shotgun blues написа:POPCORN написа:shotgun blues написа:Баку ще са корав съперник,но ЦСКА би трябвало да продължи,след това обаче не виждам никакъв шанс за ЦСКА с този слаб отбор който има и с тези "изключителни" попълнения събирани от гората
дай да не говориме на изуст а?Кога ги видя как играят и какви качества имат, кога почна да говориш кой е от гората и тн.Те и миналият полусезон играчите ни бяха от гората, ама се борехме до последният кръг за шампионската титла нали?
едно е да биеш Ботев Враца,Монтана и т.н,друго е Стяуа,Тотнъм,Интер и т.н![]()
Ти вярваш ли че с ветерана Янчев,Грънчов,Галчев и взети от къде ли не ,испанци,аржентинци и незнам си какви които Младенов едва ли е гледал ...ще успеете да елиминирате такъв отбор![]()
Миналата година ЦСКА имаше МНОГООООООООООООООООООООООООООООоо по-добър отбор със Зику,Нелсън,Делев и т.н и нищо не направи със СТЯУА,какво е различното тази година ...
къде ми сравняваш интер баку с стяула тотнъм и тн бе пич.ти в кой свят живееш?Ми те по твойта логика Челси винаги имаха ебати футболистите и не стигнаха до финала на Шампионската лига?Какво им пречеше а?Мога да ти кажа,че от предишни години,чЕлси тая година имаше най-малко звезди в състава и стана чудото!ЯВно не всичко е добри футболисти.Още повече до 20 юли има един месец.Ти откъде знаеш какви футболисти ще дойдат и какви не?Да не говорим ,че срещу Стяула не ни игра най-добрият играч Мораес, ако си спомняш това!Интер Бакъ ще ми ги сравнява с Тотнъм ебаси мамата.вие в тоя форум ама много изпростехте.вземе излезте малко навънка стига сте седяли по тия форуми.затова пишете таквиа глупости