IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.
Честита победа !
Направо съм изумен от безумния Левски, а направо в средата ги надиграхте,и то с Т.Янчев и Саша...
А тоя Нюаджи си е откритие, за вас !!
Мач с мач, не си прилича, искам да ви видя с Ботев и тогава мога да преценя, дали тръгвате здраво нагоре !
А Карвальо го изкараха новия Дембеле, смях в залата, топка пипна ли ???
Иначе с тези тролеи в защита, ако не се стегнат, Левски ще бъдат тотално пометени от нашите бързаци...
Направо съм изумен от безумния Левски, а направо в средата ги надиграхте,и то с Т.Янчев и Саша...
А тоя Нюаджи си е откритие, за вас !!
Мач с мач, не си прилича, искам да ви видя с Ботев и тогава мога да преценя, дали тръгвате здраво нагоре !
А Карвальо го изкараха новия Дембеле, смях в залата, топка пипна ли ???
Иначе с тези тролеи в защита, ако не се стегнат, Левски ще бъдат тотално пометени от нашите бързаци...

Последна промяна от snakebite на 20 окт 2012 20:22, променено общо 3 пъти.
- dreben23
- Контакти:
Не дърпайте дявола за опашката, че идват вкупом!
Тук нямат работа!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Old_death написа:Много сладка победа.По сладка и от тая на Герена.Гаджев игра,а Планини не бе допуснат!Въпреки цялото продажно БФС,заедно със всичките си комисии,въпреки продажните и корумпирани съдии,въпреки престъпника,който единствен не видя нарушението в атака на Дембеле,въпреки мръсните номера,успяхме да спукаме синия балонОт това по голям кеф няма.Сега поне форумът ни ще си почине един ден от атаките на сините клоунинги
на герена победа беше по сладка, макар че ни изгониха

- POPCORN
- Контакти:
grasiani написа:ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.
То и на вас ви спести доста картони да не говрим,че Старокин беше за гонена, ама как и да е

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Победихме,добре,но нека не забравяме престъпното съдийство!
Не може при положението на Нюаджи ,когато той играе първи с топката и излиза сам срещу вратаря да се свири фаул и да се дава картон,същото направи и с Бандаловски,а опитите на Пелето да си вземе екип на ЦСКА да остават ненаказани с картони,да не говорим за опита за убиййство на Мюлдер,когато дори и фаул не свири(което според мен беше правилно) но защо се свириха такива на играчите на ЦСКА!!!!!Просто тоя престъпник Тодоров никога не трябва да се допуска да свири мач на ЦСКА,а с подобно тълкуване на правилата със сигурност на международен терен върха му ще бъде Люксембург -Малта!!!!
grasiani написа:ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.
Стойчо след мача развяваше сакото си пред сектор Г беше много емоционален

Бандата можеха да го изгонят да така е, но същото важи и за Мюлдер и Пелето!!!
Като цяло доста слаб съдя според мен.
-
- Контакти:
бе ние да си вземем 5 победи и равен в Разград до края на полусезона, пък ще си говорим пак
Ако все пак станем шампиони, малко ще ми пука за тази загуба 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Pichichi написа:Бандата можеха да го изгонят да така е, но същото важи и за Мюлдер и Пелето!!!
при положение че е №1 при съдиите, ако това ни е най-добрия съдия, край