Новите екипи на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Новите екипи на ЦСКА!

Мнениеот crap » 17 май 2010 10:52

Ами май имат договор с Ушев за още един сезон.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 17 май 2010 11:53

Да оказа се ,че имаме договор за още 1 година !!!
Догодина ако сме с това ръководство(Емо и Дочев) ще бъдем сигурно с Пума !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 май 2010 13:13

Абе Ушев си е добър екип. Определено по-добър от новия на Уевски. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 май 2010 20:06

Ако направим женски футболен отбор и който и да им ушие екип ще го утрепя без да ми мигне окото :) Дори в такъв случай ще провеждам канцерти на Мадона всяка седмица на терена на който играчт че като завали дъжд да се калят
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 17 май 2010 23:38

captain_drifuss написа:И трите адидас бяха хубави, може би пурвия не толкова... моделът на хумел е много як, но ЦСКА не играя с рае а изцяло червен екип...

Така е, но не е като никога да не сме били с райе та да не можем да си представим как ще изглеждат нашите с такова.... :) Изключително смешен за мен екип беше тоя... :evil:
Изображение

Иначе на мен белия резервен екин на Асикс преди време много ми допадаше... ;)
Изображение

А като марка съм си фен на Пума, бяхме преди с техни екипи ( сега не мога да изровя нещо от архива ) - дано пак да бъдем! ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 май 2010 11:18

АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 18 май 2010 12:53

TPAKTOP написа:АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен

Наистина черния екип си беше много добър,За предпочитане е пред белия.
RED OR DEAD

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 май 2010 13:18

cska_liverpool написа:
TPAKTOP написа:АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен

Наистина черния екип си беше много добър,За предпочитане е пред белия.

Мен най-много ме е яд че не успих да си купя такъв. Надявам се да го върнат и вече няма да изтърва тази възможност! Наистина си беше хубав

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 21 май 2010 23:42

ПУМА си е повече от добре ! УшевСпорт единствената добра екипировка бе през 2005-2006 до колкото си спомням с черната фанелка,тогава беше уникално !

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 27 май 2010 12:31

Здравейте...можете ли да ми кажете от къде мога да си купя от най-новия екип на ЦСКА примерно някъде в София около орлов мост..мерси предварително за информацията :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Върни се в “ЦСКА”