danko_sot написа:Аз сега прочетох, че е роден на територия на днешна Босна и Херцеговина, така че тоя си е по скоро босненец, а не хърватин. На 7-8 години емигрират в Германия с голямо му семейство, 7-8 деца са.
Това, което не ми харесва е, че пише ,че никога не е играл професионален футбол. Сещам се за двама такива треньори–Моуриньо и НЕМ. И двамата не са ми любимци, особено втория.
Не е най-блестящата визитка, но то реално по важно е ръководството и спортния директор нашия случай. Треньорът трябва да нареди съставът, да поддържа добър микроклимат и да е добър психолог.
То с Босна е много дълга история. В източната част са православни (сърби), в централната мюсюлмани (босненци) и в западната католици (хървати). Имат си и 3ма президенти :д.
Иначе знаем, че кришето гласи, че повечето добри футболисти не стават добри треньори и не мисля, че липсата на професионален опит като футболист е чак такъв пробем.
А иначе в него ми допада това, че е получил доверие в клуб като Айнтрахт, макар и да е ръководил само отбора до 19. На 44 години е (макар и да изглежда значително по дърт :дд) и може би има някакъв потенциал (може да се окаже и поредния некадърник, времето ще покаже).
Най-важното е сега да вземем добри играчи и ръководството да ни покаже, че наистина искат да надградят и променят нещо.