blac_black_cat написа:Plovdiv_1926 написа:Black cat, както сега се отваряш, на тъмно, ако стане нещо в Тракия, съм сигурен, че ще си първият, който ще реве. Няма смисъл от чак толкова омраза, защото настройва хората твърде много. http://www.youtube.com/watch?v=WQGRGFXR ... .be&t=2m7s
Ей фен на локотото: Много добре Ви знам! Ама наистина много добре.
Една лична история: допреди около 2 г. имах доста допирателни с Върли ваши фенове. Като един от тях имаше забрана да ходи на мачове точно заради атаката в гръб с камъни още от Сандански. Неграмотник пълен с две думи. Другите са такива, който не пропускат мачове на Локо навсякъде, не ми се влиза в детайли...
Много сте ми смешни в заплашването де.
На мача от първия кръг тая година си спирам колата близо до Борисовата и като видяха PB почнаха: "айде майна с нас". Аз им отговорих: "Аз съм от другата страна на барикадата, а Вас не мога да Ви гледам". Бяха 2 коли с хора по равно момчета и момичета на средна въздраст 25-35 г. Комплексите Ви са доста и си ги употебявайте в квартала: Столипиново.
Като знам каква е омразата Ви към нас, от тогава 3 пъти повече не Ви навиждам
Сори за нормалните фенове, ама тия са ми мн. противни.
А по тая логика ти как се гледаш сам в огледалото???? Или работата е друга - ти си от Стамболийски,Съединение , Рогош или Цалапица , но в София казваш , че си от Пловдив ......... и си стар фен на отбора на народната войска????? БРАВО, ХВАЛА и УРА!!!!
Винаги ми се е струвало супер странно да си от Пловдив и да си от ЦСКА или Левски, но обяснението е едно - ако си от ЦСКА някой от родителите/роднините е бил военен и са го пратили в Пловдив, или ако си от Левски ...... вашите са дошли в Пловдив от някъде.