Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот bubka » 28 сеп 2025 23:16

djd написа:Обаче трябва директно да изпаднем, понеже баражите той ги печели. :lol:

Това въобще не е трудно. При сегашният състав сме твърдо на дъното. Всичко зависи от това дали зимата ще налучкаме към 2-3-ма нови качествени играчи. Тогава може и да се спасим. Според мен само Монтана има по-слаб състав от нас, въпреки че записаха по някоя победа напоследък и са по-напред в класирането.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 сеп 2025 08:42

А аз мисля, че не сме най-слабите. Малко трябва да подобрят кондицията, малко да се обиграят, защото много са новите, леко да вдигнат самочувствието, и ще изглеждаме по-добре. Е, не това е нещото, което се стремим, но такива са реалностите към момента.

Рано е да се мисли за отпадане и да оплакваме отбора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 сеп 2025 09:23

danko_sot написа:В крайна сметка то времето си тече. Другата есен може да сме на новия стадион вече.

Аз се басирам с вас, че ако до тогава резултатите не се подобрят феновете ще започнат да скачат масово и на Папазки. Особено пък след като стадионът е завършен. Тогава и аз не знам Папазки как ще реагира.

Пък стадион, пък Панчарево, пък база на ДЮШ, той фена си е фен и такава му е природата. Той иска отборът да играе добре и да печели.

Не знам защо масово се хващате за "новия стадион" като удавник за сламка. Едва ли не, със стъпването на него, на играчите ще им порасне трети крак, а на ръководителите втора глава :)))
Ако нещата не се случат на терена, еуфорията ще е много, много кратка.
Ботев Пд са прекрасен пример.

Колкото до Шефа, не знам какво разбираш под "скачане на феновете" и как точно си го представяш, ...... споко, ..... най-много Шефът да си го премести в другия крачол. :)))))
Всъщност, какво те кара да мислиш че по какъвто и да е начин Шефът е емоционално ангажиран с ЦСКА и феновете му за да му пука и това да те притеснява? Човекът си е начертал цели, гони си ги и едва ли го прави заради одобрението на Сульо и Пульо.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 10:22

Странно нисък коефициент за мача с/у шампиона.

1. 3.80
Х. 3.55
2. 2.18

Очаквах да е 5 или 6. В това ни състояние ми се вижда доста нереално да имаме шансове срещу тях.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 10:41

Red_Neck написа:Не знам защо масово се хващате за "новия стадион" като удавник за сламка. Едва ли не, със стъпването на него, на играчите ще им порасне трети крак, а на ръководителите втора глава :)))

Принципно и ти си прав, но доста от отказите през последните 2,3 прозореца могат да се избегнат.
Примерно Каниховски, грузинеца и Вентура, ако сега бяха при нас отбора ни щеше да е различен със сигурност.
Нов стадион и база ще привлича играчи от друг калибър. Не е нужно да си голям разбирач, за да се направи подобен извод.

Методи Томанов още е тук. Как не го е срам този бе ?!
Цялата лятна селекция е тотал щета без никакви изключения. Всички до един за мен са тотални неможачи !!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 сеп 2025 11:00

MASTER_COOL написа:
Red_Neck написа:Не знам защо масово се хващате за "новия стадион" като удавник за сламка. Едва ли не, със стъпването на него, на играчите ще им порасне трети крак, а на ръководителите втора глава :)))

Нов стадион и база ще привлича играчи от друг калибър. Не е нужно да си голям разбирач, за да се направи подобен извод.

Мастъре, ... така говориш все едно половин Европа още играе на игрища с чимове и тренира на сгур!!!
Ние ще сме единственият отбор в източна европа с ултра-мега-гига-яката база и стадион, невиждан никога и от никого досега и всички таланти от Грузия, Азърбайджан, Молдова, Кавказ и т.н. ще се изтрепят да идват ...... :))))
Пич, ти сериозен ли си?
Ние изоставаме инфраструктурно с над 15-20 години от почти цяла Европа. Стадиона в Батуми (Грузия) виждал ли си го?
Отворете ги тез очи ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 11:03

И тук съм съгласен с теб. Не сме единствените, но това е пътя.
Не съм се изразил достатъчно добре. Една идея ще е по-лесно привличането на играчи.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 29 сеп 2025 11:10

MASTER_COOL написа:Странно нисък коефициент за мача с/у шампиона.

1. 3.80
Х. 3.55
2. 2.18

Очаквах да е 5 или 6. В това ни състояние ми се вижда доста нереално да имаме шансове срещу тях.

2.18 за двойка е голям подарък , до неделя ще е паднал поне на 1.5

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 сеп 2025 11:26

MASTER_COOL написа:И тук съм съгласен с теб. Не сме единствените, но това е пътя.
Не съм се изразил достатъчно добре. Една идея ще е по-лесно привличането на играчи.

Успех ......
Отвори Трансфермаркт и виж какви футболисти и от какви първенства дойдоха последните 10-на години в ЦСКА да играя и тренират на как беше, .... "развалина, коптор, ... нужник" ...... или както там определяха стадиона ни колеги от форума. Холандия, Португалия, Испания, Англия, Франция и т.н и т.н. и т.н.

Играчи идват по 2 основни причини - пари и мегдан за развитие! Помага малко и това, че София е добро и сравнително евтино място за живеене. Всичко останало е ала-бала. За всяка можеща газела от Ю Америка или Африка сме само стъпало към истинския футбол. Можещите търсят развитие. Останалите - пари! Просто е.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 сеп 2025 12:26

Аз вече съм за тотална и коренна промяна за българския футбол.

Нещо от сорта на не повече от трима чужденци титуляри в отбор и максимум 5 общо в отбора.

Задължителни условия за стадионите и тревна настилка, съблекални, места за гости и т.н
Всичко както си трябва с максимални условия за сигурност за всички , зрители, делегати, съдии и т.н.

Всички треньори в България на ДЮШ задължително да минават два пъти в годината обучение в УЕФА и т.н.

Не ме интересуват евротурнирите, въобще не ми пука за тях, и без тях има живот.

3-4 години ще страдаме много, ще е тежко и много трудно за всички клубове. Някои сигурно ще фалират. Ние, Левски и Лудогорец ще бъдем най+ощетени видимо заради "редовното" участие ЕКТ , но аз вече съм на това мнение.

На българския футбол ще му трябват около 5 години след такива крайни реформи да видим резултат и после да тръгнем нагоре, а после вече да си караме така по инерция както в Хърватско примерно. Там се издържат по-малките клубове основно от продажби на таланти в чужбина.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”