AN71 написа:zlatan написа:Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал''
Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.
Абе да вкарват правилата от балета и фигурното пързаляне и само прегръдки, целувки и ръкопляскания и всички с розови екипи .А малко по сериозно футбола е мъжка игра какви са тия глупости расист бил. Абе тео имаш ли нешо в това което е на раменете ти .И аз като Златан не защитавам който и да е ама е смешно за най малката обида да говорите за расизъм
Правилата са изключително строги на ФИФА по темата с расизма, тука става въпрос в основа на играч срещу играч, а не фенове-играч!
Това все едно ти да отидеш в черна страна и да ти викнат ей бял боклук или ти си срам за кожата си.. нещо подобно, няма ли се обидиш?