Всички левскари имат умствени проблеми, нема значение дали ти е роднина или приятел.

После ми говорят за злоба милите, хе-хе.

. Злобата я търсете в огледалото. Само като видя погледа и чуя изказа им и ми става ясно къде е злобата. Имам си го един вкъщи, та съм тренирал да ги разпознавам такива хора.
Не съм видял все още левскар да каже на черното бяло, няма и да видя - природата е главният виновник. Като бият и айде заглавията шампиони сме още преди да е завършил кръга, лидери и не знам си кво, и час по-късно Лудогорец бие и хедлайните изчезват в небитието.

С такава жалка трупа и в цирка не бива да ставате шампиони, но нека... така ще се изкефим повече като ви хване някое отборче - участник на Олимпийския принцип.

Така като гледам Левски ще падне още поне два пъти поне докрая на първенството, така че спокойно. Винаги когато има нов треньор, следват 2-3 победи на гол ентузиазъм и после пак лъсва действителността, те и вчера си бяха лъснали, но е по-добре да се живее в заблуда.

Боже, Йовов и Жоао Силва - това е толкова изпипана работа, че и най-добрият режисьор би завидял на изпълненията.

Тея двамата и на тренировки сигурно не вкарват- изведнъж герои, добре. Все пак аз съм от естетите във футбола и мача в по-голямата си част ми хареса - гледам далеч по-непривлекателни двубои из Стария континент и мога да преценя кой мач го бива и кой не. Чета едно интервю на Коце Лаптопа, че Марсиньо бил пълна мърда и не знам си кво. Г-н Лаптоп, вдигни малко погледа си от тоя ми ти скъпоценен лаптоп и погледни малко какво се случва на терена- Марсиньо е великолепен футболист и игра повече от добре. Нещо повече беше най-добрият от всичките 22-ма, но лично мое мнение е, че беше крайно неудобен и трябваше да бъде разкаран (такова нещо не бях виждал никъде по света), имайки предвид, че е играл за ЦСКА само няколко мача и такъв гол и със софтуера, с който тренираш отборите си не можеш да направиш.

Шедьовър! И съм убеден, че ако го нямаше подаръка в края на мача, щяха всички да говорят за един човек - Марсио Де Соуза Грегорио Жуниор. Казах ви кой ще е героят в мача, ама не ми взимате под внимание прогнозите.
Та да се върнем на злобата отново...Няма смисъл да се говори въобще с такива хора. Препоръчвам да не им се обръща внимание особено, защото нямат изобщо реална преценка за случващото се в реалния свят.

Нашият ни трови жигера цял живот и съм свикнал на изцепки на левскарчета!