Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 09 ное 2020 07:17

Dust написа:Да си зареже отбори по средата на сезона вероятно за по-висока заплата не е много мъжко, като постъпка.

Гонзо,Чаво Цветков и Крушарски са истински мъже, ще оправят нещата :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 09 ное 2020 08:21

Бруно не е лош вариант и според мен няма да е послушко , а ще си решава той какво да става. Дано е така !
Футбола е пари , Гриша Ганчев му е предложил добра оферта за хубави пари и нещата се случват , какво очудващо има ;) ;) ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 ное 2020 09:56

Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 ное 2020 11:01

soilwork написа:Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.

Няма как да сравняваш играчите на ЦСКА с тези на Локо Пд и по визитки и по заплати. Бруно Акрапович съумява да изтиска максимума от футболистите си,на ЦСКА като че ли това е нужно, продължавам да мисля че нашите футболисти могат да играят много по добре от това което показват тази есен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 ное 2020 12:59

Лошото е, че на Акрапович няма да се даде единственото, от което има нужда - време! Но предполагам, че той е наясно с това и си е направил сметката. Тук няма кой да го чака, както го чакаха там - да вкара идеите си, да вземе нужните му играчи, а през това време трупаше загуби - тук просто няма да стане така!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 09 ное 2020 13:42

soilwork написа:Аз не съм оптимист за развитието на Акрапович при нас. Крушата го надигра тотално на финала и само нашите пропуски ни лишиха от Купата.

Крушата си беше като Клоп на за българските стандарти, но разни псевдо - фенчета решиха, че отбора не играе достатъчно красиво и го изгониха.
Акрапович е близък до Крушчич като разбирания за играта и ще налага директен футбол на високи обороти и гегенпреса. Според мен ще се опитва постепенно да налага 4-3-3, преливащо в 5-4-1. Предполагам, че няма да тръгне да играе на 3-5-2 както в Локото, защото нямаме необходимите играчи за тази постройка.
Аз лично съм доволен, защото обичам да гледам точно този стил на игра. Динамика, периодично рязко променяне на темпото, никакви хоризонтални пасове, оставяш противника да владее топката и го дебнеш да сгреши. Изнасянето на топката става бързо и директно с минимално разигравания в нашата половина.
Със сигурност докато пренастрои отбора ще има слаби мачове и загубени точки, това е много важно да се разбере от всички.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 09 ное 2020 13:52

Dust написа:Да си зареже отбори по средата на сезона вероятно за по-висока заплата не е много мъжко, като постъпка.

Никой от нас не знае какви клаузи има в договора си и каква е обстановката в съблекалнята на Лаута. Истината е, че той постигна максимума с Локото и вероятно няма какво повече да прави там. Може да му е писнало от вечно пияния палячо Крушарски или
просто да иска да работи в по - голям клуб, и естествено за повече пари.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 ное 2020 14:20

HardWork написа:

Крушата си беше като Клоп на за българските стандарти, но разни псевдо - фенчета решиха, че отбора не играе достатъчно красиво и го изгониха.
Акрапович е близък до Крушчич като разбирания за играта и ще налага директен футбол на високи обороти и гегенпреса. Според мен ще се опитва постепенно да налага 4-3-3, преливащо в 5-4-1. Предполагам, че няма да тръгне да играе на 3-5-2 както в Локото, защото нямаме необходимите играчи за тази постройка.
Аз лично съм доволен, защото обичам да гледам точно този стил на игра. Динамика, периодично рязко променяне на темпото, никакви хоризонтални пасове, оставяш противника да владее топката и го дебнеш да сгреши. Изнасянето на топката става бързо и директно с минимално разигравания в нашата половина.
Със сигурност докато пренастрои отбора ще има слаби мачове и загубени точки, това е много важно да се разбере от всички.

Ние и за 4-3-3 нямаме изпълнители, това означава "изгаряне" на местата на Санкаре, Пеняранда,на 4 от 6-те ни крила ( което и в момента е факт), най-малкото значи първите двама да играят по целия терен, а не когато загубят топката да правят едно бързо Ф! :) Не забравяй, че ЦСКА е "построен" за 4-2-3-1 , което играем от памтивека, като на 10-та се дава свободата .....да се размотава :) Отделно като ДХ имаме само Юга и преквалифицирания Жеферсон ( справя се добре!) , а и двамата са доста...ъъъ...абе не ги виждам някак да правят преса. Предполагам, че до зимната пауза ще си цъкаме отново със старата схема, ако ще се правят промени то ще е напролет...ако остане дотогава треньор!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2020 14:29

Що си мислите, че Санкаре и другите играчи взимащи по 20+ к евро на месец ще имат същата отдаденост като тази на тези е Пловдив?
Отделно Стойкас няма да му бъде този гръб, който му имаше като Крушарски и Гонзо.
Качествата ги има, но няма ли резултати бързо ще си измият ръцете с него.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 09 ное 2020 15:33

bilyaletdinov написа:Що си мислите, че Санкаре и другите играчи взимащи по 20+ к евро на месец ще имат същата отдаденост като тази на тези е Пловдив?
Отделно Стойкас няма да му бъде този гръб, който му имаше като Крушарски и Гонзо.
Качествата ги има, но няма ли резултати бързо ще си измият ръцете с него.

При толкова много играчи, с които разполага, много бързо ще ги накара да се раздават, ако не искат да гледат отстрани. Предимство, което не е имал в Пловдив.
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”