Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2010 12:55

Гуу написа:
cska_90 написа:Бе незнам откъде ви е този ентусиазъм само!!Като му гледам визитката нещо не ми се вижда да е кой знае какво!!Дано греша-все пак е и млад-ама се съмнявам!!

Та той е на 21 години, каква визитка да има, до вчера е играл за юношестките формации. Шеридън е от играчите тип талант, ирландец, който е привлечен в Селтик (ако нямаше талант, какво щеше прави в Селтик), който след като е навършил 17-18 години е намерил място първо в Селтик, а после е бил пращан да се обиграва, както ние правим с всички млади футболисти. Пак ще повторя, че Шеридън е само на 21 години (тоест набор на Делев и Тонев), който е национал на страната си - Иралндия, която е една футболна страна. Незнам какво ще направи с екипа на ЦСКА, само знам, че това е пътят, и че занапред трябва да се насочваме само към такива чуждестранни попълнения, а не към трудноподвижни дядки като Панку например.

Тука съм съгласен-добре да бяхме взели него+Томи+още един двама!!Ама добре тоя Тибони да речем за какво ние или този Акуаро,които още първия мач паднахем заради него!!Грило-абе тоя идва от ТРЕТА дивизия-а на тоя пост имаме Стоянов и Трифонов-най-добрия ни пост-а взимаме някакъв анонимник!!Няма логика-в същото време отдясно Минев няма конкуренция!!Това далновидна селекция ли е с оглед на нужните или каквото има на пазара дай да се взема-без да се гледа дали ни трябва или не!!!Виж Левски-колкото и да ми е неприятно-взеха си 4ма играчи-точно там където им трябваха-заиграха си-единия прави фурор,другите също от това което виждам са класни момчета!!
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2010 13:09

cska_90 написа:.

Тука съм съгласен-добре да бяхме взели него+Томи+още един двама!!Ама добре тоя Тибони да речем за какво ние или този Акуаро,които още първия мач паднахем заради него!!Грило-абе тоя идва от ТРЕТА дивизия-а на тоя пост имаме Стоянов и Трифонов-най-добрия ни пост-а взимаме някакъв анонимник!!Няма логика-в същото време отдясно Минев няма конкуренция!!Това далновидна селекция ли е с оглед на нужните или каквото има на пазара дай да се взема-без да се гледа дали ни трябва или не!!!Виж Левски-колкото и да ми е неприятно-взеха си 4ма играчи-точно там където им трябваха-заиграха си-единия прави фурор,другите също от това което виждам са класни момчета!!

Тук имаш известно право. Аз писах в една тема, че Тибони и Шеридън няма да могат да играят заедно на терена и единият ще търка пейката. Което е малко грешно решение от страна на ръководството. От Тибони са откупени едва 1/3 от правата му и сме дали за тях към 200 хиляди евро мисля. Начи за да ги избием трябва да го продадем за 600 минимум, а за да сме на печалба още повече. Според мен Трифонов е гласен за ляво крило, а Костадин Стоянов не е подходящ за бек, защото му липсва малко скорост и срещу по-бързи и повратливи крила изпитва проблеми. Дотук този Тиеро не сме го видяли, да не се окаже само той най-голямото разочарование, а уж от него се очакваше да е голяма класа. Но като го гледам да не е дошъл само на почивка в Б-я., а и е много дребен, очаквах че ще е по-висок като го взехме. Сега гледах националния на Ирландия, те имат много як състав, знаете че несправедливо не се класираха на световното. В нападение са Роби Кийн и Кевин Дойл. Има и други от висшата лига нападатели
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 07 авг 2010 13:14

cska_90 написа:Абе не съм казал,че съм недоволен бе!!!Ама вижте се вие -кави ги ги говорите-все едно Меси е дошъл!!Просто по-спокойно!!А факта че тази година сме зле си е факт и не знам защо го отричате-пълна трагедия сме дотука и не виждам как ще се оправим!!Само Томи Костадинов е някакъв светъл лъч-дано не го попилеят!!
ти помниш ли да си написал нещо хубаво за тоя отбор :roll: щото аз несъм прочел нищо хубаво от тебе само томи костадинов бил светли лъч ми Галчев също е в добра форма Маркиниос (колкото и данего харесвам) момчето играе тоя отбор накара великите евро боици да се брани деведесет минути от които трисе минути петкйов и гаджев бавеха време ти ми говориш за трагеди
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 авг 2010 13:20

всичко след руи мигел ще е по-добро.... ;)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 07 авг 2010 13:21

Супер!Най-накрая!Надявам се новината да е истина.Шеридън да идва,да почва да тренира,явно му е харесало и да направим едно ядрено нападение.Момчето е младо и много талатливо,лично аз съм за това той да дойде в ЦСКА.Не става с Муши и Мигел,този човек идва от Селтик,каквото и да си говорим.Левски си намери добър централен нападател,силно съм уверен,че и ние ще имаме такъв,защото у нас все ще се справим с някакви куци,но искам да гледам един силен ЦСКА,който да играе хубаво и атрактивно в Европа и като се паднем с Клифтънвил не да ги бием с 2:1,а да ги хванем и да не им простим,както примерно направиха Левски с Дъндолк,а после и с Калмар,това на тях им уважавам.Малко е от типа на "на умряло куче нож вади",но това вече не е актуално,така се прави,защото търсим коефициент,търсим успехи и ни трябват победи и добри игри.За последно видях ЦСКА да играе футболът,който искам да виждам при Любо Пенев преди около година,но това не продлжи дълго.Силно се надявам сега Дочев да изгради един добър отбор,фифти-фифти българи и чужденци,но да не ги дели,защото важно кой е по-добър,той да играе.Харесва ми и идеята да имаме по двама равностойни играчи на почти всеки пост.Честно казано Маркиньос незнам кой ще го замести в неделя с/у Черноморец,но примерно Нелсън-холандеца мисля че е на позицията на Делев,Шеридън и Тибони-централни нападатели.Сега като Минев се контузи и Виданов играе десен бек,новият италианец също би могъл да бъде полезен-този Еспозито,защото двойката Попов-Акуаро не е сигурна в отбрана.Ще го напипа състава,усещам,че с тези играчи можем да направим много силен отбор,по-силен и от този на Стойчо с "парите на Томов",с който станахме шампиони.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2010 13:24

cska_90 написа:Ами радвайте се-няма лошо!!!
Първо бил играч на Селтик-е и!!Както каза колегата взехме играч и от Барса преди време и то с 2-3 мача за първия отбор(Франсиско Мартос) и какво стана-пълно разочарование!!Така,че това не е гаранция!!Второ като чуя Шотландия и тръпки ме побиват-няма по-дърварско първенство то там!!А и този не прави изключение-предполагам че здрв физически,играе много добре с глава, и е борбен-ама в техническо отношение е пълен дъевар!!!Абе типичен таран-в момента с такива вече никой не играе!!!Ако му се сложи грамотен защитник го пишете отписан!!Както и да е-дано да греша-аз лично ще радвам ако успее и ме опровергае,но............
При положение че не си гледал един мач на Шеридън,предположенията ти са смешни.....но нормално за хейтър като теб

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 авг 2010 13:24

Да ви е честит.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 авг 2010 13:34

cska_90 написа:Абе не съм казал,че съм недоволен бе!!!Ама вижте се вие -кави ги ги говорите-все едно Меси е дошъл!!Просто по-спокойно!!А факта че тази година сме зле си е факт и не знам защо го отричате-пълна трагедия сме дотука и не виждам как ще се оправим!!Само Томи Костадинов е някакъв светъл лъч-дано не го попилеят!!

Ами на фона на нападателите ни в момента е нормално играч на Селтик и национал на Ирландия да бъде приеман по-скоро с оптимизъм. Да, Томи Костадинов е добър, но искам да ти припомня, че преди 2 години Тонев също тръгна перфектно, после Делев също и в един момент зациклиха. Не бих се учудил с Томи да се случи същото. Истината обаче е, че най-вече от ръководството зависи играчите да играят добре. Единственото, което се иска е да се плаща всичко навреме и да се работи професионално. В момента взехме поне тактически грамотни чужденци, научени как се играе тая игра. И съвсем не си прав да обвиняваш италианеца за гола на Левски, защото Апостол носи основната вина както в този случай, така и за положението на Жо в началото. Ти очакваш Акуаро да покрива цялата защита и да поправя грешките на другите! Колкото и да е добър, не става. Пак ще кажа, бъди по-умерен и не зачерквай всичко и всички по инерция. Никому не е нужна подобна негатитвна енергия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 07 авг 2010 13:34

Гуу написа:
cska_90 написа:Бе незнам откъде ви е този ентусиазъм само!!Като му гледам визитката нещо не ми се вижда да е кой знае какво!!Дано греша-все пак е и млад-ама се съмнявам!!

Та той е на 21 години, каква визитка да има, до вчера е играл за юношестките формации. Шеридън е от играчите тип талант, ирландец, който е привлечен в Селтик (ако нямаше талант, какво щеше прави в Селтик), който след като е навършил 17-18 години е намерил място първо в Селтик, а после е бил пращан да се обиграва, както ние правим с всички млади футболисти. Пак ще повторя, че Шеридън е само на 21 години (тоест набор на Делев и Тонев), който е национал на страната си - Иралндия, която е една футболна страна. Незнам какво ще направи с екипа на ЦСКА, само знам, че това е пътят, и че занапред трябва да се насочваме само към такива чуждестранни попълнения, а не към трудноподвижни дядки като Панку например.

ахахахах евала !! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 07 авг 2010 13:35

Логично е да се приема с еуфория преминаването на Шеридън в ЦСКА, предвид нуждата от централен нападател. Друг е въпроса дали ще успее да оправдае очакванията към него.

Още нещо важно е, че не е официално обявен като част от ЦСКА и, че всичко е наред.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Върни се в “ЦСКА”