X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Мнениеот Dido SZ » 26 сеп 2014 10:06

boabbb написа:У-у-у, Танка, Аласан, Веско Пенев ... Те не са рендета - неее :lol: :lol: Да видиме дали няма да е нива терена ... 90% съм сигурен, че ще е абсолютно компирище :lol:

Пропусна Иво Иванов :lol: , а колкото до терена си много в грешка. На такъв терен ще играете и играете, само когато гостувате на нас, Лудогорец и в Коматево.

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 26 сеп 2014 10:12

damyanov1963 написа:Берое изобщо била ли е някога ЦСКА?

А ти изобщо някога учил ли си Български език, граматика и правопис?

Мачът ще е труден. ЦСКА остана един от последните отбори, срещу които ни е трудно да играем. Последните мачове извадиха късмет, след като в Стара Загора ни вкара един анонимник от легнало положение, а в София си изтървахме положенията, но каквото било било. Очаквам победа с 2:0, по един гол във всяко полувреме!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2014 10:20

Dido SZ написа:
boabbb написа:У-у-у, Танка, Аласан, Веско Пенев ... Те не са рендета - неее :lol: :lol: Да видиме дали няма да е нива терена ... 90% съм сигурен, че ще е абсолютно компирище :lol:

Пропусна Иво Иванов :lol: , а колкото до терена си много в грешка. На такъв терен ще играете и играете, само когато гостувате на нас, Лудогорец и в Коматево.

А, дано е така 8-) Тогава може да стане хубав мач - Берое има силен състав ;) Всички говорят за Мапуку, но лично на мен ми прави впечатление тоя Керкар ( Киркар :roll: ) - много свестен играч
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 10:20

Прогнозирам победа с 2-1 за зелените. Спецът от Плоски измори доста от своите титулярни иностранци срещу Монтана, докато Хубчев имаше благоразумието да запази ключовите си играчи за този сблъсък. Не изключвам и равенство 1-1.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

effect

Мнениеот effect » 26 сеп 2014 10:30

С тия тролеи в защита и предвид факта, че такива мачове под ръководството на плоския сме гледали безброй мача е 1:0 0:0 1:1.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 сеп 2014 10:38

Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.

Относно терена сигурно ще е тежък просто си вали.

effect

Мнениеот effect » 26 сеп 2014 10:40

onegavon написа:Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.

Никой не го подценява, той с годините е доказал, че такива мачове ги води по един и същи начин и винаги се случва едно и също нещо: или падате с 1:0 или правите Х тип Черно Море, Зимбру и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 10:54

onegavon написа:Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.

Проблемът не е, че някой подценява спеца от Плоски, той толкова си може. Проблемът е, че подцененият в случая е Хубчев, който за сезон-два в спокойната Зара успя да сглоби и обиграе много, ама много боеспособен отбор и да сплоти силен колектив. Колкото до терена, ами климатичните условия в страната са такива към момента, няма какво да се направи по въпроса. Даже си мисля, че едно разкаляно игрище ще е повече в минус на Берое, отколкото в техен плюс, просто защото имат технични разиграващи състезатели, от чиято игра в общи линии пряко зависи ефективността на зелената атака.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2014 10:59

TristaNNN написа:

Проблемът не е, че някой подценява спеца от Плоски, той толкова си може. Проблемът е, че подцененият в случая е Хубчев, който за сезон-два в спокойната Зара успя да сглоби и обиграе много, ама много боеспособен отбор и да сплоти силен колектив. Колкото до терена, ами климатичните условия в страната са такива към момента, няма какво да се направи по въпроса. Даже си мисля, че едно разкаляно игрище ще е повече в минус на Берое, отколкото в техен плюс, просто защото имат технични разиграващи състезатели, от чиято игра в общи линии пряко зависи ефективността на зелената атака.

Да, бе, добре :lol: На вас като ви боцнаха 2 гола, единия беше с "нафрълена топка" напред :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 26 сеп 2014 11:07

С голяма мъка 0:1 но победа

Върни се в “ЦСКА”