Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Мнениеот petko.h.markov » 06 мар 2013 09:41

sin4ec написа:Ами така е-безплатен обяд няма! Да, българският футбол е непривлекателен , но все пак има своята огромна аудитория! Тоест представлява интерес на местна почва за реклама. Или за утвърждаване на позиции в други области-сиреч пак реклама. А Левски, трябва да признаеш, е малко по-привлекателен от ЦСКА в този ред на мисли. Истинският въпрос за мен е защо Титан, след като така или инак влага пари в клуба, не си изчистят нещата и да привлекат подобен инвеститор! Така и на тях ще им олекне, и нещата ще тръгнат! И защо феновете само искат, а не помогнат? С псувни по собствениците и бойкоти по-добре няма да стане, в голям батак сте се навряли! Вън боклуците-а после? Възраждане? Смях! Пълно разминаване на реалности и желания, ами ако не бяха те днес щяхте да сте спомен! Пари са дали, и то хич немалко, за разлика от повечето пишещи тук, дето и на стадиона не са отишли 5 кинта да дадат! Спасиха ви, набутаха се-а сега вън! Нещо ми се губят нещата, не съм им адвокат, обаче са странни тези искания... Казаха ви да съберете 2 млн и да си купите клуба-цирк направихте с фалшиви пачки! Накрая да не им писне и верно да ви заебат, че тогава вашто чудо, та ничие!

ГАЗПРОМ РЕКЛАМИРА В ШЛ.Да не мислиш че разчита на реклама в България.Та те тук са монополист.Като станат
спонсор на Левски да не би вие да ходите да си купите две канчета газ вместо едно? Като благодарност.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 06 мар 2013 17:33

Писах, че в Левски се изля златен дъжд тази година и стоя зад мнението си. Не съм видяр никой друг отбор да има два спонсора на фланелките. За нов стадион във времена на тотална криза, кой говори. Не могат да си го позволят отбори, като Милан и Ливърпул, но Левски от България може. Не съм си измислил и думите на Бойко, че той е докарал руската банка. Каза го пред всички медии. Е, кажи ми сега, кой е с привилегии? Няколко клуба получиха парички, защото целуваха, знаете, кое на примиера. Да, ние викахме против Божков и ще го правим срещу всеки, който се опитва да се подиграва с ЦСКА. Сигурен съм, че колкото и години да минат ние пак ще станем отбор-шампион, защото е генно заложено. Ще преболедуваме Титан бъдете сигурни! Вие си помислете отсега нататък без Бойко накъде ще тръгнете. Винаги е идеално клубът да има нов стадион, но на каква цена? Или смятате, че ВТБ и Газпром ще дават пари, защото много харесват Левски? Няма нищо безплатно и не се знае, заради комфорта на Герена, какво ще загуби България.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2013 18:16

petko.h.markov написа:
sin4ec написа:Ами така е-безплатен обяд няма! Да, българският футбол е непривлекателен , но все пак има своята огромна аудитория! Тоест представлява интерес на местна почва за реклама. Или за утвърждаване на позиции в други области-сиреч пак реклама. А Левски, трябва да признаеш, е малко по-привлекателен от ЦСКА в този ред на мисли. Истинският въпрос за мен е защо Титан, след като така или инак влага пари в клуба, не си изчистят нещата и да привлекат подобен инвеститор! Така и на тях ще им олекне, и нещата ще тръгнат! И защо феновете само искат, а не помогнат? С псувни по собствениците и бойкоти по-добре няма да стане, в голям батак сте се навряли! Вън боклуците-а после? Възраждане? Смях! Пълно разминаване на реалности и желания, ами ако не бяха те днес щяхте да сте спомен! Пари са дали, и то хич немалко, за разлика от повечето пишещи тук, дето и на стадиона не са отишли 5 кинта да дадат! Спасиха ви, набутаха се-а сега вън! Нещо ми се губят нещата, не съм им адвокат, обаче са странни тези искания... Казаха ви да съберете 2 млн и да си купите клуба-цирк направихте с фалшиви пачки! Накрая да не им писне и верно да ви заебат, че тогава вашто чудо, та ничие!

ГАЗПРОМ РЕКЛАМИРА В ШЛ.Да не мислиш че разчита на реклама в България.Та те тук са монополист.Като станат
спонсор на Левски да не би вие да ходите да си купите две канчета газ вместо едно? Като благодарност.

Какъв монополист са Газпром в България?Къде в схемата са Булгаргаз и Овъргаз?

Май от мъка и злоба са ви са се насълзили очите и не виждате какво пишете :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 06 мар 2013 18:32

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:

Какъв монополист са Газпром в България?Къде в схемата са Булгаргаз и Овъргаз?

Май от мъка и злоба са ви са се насълзили очите и не виждате какво пишете :evil:

Така си е. Газпром още не са казали "А", а някой ги провъзгласиха за "крале".

п.п. Както винаги безупричен в мисли, неутразим в думи, г-н Кашчей :P
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2013 18:43

НеУтразим.....Просто не мога да не се преклоня пред гениалният правопис!

Поклон, дълбок поклон, трижди поклон доземи!

ПП-Всъщност, ако имаш проблем, решим с валидол, мога да ти препоръчам много добър специалист.Постарай се следващите ти изблици на гениалност в изказа да са повече по темата, отколкото свързани с мен.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 06 мар 2013 18:49

Кашчей написа:НеУтразим.....Просто не мога да не се преклоня пред гениалният правопис!

Поклон, дълбок поклон, трижди поклон доземи!

ПП-Всъщност, ако имаш проблем, решим с валидол, мога да ти препоръчам много добър специалист.Постарай се следващите ти изблици на гениалност в изказа да са повече по темата, отколкото свързани с мен.

Извинявам се за правописа, дано не е решаващ в нашите отношения. Още един път приемете моите извинения.
Мнението ми по темата е, като вашето, не се различава.

п.п. Носите ли диоптрични очила? :P
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2013 19:20

Кашчей, България колко доставчика на газ има в момента?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2013 19:41

vaskonti написа:Кашчей, България колко доставчика на газ има в момента?

Васконти, Газпром не оперира в България!
Хайде да уточним какво е монополист в България, а не монополист в доставките!
Монополист е Лукойл, независимо, че се внасят горива и от други фирми-цената , която определя Лукойл е цена на бензиностанциите.Не мисля, че в бензиностанциите на Шел, Петрол, ОМВ или Лукойл цената на горивата е с някакви фрапантни разлики.Никой от вас обаче не мрънка, че Лукойл налива пари в баскетболният Академик.Представям си какво щеше да е, ако Лукойл наливаха пари в баскетболният Левски 8-) :mrgreen:

Вие какво искате-някой да да се качи на стълбата и от горната лавица от склада за спонсори да ви извади някой спонсор ли?Ми търсете си ги бе, навивайте ги, говорете им каква сте харизма, какви евроубийци сте.После им покажете одита си, покажете им колко съдебни дела водите, колко неплатени сметки имате към държавата, към контрагенти и към футболисти и треньори.Покажете им тренировъчната си база в Панчарево, стадиона в Борисовата (най-вече ВИП-ложата и ресторанта под сектор А).Похвалете се, че сте побеждавали Ливърпул на Анфийлд, като не забравите да споменете и последното си евроучастие.Оплачете се от БФС, от Държавата, от УЕФА..може и да ви съжалят, като видят горчивите ви сълзи на отчаяние от мъката и нещастието, сполетели великият тим и неговата велика публика (тръгваща си в 70-а минута при негативен резултат).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2013 19:50

Газпром не оперира в България, ама друг път - собственик са на 50% от Овъргаз, а на всичко от горе и като монополист в доставките на газ могат да диктуват цените както им хрумне. Чудя се дали Булгаргаз и Овъргаз се конкурират както си требе на вътрешния пазар?

Останалите общи приказки не си струва да им отговарям, още повече, че вече го направих по-горе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2013 20:10

vaskonti написа:Газпром не оперира в България, ама друг път - собственик са на 50% от Овъргаз, а на всичко от горе и като монополист в доставките на газ могат да диктуват цените както им хрумне. Чудя се дали Булгаргаз и Овъргаз се конкурират както си требе на вътрешния пазар?

Останалите общи приказки не си струва да им отговарям, още повече, че вече го направих по-горе.

И как се конкурират?Какъв е пазарният дял на Овъргаз?Защо една фирма, монополист в доставките и притежаваща 50% от друга фирма, разпределяща тези доставки, просто не е иззела всичко?
Останалите общи приказки са повече от верни, но са страшно неудобни.Те са доста по-различни от мантрите, които напявате под нос, обградени от запалени сандалови пръчици.Вие държите да сте равнопоставени.. от каква гледна точка и с какво право?Вие и сега сте по-равнопоставени от други отбори, но вашият равнис е само с един отбор-Левски.Защото не се равнопоставите с Монтана... или с Черноморец?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”