Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:Не знам, не съм чел последните мнения от форума, понеже тези дни съм все зает, но целия този, не знам как да го нареча, може би цирк, взе да ми писва. ГГ ако прави тези театри с цел едва ли не феновете да станем като безгласни букви или ако използваме друга лексика от Османско робство-покорни раи, не само, че не му прави чест, а и е паднал твърде ниско. Ако е така това означава, че той не е за клуб като ЦСКА и по-добре да си ходи в Ловеч, където овцете ще го следват безусловно и няма да има разногласия.
Все едно аз като фен да нямам право да изразя мнение по въпрос, свързан с клуба. Не знам ако е така г-н Ганчев явно е бил доста силно повлиян от годините на соца и по-добре наистина да си ходи в Ловеч, където може да приложи своята философия.
GA_ veliki написа:Баси филма. ОЛАФ търси около 12млн. за некви жипки. Тези около 12млн. , и/или част от тях са в нечии джобове. ГГ се оттегля и оставя 10-12млн в касата.Намек? Към кого?
Ляляйте си за любов към отбора, футбола , спорта и т.н...
goshev написа:Време е и ние да си поискаме стадиона по говеждата схема.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
danko_sot написа:Локо пловдив- але, але, але, але........
redhooligan написа:danko_sot написа:Локо пловдив- але, але, але, але........
Взеха едни пари от букитата. Следващия кръг ни режат с голямата тесла и всичко си идва на мястото!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта