liverpool96 написа:Е то голяма работа! Мача е без никакво значение, за какво да се напрягат въобще?
Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
liverpool96 написа:Е то голяма работа! Мача е без никакво значение, за какво да се напрягат въобще?
blue avalanche написа:liverpool96 написа:Е то голяма работа! Мача е без никакво значение, за какво да се напрягат въобще?
Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...
1Neutralen написа:Morgause написа:Голям праз, паднали сме в контрола... важното е в Европа и "А" група да мачкаме!
Не виждам как ще "мачкате" щом не може да биете Спартак Плевен.![]()
Така не се гради манталитет на шампион. Според мен ще загубите доста точки до края на първенството.
Morgause написа:Голям праз, паднали сме в контрола... важното е в Европа и "А" група да мачкаме!

batmanlevski написа:Как му беше прякора на Стойчо ,май пак си го защити и в този мач . три на нула от третодивизионен отбор с три гола на Краев.три тройки за Тройчо ,ха да му е честито !
blue avalanche написа:Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...
Bumer написа:blue avalanche написа:Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...
Tи много не се обаждай, щото още зимата, като следеше под лупа всеки наш трансфер, контрола и тренировка, ти казваш да си гледаш собствения вмирисан отбор, защото пролетта ще сте голям резил. Ти обаче пак се занимаваш с въпроси, които не ти влизат в работата, вместо да мъдруваш дали треньор ще ви е джудже, любеница или препикано мушкато. Нищо, нека това да ви е утехата, че сме паднали в контрола. Като станем шампиони и Стойчо ви накаже в директния двубой, а вие завършите извън 4-ката, спокойно ще може да ни натриете носовете, че сме паднали от Спартак Плевен в контрола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта