XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Udoji90 » 22 ное 2014 22:24

Кашчей написа:
Udoji90 написа:
nov_potrebitel написа:
Udoji90 написа:Като цяло доста нервен и не особено качествен мач, в който преобладаваха разправиите и нарушенията. Мисля, че резултатът е закономерен на фона на показаното. И двата отбора не създадоха много ситуации и някак си не направиха достатъчно, за да постигнат победата. Ако някой бе спечелил, щеше да има психологическо предимство - при този резултат е трудно да се прецени накъде ще клонят нещата по-нататък.
Гледам сега повторенията на червените картони - и двата според мен са правилни и не разбирам какъв е бил този рев в началото. Говори се, че Силва е трябвало да получи втори жълт за фаул срещу Минев, но точно същото нарушение се случи в обратната посока първото полувреме и Минев също не получи картон. Не мога да кажа дали Тасков се е справил, вероятно е пропуснал (или забавил) някои картони, но мисля, че критерият му беше горе-долу равен за двата отбора. Дузпи за нас може би по-скоро няма, като гледам сега репортажа.
Голяма глупост е това с хвърления камък - вероятно ще отнесем някакво наказание.

Анисе обаче получи жълт картон за същия удар като на Силва.

Да, и този жълт за Анисе в случая беше излишен на база на критерия, който Тасков възприе, като не даден картон на Минев. Както отсъди във въпросната ситуация, така трябваше да отсъди и във всички следващи подобни. Аз бих дал картон и в трите случая. Реферът днес прецени да не дава на Минев, съответно не трябваше да дава и в другите 2 ситуации. Може да се спори за показания картон за Анисе, а не за спестения за Силва.

В природата няма две абсолютно идентични ситуации. Няма как да има и в мач на живо.

Естествено, че няма как да са абсолютно идентични, но най-малкото може да са много подобни и в такива случаи реферът е нормално да следва критериите си. Тука разни хора мърморят защо Силва не бил изгонен за втори жълт. Аз пък мисля, че щеше да е тенденциозно да даде втори жълт за Силва за нещо, за което на Минев не даде дори първи жълт. Целият спор идва от това, че някои тука са свикнали да гледат спорните ситуации само в едната посока. Стига да поискам, и аз бих могъл да изкарам, че отсъжданията са били само в полза на другия отбор, само че това не отговаря на представите ми за градивна и зряла дискусия.
П.П. Иначе в дългия си коментар по-горе пропуснах да похваля двамата голмайстори за хубавите голове - 2 от много малкото красиви изпълнения в тази среща.
Последна промяна от Udoji90 на 22 ное 2014 23:41, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 ное 2014 22:31

vratar4eto написа:Та значи в крайна сметка след 12 мача срещу Лудогорец, ЦСКА все още няма победа, като дори в един от тези мачове отбора беше назобен, а днес си избраха съдията :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Даааа, това е истинско дерби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съдия, който ги е клал и доказано обслужва интересите на Лудогорец.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 ное 2014 22:35

Бай Иван написа:
percival написа:Я гледай пак повторението !

Извинявай, не знаех, че ти е любимец! :) Иначе се вижда "ЦСКА" що за стока са - група симуланти и кокошкари, които по неясни причини се занимават със спорта "футбол". :)

Че то това , което причиняват на левски е гавра ... насилствен сексуален акт. Не е спорт.
Ааа или имаш предвид, че се случва доста често ... не се бях замислял.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 22 ное 2014 22:37

Кировец написа:
nov_potrebitel написа:Точно вие да викате "Мафия" е*ати наглостта! Мафия е, защото ви оставиха в А група, мафия е, защото ви дават да си избирате съдии.

Мафия е, когато Миньор играе с дечицата срещу Лудогорец. Мафия е, когато пазят Лудогорец от загуба на точки и контузии, и след мача си го признават - те играели в ШЛ как да им се скачало. Това е мафия. Мафия е капитанчето на детелините да плюе по футболисти и да не бъде наказано подобаващо.
Мафията е Кире Домусчиев с държавните милиони.
Мафия е, че бе отнет лиценза на ЦСКА без да има причина, защото тогава за всички останали ставаше страшно - ЦСКА Хегемон.

Днес ЦСКА е първи на 5 точки пред Кире Домусчиев, който очевадно коли и беси в българския футбол - преди назначаването на Таско той успя да премахне Любо Пенев от националния отбор.
Това е мафия и Кире + Боби са нейното лице.

А, щях да забравя - пукни се от яд! :twisted:

Всичко друго не ме вълнува, щото човека го е написал с една дума компромиса да сте в А група изчерпва темата, но за Миньор - с тази изтъркана плоча...ако искаха да дават мача - излизат си мъжете падат с 1-2 гола и пито -платено/ вие поне си ги знаете тея неща от "голямата си история/ няма защо да вадят юношите и да компрометират някаква уговорка - все едно да убият някого и да забравят пистолета с отпечатъците- смешно малко-не се излагайте , уж сте конспиратори ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 ное 2014 22:38

http://vbox7.com/play:828469d556
Шнур за тия бе!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 22 ное 2014 22:41

Teo написа:
ELFen написа:
nov_potrebitel написа:Точно вие да викате "Мафия" е*ати наглостта! Мафия е, защото ви оставиха в А група, мафия е, защото ви дават да си избирате съдии.

х 1 NO COMENNT!!! :!:

Зайче, какво го лайкваш с тоя коментар :?: :lol:
Вие сте най-гнусния подпиран отбор в последните 4 години.... няма да изброявам мачовете, че вече станаха изключително много в които действащото лице на терена носи свирка :idea:

ПП в момента имате и стабилно лоби в БФС в лицето на СЪЗДАТЕЛЯ и Перуката :idea:

;) е не, вие сте си отбор с традиции в занаята ,нали сте с история и фенове - има още бая да учим :P Наздраве !
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 ное 2014 22:44

Какво им се обяснявате на зелуенити и на лилавите?! Делиорманци днес се бяха оакали и пазеха равенството до края на мача! Смените,които направи "големия" им треньор бяха показателни! Всяка следваща смяна беше още по-дефанзивна от предишната!
Мачът завърши наравно,но делиорманци вече имат страх от нас! Днес само с голове не можахме да бием(всичко останало беше в наша полза),но за първенство има още два мача с Лц,единият от които е на "Армията"! :twisted:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 22 ное 2014 22:55

Всичко друго не ме вълнува, щото човека го е написал с една дума компромиса да сте в А група изчерпва темата, но за Миньор - с тази изтъркана плоча...ако искаха да дават мача - излизат си мъжете падат с 1-2 гола и пито -платено/ вие поне си ги знаете тея неща от "голямата си история/ няма защо да вадят юношите и да компрометират някаква уговорка - все едно да убият някого и да забравят пистолета с отпечатъците- смешно малко-не се излагайте , уж сте конспиратори ;)

Дечко, не пиши глупости :!: Радвай се на успехите ви сега, защото няма нищо вечно, а при вас ще е пагубно, защото нямате фенове...Даже е неприятно, защото с пловдивските отбори и с Берое се получават футболни празници за всички!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 ное 2014 23:37

Колкото до мача, ЦСКА бяха по-стойностния отбор на терена, имаше преса, хубави контри и красив гол, докато лудогорец нямаха НИТО едно положение от игра за всичките 90 мин.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 ное 2014 23:39

Престанете с това "избрали сте си съдията ". Имаше жребий и имахме късмет.Да сме благодарни и на това , щото не съм сигурен дали друг щеше да изгони футболист на Лудогорец.Все пак ги нашари доволно .Те просто бяха потресени ,че някой се осмели да свири що -годе нормално.Стойчо много точно ги определи като нагли и арогантни.

Върни се в “ЦСКА”