Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кашчей » 25 мар 2014 21:43

onegavon написа:Стратегията е много проста.Да станем публично дружество и оттам атрактивни за инвеститори и спонсори.

Сложно е нали? По- лесно е да си на яслата я на данъкоплатците , я на някой олигарх и платените писарушки да пишат оди за "европеския " модел на управление вместо да напишат истината.

Не каза нищо за препоръката ми да се регистрирате като животновъди.Добра е нали? :)

хихихихи.... как се става атрактивен за инвеститор-като си публично дружество ли, което е на постоянна загуба :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 мар 2014 21:49

onegavon написа:
Кашчей написа:
onegavon написа:Ти се буташ където не ти е мястото/ в обора/.Нямали сме стратегия за развитие? Ами нямаме за разлика от Ганьо чиято стратегия е -ден да мине ,друг да дойде демек чакаме Гъзпром иначе беля.Цитирам Васил Колев.
Нали си специалист бягай да пишеш стратегия за развитието на кравефермата ще ви дадат и субсидии от ЕС и фонд "Земеделие".Не искам хонорар ,че ви отварям очите.На вас стратегията ви е била открай време да цицате парите на данъкоплатците.

Би ли ни разяснил на нас, невежите, бюджетът на МНО, с който се издържаше ЦСКА, как се определяше- с пари на данъкоплатците, или със собствени попълнения, от икономическа дейност!

Предварително благодаря за помията, която няма да има нищо общо с въпроса!

Я малко да те подкарам с твойте номера/ с недомлъвки и половинчати въпроси/.

От кога не сме към МНО?Левски от кога не е към пощите и така ще стигнем до княз Кирил и неговите корупционни схеми.

Я малко по- серизно става въпрос за съвремието.Между другото Барбуков жив ли е ? Дава ли кинти за русенския футбол или ти е през оная работа за регионалния футбол?

Не сте към МНО, откак няма МНО.. значи близо 24 години. Преди тези 24 години, как съществувахте-на гърба на данъкопатеца, или нцъ.. със собствени приходи 8-) не само вие де-сините също, ама едно е МНО, а друго МВР 8-)

Барбуков.. ба ли го-дано е жив, не му мисля злото на човека, щото не съм цесекар или левскар, които искат смърт за Томов, после за Титан, а другите за Батков.. въоПще сте едни миролюбиви натури.
Дунав не е бил и няма да бъде никога фактор у нас, но на мен това не ми пука. Виж, вие си мрете от мъка, ако не сте фактор и не играете в ЕКТ, ако нямате титла, или поне Купа на България... това ви е генно заложено, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 мар 2014 12:02

Големите инвеститори ще се появят последния ден.Безсмислено е да вадиш пари от банката и да ги влагаш още първия ден в акции при положение,че през това време може да ти носят лихва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2014 12:21

Кашчей написа:Не сте към МНО, откак няма МНО.. значи близо 24 години. Преди тези 24 години, как съществувахте-на гърба на данъкопатеца, или нцъ.. със собствени приходи 8-) не само вие де-сините също, ама едно е МНО, а друго МВР 8-)

Кашчей, по онова време да не би другите клубове да са реализирали собствени приходи и да не са се издържали от държавата? Питам и отговор не искам... Не искам отговор най-малкото защото това няма нищо общо с темата.
:|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 26 мар 2014 12:56

Според мен 1,5 милиона акции е почти невъзможно да се изкупят.

Дори Всички известни ЦСКА-ри да изкупят по 2-3 000 акции - това ще са 100 000 акции максимум. Трябва наистина големите корпорации да инвестират стотици хиляди левове, а това не виждам как ще се получи
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2014 14:10

AnalBreaker написа:Според мен 1,5 милиона акции е почти невъзможно да се изкупят.

Дори Всички известни ЦСКА-ри да изкупят по 2-3 000 акции - това ще са 100 000 акции максимум. Трябва наистина големите корпорации да инвестират стотици хиляди левове, а това не виждам как ще се получи

Не знам, но сега ще се преброим истинските цесекари. Сигурен съм, че има и хора, които не могат да отделят и 30 лева, но другите, които могат и не го направят - да не се наричат изобщо цесекари! И ако няма покупка на акции от известните футболисти, които заради ЦСКА станаха милионери, не искам изобщо да ги чуя повече. Всички легенди на хранилка - вън, и ако трябва да си почнем от "А" окръжна, но без тези кърлежи, които само смучат от ЦСКА. Същото се отнася и за червените бизнесмени, които се пъчат какви цесекари са, а не са си купили и 10 акции. Четох, че на депутатите фенове на ЦСКА ще им се откъснат от сърцето 30 лева. Горките, нали са беднички, не могат да си купят повече. :x
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2014 14:20

Призовавам модовете, както на мен ми пернаха двуседмичен бан за "провокации и спам" в подфорума на Левски и тук да се действа със същия аршин.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 мар 2014 14:48

Red Warrior написа:
AnalBreaker написа:Според мен 1,5 милиона акции е почти невъзможно да се изкупят.

Не знам, но сега ще се преброим истинските цесекари. Сигурен съм, че има и хора, които не могат да отделят и 30 лева, но другите, които могат и не го направят - да не се наричат изобщо цесекари! И ако няма покупка на акции от известните футболисти, които заради ЦСКА станаха милионери, не искам изобщо да ги чуя повече. Всички легенди на хранилка - вън, и ако трябва да си почнем от "А" окръжна, но без тези кърлежи, които само смучат от ЦСКА. Същото се отнася и за червените бизнесмени, които се пъчат какви цесекари са, а не са си купили и 10 акции. Четох, че на депутатите фенове на ЦСКА ще им се откъснат от сърцето 30 лева. Горките, нали са беднички, не могат да си купят повече. :x

Спокойно, всичко е под контрол. С листването на акции на борсата Лупи ще претрепе наведнъж 3 заека
- ще преобразува дружеството в публично
- ще запуши устата на "червените" критикари и легенди, дето само пискат, а когато конкретно трябва да помогнат с нещо на клуба, се крият по дупките.
- ще си направи реклама, като доведе акцията до успех, а това ще стане, защото Лупи има винаги скрити козове в ръкава си.
Колкото до лиценза, кампанията с акциите няма нищо общо. Ето и потвърждение:
"...Средствата, които постъпят в касата на ЦСКА от продажбата на акциите, няма да бъдат използвани за покриване на задължения, касаещи лиценза за новия сезон.

Това обяви брокерът Румен Панайотов, който е инвестиционен посредник в кампанията. Той говори в Актуално студио "Дерби".

"Доколкото знам, за лиценза трябва да се подадат документи до 31 март, а крайният срок на кампанията с акциите е 4 април.

След това предстои една седмица срок за вписване в Търговския регистър. Така влезлите пари няма да могат да бъдат използвани преди 15 април.

Това е целева емисия, която цели да се заплати част от ремонта на стадиона, както и да се вложат средства за развитието на детско-юношеската школа ", заяви Панайотов..."
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 мар 2014 15:05

Пиша като левскар- безброй пъти съм спорил в този форум с привърженици на ЦСКА. Но сега пиша за да пожелая успех на ЦСКА в начинанието с акциите. Тук не говорим за Левски рещу ЦСКА на футболния терен. Операцията с акциите на ЦСКА за Левски е почти толкова важна ,колкото и за ЦСКА. Не става дума за съперничество на футболния терен, а за нещо много по-важно. Ако услията на ръководството на самия ЦСКА успеят, то подобна схема ще бъде използвана и в Левски ,а и в други клубове. За мен най-големия капитал и на Левски и ЦСКА са техните фенове ,а не купите и титлите. Няма нищо по-нормално от това феновете да финансират по един или друг начин любимия си клуб. Ако феновете на двата клуба не могат да осигурят сами финансирането на любимите си клубове,то по-добре двата клуба да свалят короните си на грандове и да се молят на колене на поредния чичко-паричко за благоволение.
За мен не е много реално да се очаква ,че някой крупен инвеститор ще се опита да изкупи акциите,ако някой имаше намерение да го прави щеще да го направи преди акциите да бъдат пуснати на борсата-щеще да си осигури по-добри цени на акциите,а и се губи цялата идея с пускането на акциите. За мен идеята е отбора да се финансира от собствените си фенове,реално да се самофинансира, а не да се разчита на крупен инвеститор.
Още един път успех в начинанието.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 26 мар 2014 15:09

honda написа:Пиша като левскар- безброй пъти съм спорил в този форум с привърженици на ЦСКА. Но сега пиша за да пожелая успех на ЦСКА в начинанието с акциите. Тук не говорим за Левски рещу ЦСКА на футболния терен. Операцията с акциите на ЦСКА за Левски е почти толкова важна ,колкото и за ЦСКА. Не става дума за съперничество на футболния терен, а за нещо много по-важно. Ако услията на ръководството на самия ЦСКА успеят, то подобна схема ще бъде използвана и в Левски ,а и в други клубове. За мен най-големия капитал и на Левски и ЦСКА са техните фенове ,а не купите и титлите. Няма нищо по-нормално от това феновете да финансират по един или друг начин любимия си клуб. Ако феновете на двата клуба не могат да осигурят сами финансирането на любимите си клубове,то по-добре двата клуба да свалят короните си на грандове и да се молят на колене на поредния чичко-паричко за благоволение.
За мен не е много реално да се очаква ,че някой крупен инвеститор ще се опита да изкупи акциите,ако някой имаше намерение да го прави щеще да го направи преди акциите да бъдат пуснати на борсата-щеще да си осигури по-добри цени на акциите,а и се губи цялата идея с пускането на акциите. За мен идеята е отбора да се финансира от собствените си фенове,реално да се самофинансира, а не да се разчита на крупен инвеститор.
Още един път успех в начинанието.

+1

Още едно пожелание за успех от един потомствен левскар. Дано съберете парите, да ги употребите по предназначение и да покажете пътя на останалите клубове.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”