percival написа:Синьо сърце написа: ... за Батков си прав. Но за държавата не си. И една стотинка няма от държавата, колкото до бб, той си направи PR с тази история след освиркването в Разград. Банката решава за Левски много по-рано и решението не е свързано с бб. Свързано е с новите собственици на Левски. Те назначиха и Костов, между впрочем. И Тонев. Няма власт-има пари и бизнес. Да, Левски има база и това е важно. Всичко са частни пари на частни инвеститори. Това е решението на ребуса. Това е подчертаното в синьо. Това са реалностите. Пожелавам ви да се случи и на вас.
Да нормално е да има инвеститори все пак имате стадион и бази отдадени во веки веков за без пари.Частни пари са да и частни инвеститори ,но влизат след указания ,закрила и с големи преференции от властта.Кои са новите собственици на Левски и кой по точно беше стария ?
Още нещо примерно държавата да каже ето ви стадиона и базите и ще ви върнем парите които сте плащали за наем ,ще ви доведем и добри инвеститори на които ще им предложим да имат благоприятни условия за монопол в тяхната сфера у нас.И след това примерно ние да отричаме че има намеса в наша полза от властта.
Виж какво стана с ДЮШ на ЦСКА на 4-ти километър ,един паркинг ,това ще стане и с останалата част от базите на другите клубове под марката ЦСКА.Да някои ще кажат че беше една поляна ,но кой и как по дяволите можеше да инвестира пари там .Да плащаш наем на собствените си пари ? Или въпреки това да изградиш нещо за да предпазиш трениращите и да им създадеш елементарни условия за тренировки след което да те накарат да го развалиш и върнеш в предишният му опасен вид ,както е случаят с Панчерево.Е кажи ми драги ми приятелю не се ли намесва тук тая пуста власт ?
Сега аз не съм олигофрен да не виждам някои неща. Крушката обаче си има опашка-ключето е в отношенията военни-ЦСКА. Левски си оплете 1997 кошничката, но там имаше единомислие по въпроса( макар МВР да е дошло в Левски доста след строежа на Герена). Крамолите в ЦСКА бяха страховити и доведоха до тотален разрив.( тук колегата bobonikolov от вашите е много запознат-който желае, да се обърне към него за инфо!). Та накрая Панчарево, Армията и 4 км бяха апортирани от военните в ДАМС, вместо в ПФК ЦСКА АД...Защо-питайте си управниците! Не може да вините сините за нещо, което те са направили, а вие-не! Някой беше казал-военните извивали ръце, искали контролен пакет и прочее...Ами ще искат-ТЕ създадоха ЦСКА, ТЕ дадоха името, ТЕ изградиха и поддържаха базата...Те дадоха на Стойчо офицерски чин за головете с Ливърпул, ако щеш...Вината си е във вас, няма какво да коментираме. Божков и той им искаше вноската, че и Поповата шапка-е няма как да стане така! Сега трябва да им сърбате попарата, но не винете държавата и Левски за това...