ?

Не ми се рови, че мисля, че и няма смисъл, но имаше срок и то не малък преди първия домакински мач за смяна на стадиона :) Ние сме класирахме, има и жребии, часът и мястото на срещата са известни, че Кашчей ми цитира гордо правилници и извадки

Коленце, ЦСКА подаде ли вече документи за лиценз или тепърва ще го прави? Иначе за вас винаги има нещо, което е извън правилата и ви облагодетелства...то ще е смяна на обявен стадион, то ще е анекс към трудов договор, в който е упомената само датата на влизане на договора в сила.. бе въобще сте китки, откъдето и да ви погледне човек :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 апр 2014 22:11

Кашчей написа:
k_oleto написа:Аз подкрепям Венко, а освен всичко друго искам и да запитам: Ако бъде заявен сега и в момента В. Левски - какъв точно е проблема ? Към днешна дата /при заявяване/ стадиона е о.кей нали ?

Коленце, ЦСКА подаде ли вече документи за лиценз или тепърва ще го прави? Иначе за вас винаги има нещо, което е извън правилата и ви облагодетелства...то ще е смяна на обявен стадион, то ще е анекс към трудов договор, в който е упомената само датата на влизане на договора в сила.. бе въобще сте китки, откъдето и да ви погледне човек :mrgreen:

Ама си се харесваме и обичаме, така че.........не знам теб какво те топли това. Пък..........който може и знае как има едно браво от мен :) цаката не е да следваш сляпо и да цитираш, а да умееш да заобикаляш

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2014 22:13

Спрете да му отговаряте на тоя Кашчей, пълен игнор, само така ще го оправите. Колкото повече обръщате внимание на глупостите му, толкова повече ще досажда тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 22:15

1982 написа:Спрете да му отговаряте на тоя Кашчей, пълен игнор, само така ще го оправите. Колкото повече обръщате внимание на глупостите му, толкова повече ще досажда тук.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупости ли са фактите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 апр 2014 22:16

Кашчей написа:
1982 написа:Спрете да му отговаряте на тоя Кашчей, пълен игнор, само така ще го оправите. Колкото повече обръщате внимание на глупостите му, толкова повече ще досажда тук.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупости ли са фактите?

Кои са фактите ?

Върни се в “ЦСКА”