Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Споко! Може и да настъпят промени в управата на клуба, може и да няма такива. Каквото биг бос реши. Той е заинтересован ЦСКА да върви напред, харчи свои пари. Надяваме се, че на новия стадион ще домакинства един възроден и успешен ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Red_Neck написа:Златков е назначение на Шефа ..... или се бъркам?
Не знаем. Може да е спуснат с дебели препоръки.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз не съм оптимист, че Златков ще бъде премахнат.
Бушон номер 2 - Керкез
Бушон номер 3 - Томанов
Може и в обратен ред да са..
Бушон номер 2 - Керкез
Бушон номер 3 - Томанов
Може и в обратен ред да са..
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Собственика ако е доволен от това, което е възложил на ИД, то няма причина да го сменя.
Повечето искате Папазки да кажел нещо, е няма да го направи, защото реално по документи е никой, а той намеси ли по някакъв официален начин името си ще си сложи таралеж в гащите, тъй като бекмейкърска компания е забранено да е собственик на ФК.
Повечето искате Папазки да кажел нещо, е няма да го направи, защото реално по документи е никой, а той намеси ли по някакъв официален начин името си ще си сложи таралеж в гащите, тъй като бекмейкърска компания е забранено да е собственик на ФК.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ми пичове, дайте да влезем и в обувките на собственика малко.
Давам аз някви си 300 млн. за инфраструктура на отбора. Хубаво, може да си възвърна част от тях някой ден.... Той си знае как ;)
Ама нали всеки вика Първия отбор е най-важен.
Назначавам Фичо за СД да направи отбор. Оня вика шефе трябват пари за играчи. "Шефе дай 1 млн. за Исека, дай 700 хилки за Локило, дай 1 млн. за Ето, преди това за Кордоба, за Фаетон...."
В един момент след има-няма 1 година кво става с отбора? "Еми 5 място шефе, ама изтървахме баража".
Аз съм дал сигурно 5 милиона само за трансфери, отделно заплати на Купър, на Исеки, на Питас, на не знам си кой.... :roll:
Слагаш Златков и му казваш: "Пич, ще ти дам хубава заплата, ама искам от малко да се спре тоя харч, щото "парите не падат от небето".
Оня Дългия слага Нога, за когото е чул, че е перфектен в изграждането на ДЮШ и структурирането на клуб, работил в ПСЖ и Спортинг, ама умишлено не му дава власт за трансферите да не стане пак като при Фичо. Изобщо идеален е, един такъв мълчалив. "Аз и Томанов ще въртим трансферите, а тоя да се оправя с ДЮШ и структурирането на клуба".
Е да де, ама не ......
Сега като знаем славата на СМ с трансферите, като предполагаме изискванията на шефа кви са, като знаем и че Златков трябва да ги изпълнява, иначе той ще го яде, ама от друга страна болшинството фенове са против него и той вижда, че без СД с реални правомощия няма как да стане...... И кво правим???
Еми няма да е Стойчо според мен.... Първо няма кой да му даде цялата тая власт и второ всичките тея пари за трансфери, които евентуално ще поиска.
Той и затова при Цеката е бил оперативен, а не СД. Като е разбрал, че ще бъде само пасивен наблюдател без реални правомощия в числото си е бил камшика.
То и Томанов беше в числото, ама и той не помня да е направил някой топтрансфер там!!! :idea:
Давам аз някви си 300 млн. за инфраструктура на отбора. Хубаво, може да си възвърна част от тях някой ден.... Той си знае как ;)
Ама нали всеки вика Първия отбор е най-важен.
Назначавам Фичо за СД да направи отбор. Оня вика шефе трябват пари за играчи. "Шефе дай 1 млн. за Исека, дай 700 хилки за Локило, дай 1 млн. за Ето, преди това за Кордоба, за Фаетон...."
В един момент след има-няма 1 година кво става с отбора? "Еми 5 място шефе, ама изтървахме баража".
Аз съм дал сигурно 5 милиона само за трансфери, отделно заплати на Купър, на Исеки, на Питас, на не знам си кой.... :roll:
Слагаш Златков и му казваш: "Пич, ще ти дам хубава заплата, ама искам от малко да се спре тоя харч, щото "парите не падат от небето".
Оня Дългия слага Нога, за когото е чул, че е перфектен в изграждането на ДЮШ и структурирането на клуб, работил в ПСЖ и Спортинг, ама умишлено не му дава власт за трансферите да не стане пак като при Фичо. Изобщо идеален е, един такъв мълчалив. "Аз и Томанов ще въртим трансферите, а тоя да се оправя с ДЮШ и структурирането на клуба".
Е да де, ама не ......
Сега като знаем славата на СМ с трансферите, като предполагаме изискванията на шефа кви са, като знаем и че Златков трябва да ги изпълнява, иначе той ще го яде, ама от друга страна болшинството фенове са против него и той вижда, че без СД с реални правомощия няма как да стане...... И кво правим???
Еми няма да е Стойчо според мен.... Първо няма кой да му даде цялата тая власт и второ всичките тея пари за трансфери, които евентуално ще поиска.
Той и затова при Цеката е бил оперативен, а не СД. Като е разбрал, че ще бъде само пасивен наблюдател без реални правомощия в числото си е бил камшика.
То и Томанов беше в числото, ама и той не помня да е направил някой топтрансфер там!!! :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Какво правим? Чакаме. Все си мисля, че на новия стадион ще домакинства по-класен ЦСКА от настоящия тим. За какво градят това скъпо съоръжение? Че и базата в Панчарево.
Засега кой знае какви промени може да не настъпят. Евентуално при нови провали... Нищо чудно собствениците да таят надежди ЦСКА да заиграе по-добре и да започне да печели с настоящия потенциал. Само че с това анемично представяне на отбора до момента подобни очаквания са нереалистични.
Засега кой знае какви промени може да не настъпят. Евентуално при нови провали... Нищо чудно собствениците да таят надежди ЦСКА да заиграе по-добре и да започне да печели с настоящия потенциал. Само че с това анемично представяне на отбора до момента подобни очаквания са нереалистични.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
- Контакти:
Не трябва да се подценява,че имаме цял отбор ненужни и непродаваеми играчи ,а явно Папазки натиска да стоят в отбора и който и да е треньор,трябва да се опита да ги вдигне и да ги продадът. А най-лошото е ,че дори най-добрите ни Лапоухов, Делова , Лапеня, Ето'О , Питас им пада формата и съответно цената !
Трябва да си рядко глупав да очакваш силни мачове от отбор без нападение - без крила и без типичен централен нападател.
Това че няма сериозен ляв бек и никакъв опорен халф даже го оставям настрана.
Това че няма сериозен ляв бек и никакъв опорен халф даже го оставям настрана.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Гледам Каниховски. Мега класа, но чиста загуба на време от наша страна.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Snatch написа:Какъв Стойчо, какъв Пламен Марков. Че те е двамата са по на 70 год., вие тука за спортни директори ги назначавате. С техните остарели разбирания за футбол от миналия век страшна работа ще свършат. Иначе Стою много бързо забравихте, че се изплю нагледно казано на клуба и всичките му фенове с работата си в числото. Бил легенда, имал право. Като е легенда да се държи като такава, а не да става лека жена за някой лев отгоре. Ай сиктир от такива легенди. Иначе някой индивиди тук се изявяват като всезнаещи и чертаят схеми на игра, назначават директорчета и ми праскат едни анализи, ще кажеш че са професори по футбол. Други си менят мнението през месец, два, искат да се дават шансове на футболисти, пълни инвалиди, които са в отбора от 3-4 години и станаха милионери при нас, подобно на един бразилски виртуоз(Жеферсон). Голямо реване срещу Нога, ама реално селекцията изобщо не е зависила от него. Ама да идва Стойчо легендата, той ще ни оправи и ще цъфнем и вържем.
Тука е форум , всеки пише каквото си иска според пристрастия,настроения.Ти ли ще ми даваш наклон? Ще си меня мненията през пет минути....къв ти е проблема. Като не ти харесва чао