Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Tony_CSKA » 03 окт 2025 20:45

danko_sot написа:По принцип и аз мисля, че е по-добре един собственик, но вече почвам да губя надежди, че Папазки ще се справи, ако въобще това му е целта.

В момента съм по-скоро песимист пак за това, че нещо ще се промени с тея хора, които сега са на власт.

Кой, Вангел от Враца ли ще ни оправи?

Или Бойко ;) ?

Занев ли ще възроди школата?

Пак ви казвам, стане ли стадионът и ако това продължи, макс 1 година му давам още на Папазки и после или ще продава или някакво голямо преструктуриране ще има.

Какво точно против Бойко имаш? Човекът си работи много правилно и безкомпромисно.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 21:29

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:По принцип и аз мисля, че е по-добре един собственик, но вече почвам да губя надежди, че Папазки ще се справи, ако въобще това му е целта.

В момента съм по-скоро песимист пак за това, че нещо ще се промени с тея хора, които сега са на власт.

Или Бойко ;) ?

Пак ви казвам, стане ли стадионът и ако това продължи, макс 1 година му давам още на Папазки и после или ще продава или някакво голямо преструктуриране ще има.

Какво точно против Бойко имаш? Човекът си работи много правилно и безкомпромисно.

Като човек нищо.

Като ръководител се съмнявам, че има опита и капацитета да се справи.

А и въобще не съм сигурен, че най-важните спортно-технически решения ги взима той.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 03 окт 2025 22:13

danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:

Или Бойко ;) ?

Като човек нищо.

А и въобще не съм сигурен, че най-важните спортно-технически решения ги взима той.

Хайде да изчакаме известно време и тогава да коментираме работата му.Исккахме цесекар - ето ни цесекар, а той наистина е такъв.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 03 окт 2025 22:15

danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:

Или Бойко ;) ?

Като човек нищо.

Откакто е встъпил в длъжност действа проактивно, точно и безкомпромисно. Вождат се явни действия, не е лаладжия. Сменил е трима треньори и е изгонил половин отбор ментета. Не се крие и върши реална работа в правилна насока. Дали сам взима решенията или му ги одобряват не е от значение, защото успява да си ги прокара в крайна сметка. Не слушай на бай ти Марин глупостите.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 22:29

Когато нещо се руши е лесно. В случая Величков именно това прави. Маха ненужните. В момента, в който това приключи ще трябва да почне да изгражда. Тогава ще се разбере има ли умения за същото. Да рушиш е лесно, но да изградиш е десеторно по-трудно.
Обаче за да се види има ли капацитет за същото ще е нужно не по-малко от година
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 03 окт 2025 22:35

Dust написа:Когато нещо се руши е лесно. В случая Величков именно това прави. Маха ненужните. В момента, в който това приключи ще трябва да почне да изгражда. Тогава ще се разбере има ли умения за същото. Да рушиш е лесно, но да изградиш е десеторно по-трудно.
Обаче за да се види има ли капацитет за същото ще е нужно не по-малко от година

Руши или маха гнилото? Много ми допада как всички подценяват Величков и Янев. Особено, когато става въпрос за главозамаяните.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 22:38

Руши или премахва е все тая. Идеално се разбира какво визирам.
Дори и неспециалистите виждат кое трябва да се махне. Но лесното е до тук.
Изграждането наистина е много сложно и там се виждат специалистите и техните умения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 23:09

Dust написа:Руши или премахва е все тая. Идеално се разбира какво визирам.
Дори и неспециалистите виждат кое трябва да се махне. Но лесното е до тук.
Изграждането наистина е много сложно и там се виждат специалистите и техните умения.

+1

Много си прав.

Идва нов треньор или директор и почва: този не искам, онзи не става, другият не съм го докарал аз и т.н. Ама то така хем е по-лесно, хем се печели и време. Щото при нас в момента положението със заплатите е малко "Ден година храни". Та и Керкез в Ботев без пари работеше уж, а при нас се запъна накрая за още някоя заплата. Доколкото помня и Томаш не бе много навит да подава оставка, ама на него не им стискаше да му извиват ръцете накрая.

Сега пак идва Янев и ето Брахими вече е във втория отбор. Това нормално ли е? Играч взет преди два- три месеца и вече е ясно , че няма да го бъде.

Две години играем без крила и сега накрая взеха младия Додай и Брахими.

Че аз ако седна сега да направя една сметка ние колко пари сме загубили от разтрогнали играчи или от такива, за които сме платили немалки суми, а са си тръгнали без пари тя сметката ще излезе баяяяя голяма.

В този смисъл аз не виждам как по този начин клубът може да изплува чисто игрово, а ако не беше огромната финансова мощ на Папазки можеше да доведе и до финансов колапс.

Просто нещата са много зле при нас, ама много последните две години като спортно-техническо управление на първия отбор, а това означава, че и самото менажиране на клуба, назначенията на директори, управлението на кадровия ресурс е трагично.

Постепенно гневът и недоволството се заместват от примирение, апатия и безразличие. А идва и зима.

Нямам никакви очаквания за мача с Лудогорец, дори и да го пропусна няма да е голяма загуба предполагам.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 23:23

Другото идиотско в България е чувството за супермен.
Какво визирам. Треньор и СД решават, че имат нужда от ляв бек. Главния скаут, щото той нали е главен им предлага 2-3 варианта, но те всички не стават и трябва да се избира не най-добрия, а не най-слабия... но пък те всички са все до близки агенции на скаута и накрая го отнася треньора и директора.

Нещо такова се получава в момента в Лудогорец, всички са се настървили срещу Мота, нищо, че централни нападатели са им е Машадо и Стаси... (тук емотиконки с много смях).

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2025 23:26

Ето това ги очаква чакалите и хиените като Dusta 8-)

https://www.facebook.com/share/v/18rgXALgpB/
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”