Аспарух Никодимов-Паро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Аспарух Никодимов-Паро

Мнениеот msm » 17 фев 2013 09:17

sin4ec написа: Да, смятам. Не за кой колко разбира, а за стреса и натоварването, които са така или иначе част от тази професия. И когато си допълнително натоварен от живот, цени, разходи, трафик по улиците, и си на 68 години, нещата се променят. Естествено, че е въпрос на личен избор, Симо Варчев например става на 70 и пак се занимава по цял ден с баскетбола. Но не е същото!

Аз мисля, че е въпрос на характер. Ако си отдаден на работа която вършиш, не е важно на колко години си. А пък живота,стреса, цените и трафика натоварват всички в БГ, без значение на пола и възрастта. Даже бих казал, че по-младите повече се влияят от ежедневието си от колкото улегнал човек като Паро. Интересно, че даваш пример с Варчев, а отричаш Никодимов. Това ми звучи,като "тоя виц го знам, ама по друг начин"! А в същност, е едно и също!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2013 22:48

Ами понеже познавам Варчев лично, казвам ти, че не е същото! Вече си е изтезание, но пък и е вярно, че лишиш ли го от баскетбола, не знам... Не го виждам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 17:42

Бай Паро е изтрещял тотално.

Разсърден бил на Стойчо и Жеков, щото скоро ще е уволнен и няма да продължи работата си в ЦСКА, която и той самия не знае каква е...
Ама, когато Титан направиха всичко възможно да изгонят Стойчо Младенов, който НАСТОЯ да бъде назначен Парето на работа и го върнаха от нивата с мотиката пак в играта, тогава не рева - зализа бялата коса и продължи напред - доволен, че е останал на заплатка в ЦСКА при Титан - майсторите на сладката приказка.

Сега изкукуригалият дядо си е въобразил, че е някакъв невероятен чиновник, без който ЦСКА не може да продължи да вирее, а Стойчо е най-лошото момче на света.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 17:58

Кировец написа:Бай Паро е изтрещял тотално.

Разсърден бил на Стойчо и Жеков, щото скоро ще е уволнен и няма да продължи работата си в ЦСКА, която и той самия не знае каква е...
Ама, когато Титан направиха всичко възможно да изгонят Стойчо Младенов, който НАСТОЯ да бъде назначен Парето на работа и го върнаха от нивата с мотиката пак в играта, тогава не рева - зализа бялата коса и продължи напред - доволен, че е останал на заплатка в ЦСКА при Титан - майсторите на сладката приказка.

Сега изкукуригалият дядо си е въобразил, че е някакъв невероятен чиновник, без който ЦСКА не може да продължи да вирее, а Стойчо е най-лошото момче на света.

Кировец, в ЦСКА Жеков ще върши по-малко работа и от чичо Митко. Отличен голмайстор, но дотам-нищо не направи след като приключи с футбола, за разлика от Паро и Пенев..дори и от Стойчо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:09

Кашчей написа:
Кировец написа:Бай Паро е изтрещял тотално.

Кировец, в ЦСКА Жеков ще върши по-малко работа и от чичо Митко. Отличен голмайстор, но дотам-нищо не направи след като приключи с футбола, за разлика от Паро и Пенев..дори и от Стойчо.

Това е друга тема на разговор. Въпроса е, че Стойчо назначи Паро в ЦСКА - Стойчо бе изгонен, но Паро продължи да "работи" съвместно с палачите на клуба Титан - днес се задава уволнение за Паро, но пак виновен е Стойчо. Е за мен Паро е изпята песен. Мнението ми в началото на темата съм го казал за него. Да ходи да си разкарва кученцето и да даде шанс на другите. Те какво ще сторят - ще им видим делата и тогава ще ги съдим, ако въобще имаме това право.

от Кировец на 06 Фев 2013 17:32

Тая тема още ли е на дневен ред? Минало му е отдавна времето на Паро...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 19:15

Кировец написа:Това е друга тема на разговор. Въпроса е, че Стойчо назначи Паро в ЦСКА - Стойчо бе изгонен, но Паро продължи да "работи" съвместно с палачите на клуба Титан - днес се задава уволнение за Паро, но пак виновен е Стойчо. Е за мен Паро е изпята песен. Мнението ми в началото на темата съм го казал за него. Да ходи да си разкарва кученцето и да даде шанс на другите. Те какво ще сторят - ще им видим делата и тогава ще ги съдим, ако въобще имаме това право.

Да смениш Паро с Жеков е като да смениш празна делва с празна лейка- съдържанието е едно и също, само формата им е различна.

Стойчо НЕ МОЖЕ да назначава в ЦСКА, защото е треньор.Той може само да предложи нещо или да поиска даден трансфер (когато говорим за хора).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:29

Кашчей написа:
Кировец написа:Това е друга тема на разговор. Въпроса е, че Стойчо назначи Паро в ЦСКА - Стойчо бе изгонен, но Паро продължи да "работи" съвместно с палачите на клуба Титан - днес се задава уволнение за Паро, но пак виновен е Стойчо. Е за мен Паро е изпята песен. Мнението ми в началото на темата съм го казал за него. Да ходи да си разкарва кученцето и да даде шанс на другите. Те какво ще сторят - ще им видим делата и тогава ще ги съдим, ако въобще имаме това право.

Да смениш Паро с Жеков е като да смениш празна делва с празна лейка- съдържанието е едно и също, само формата им е различна.

Стойчо НЕ МОЖЕ да назначава в ЦСКА, защото е треньор.Той може само да предложи нещо или да поиска даден трансфер (когато говорим за хора).

Наричай го както си искаш. Паро трябваше да играе в тандем с Младенов, но той го предаде или по-точно повярва на Титан.
Не случайно Чезари, когато обяви, че при ликвидация на ЦСКА феновете ще направят нов отбор, който да тръгне от окръжните групи - каза следното - МОЖЕ да поканим Паро и Пенев в новия клуб, но не се знае! явно мнозинството отчита грешки при Паро и е снело доверието си към него в някаква степен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 19:39

Кировец написа:
Кашчей написа:

Наричай го както си искаш. Паро трябваше да играе в тандем с Младенов, но той го предаде или по-точно повярва на Титан.
Не случайно Чезари, когато обяви, че при ликвидация на ЦСКА феновете ще направят нов отбор, който да тръгне от окръжните групи - каза следното - МОЖЕ да поканим Паро и Пенев в новия клуб, но не се знае! явно мнозинството отчита грешки при Паро и е снело доверието си към него в някаква степен.

Ама ти си мислиш, че Паро, както и сега Жеков, е имал някаква реална власт в клуба ли? На мен по-странно ми е включването на Якимов, защото той досега винаги е странял от тези игри. Не мисля, че е много наясно с нещата и той, защото не е по-млад от Паро.
Аз не виждам особено голяма логика директор в отбора да играе в тандем с треньора-за трансферите ли, за друго ли?
Стойчо го уволниха, той подаде иск за заплатите си.Сега го назначават за 4-и път, синът му отново ще цица от ЦСКА, без да върши нещо съществено, но на теб (вас) Паро ви е виновен. Стойчо няма и половината успехи на Паро, ама с едно изказване за говеждия стадион ви легна на сърцата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:45

Кашчей написа:Ама ти си мислиш, че Паро, както и сега Жеков, е имал някаква реална власт в клуба ли? На мен по-странно ми е включването на Якимов, защото той досега винаги е странял от тези игри. Не мисля, че е много наясно с нещата и той, защото не е по-млад от Паро.
Аз не виждам особено голяма логика директор в отбора да играе в тандем с треньора-за трансферите ли, за друго ли?
Стойчо го уволниха, той подаде иск за заплатите си.Сега го назначават за 4-и път, синът му отново ще цица от ЦСКА, без да върши нещо съществено, но на теб (вас) Паро ви е виновен. Стойчо няма и половината успехи на Паро, ама с едно изказване за говеждия стадион ви легна на сърцата.

Защо винаги трябва да подхвърлиш някакви странични тези, а не говориш директно по темата? Тук не става въпрос за това кой какво е постигнал в кариерата си.
Щом новите са преценили Паро да не работи в ЦСКА, а на негово място Жеков - така ще бъде! Няма място за сръдни и квалификации.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 19:56

Кировец написа:
Кашчей написа:Ама ти си мислиш, че Паро, както и сега Жеков, е имал някаква реална власт в клуба ли? На мен по-странно ми е включването на Якимов, защото той досега винаги е странял от тези игри. Не мисля, че е много наясно с нещата и той, защото не е по-млад от Паро.

Защо винаги трябва да подхвърлиш някакви странични тези, а не говориш директно по темата? Тук не става въпрос за това кой какво е постигнал в кариерата си.
Щом новите са преценили Паро да не работи в ЦСКА, а на негово място Жеков - така ще бъде! Няма място за сръдни и квалификации.

Направо директно ти говоря по темата. Още в началото на темата казах, че Паро няма място в ЦСКА, но тогава вие мислехте друго. Въобще повечето мислите позитивно само за Стойчо през цялото време, а останалите са според случая. Нито ти, нито аз знаем как точно стоят нещата и коментираме само прочетено в медиите, но аз си имам едно виждане, а ти друго-нещо лошо ли има?

Новите?!? Сашо Томов за нов ли го имаш?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”