Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: "Българска армия", негодна за професионален футбол!

Мнениеот BRF » 29 яну 2016 17:01

LSFC 1914 написа:
BRF написа:Дани Ганчев :? ,това гаджето ти ли е?

Наистина ли не знаеш кой е Дани Ганчев или така ти е по-удобно? :mrgreen:

Ти ли си Дани?Или такова ти е желанието!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 29 яну 2016 17:02

Армията е в плачевно състояние, но ЦСКА винаги може да се премести да домакинства на националния стадион Васил Левски, който е непосредствено до армията. Така, че дори и да се унищожи стадион Българска армия, има къде да играе ЦСКА.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 29 яну 2016 17:14

Себастиан Фетел написа:Армията е в плачевно състояние, но ЦСКА винаги може да се премести да домакинства на националния стадион Васил Левски, който е непосредствено до армията. Така, че дори и да се унищожи стадион Българска армия, има къде да играе ЦСКА.

Не , че ПФК "Левски" и Васил Левски имат нещо общо, ама ... няма ли да е странно във визитката да пише ПФК "ЦСКА" София - играещ домакинските си мачове на стадион "В.Левски" :mrgreen:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 29 яну 2016 17:30

Според моето скромно мнение всичко създадено с указ на БКП трябва да изчезне:клубче,стадион,петолъчка.А идеята за Ловеч никак не е лоша.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 29 яну 2016 17:40

Както каза Радуканов, вместо оздравяване на тези 30 млн. дългове, по-добре е да се почне с нов отбор и тези пари за оздравяване да се вложат в стадиона и базите, ако ги дадат на новото дружество.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2016 17:42

sin4ec написа:Ще играят под наем на Герена! :)

Не, никакви такива! После ще се водят едни дела с тия за неплатени наеми, ум да ти зайде...аре нема нужда. Да си ритат негодния футбол на негодния стадион и все така да продължават да се тупат в гърдите колко са велики. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2016 17:47

Себастиан Фетел написа:Армията е в плачевно състояние, но ЦСКА винаги може да се премести да домакинства на националния стадион Васил Левски, който е непосредствено до армията. Така, че дори и да се унищожи стадион Българска армия, има къде да играе ЦСКА.

Може, ако има сметка да плаща по 40 000 на мач.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 яну 2016 18:51

Кашчей,кажи ми как е възможно да постваш глупости в абсолютно всяка тема свързана с ЦСКА ?
Що се отнася до темата,сливане няма да има.Избийте си го от главата !Никой не иска сливане с Литекс,като дори на оная прословута сбирка (преди мача с Рилски Спортист през изминалата година) Гриша Ганчев го каза : "Това е вариант "Б" за ЦСКА !".Друг е въпросът,че не се работи изобщо по план А.
Що се отнася до Армията,от край време има двоен стандарт относно лицензите на стадионите в А група.Не дават на нас лиценз,а в същото време стадионът в Мездра с чакъла в секторите - взима !? Не го пиша,като ЦСКА-р,пиша го като обикновен фен...
Въобще двоен стандарт се откроява в страшно много неща свързани с БФС.Както да се отнеме лиценз на клуб,заради изваждане,например...
БФС се уповава на законите,само че тия закони ПО ПРИНЦИП,би трябвало да бъдат в полза на българският футбол...На 85% съм сигурен,че ако отборът беше Левски,нямаше да се стигне до там...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2016 19:23

Drunken_Master написа:Кашчей,кажи ми как е възможно да постваш глупости в абсолютно всяка тема свързана с ЦСКА ?
Що се отнася до темата,сливане няма да има.Избийте си го от главата !Никой не иска сливане с Литекс,като дори на оная прословута сбирка (преди мача с Рилски Спортист през изминалата година) Гриша Ганчев го каза : "Това е вариант "Б" за ЦСКА !".Друг е въпросът,че не се работи изобщо по план А.
Що се отнася до Армията,от край време има двоен стандарт относно лицензите на стадионите в А група.Не дават на нас лиценз,а в същото време стадионът в Мездра с чакъла в секторите - взима !? Не го пиша,като ЦСКА-р,пиша го като обикновен фен...
Въобще двоен стандарт се откроява в страшно много неща свързани с БФС.Както да се отнеме лиценз на клуб,заради изваждане,например...
БФС се уповава на законите,само че тия закони ПО ПРИНЦИП,би трябвало да бъдат в полза на българският футбол...На 85% съм сигурен,че ако отборът беше Левски,нямаше да се стигне до там...

Наемът на ст. "Васил Левски" е 40 000 лева.
Сега кажи кое е глупост!

ПП- Маркираното съм убеден, че не можеш да го докажеш :mrgreen: Та да видим кой пише глупостите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 29 яну 2016 20:11

Кашчей написа:
Drunken_Master написа:Кашчей,кажи ми как е възможно да постваш глупости в абсолютно всяка тема свързана с ЦСКА ?

Наемът на ст. "Васил Левски" е 40 000 лева.
Сега кажи кое е глупост!

ПП- Маркираното съм убеден, че не можеш да го докажеш :mrgreen: Та да видим кой пише глупостите :mrgreen:

Ако успеят да съберат 5 000 човека с по 8 лв. билет ще излязат сметките.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”