Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2020 23:12

damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:Ич да не ви пука :mrgreen: Нашите са печат на слънчице, хващат витамин Д, а подуенци тренират вкъщи, до кенефа.
Делянски, мен ме кефи как жалкото спирталче отразява новините за нас. Когато е нещо негативно, е водеща новина, ако е позитивно е доле, десно, у кишето :mrgreen: Сами си правете изводи, какво им причинява тая омраза :) Наслаждавам им се :)

Обаче скивай видеото.Скрил се в храстите и снима....
Бахти отрепките :lol: Чак смешно ми стана.

[offtopic]Тоя 1000% се е изсрал от страх в храсталака, докато снима. Да му открият фекалиите и да ги изследват :!: Трябва да бъде открит, защото мъжкото куче на Ганчев е силно разгонено през пролетта.[/offtopic]

[offtopic]И дрон пуснал/а.Слънчо е пекъл много силно тогава,та не са го видели да го свалят и да му/й го набоцят у г*зо. :lol: Да направят една импровизирана тренировка,но с целия отбор другия път.И кат се появи пак в храстите да пуснат хрътките да го еб*т. :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Да, ама не са го видели. На охраната, ако има такава сигурно не и е направило впечатление, че има някой в храстите, понеже нямате тоалетни.[/offtopic]

[offtopic]Нас не ни трябва,иаме си цял парк,а и Слънчо не ни пече по тиквите ... 8-)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 апр 2020 09:59

И за какво ръководството на клуба си прави труда да организира такива тренировки, след като 90% от играчите ще са аут за следващия шампионат? :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2020 10:17

Serafim написа:И за какво ръководството на клуба си прави труда да организира такива тренировки, след като 90% от играчите ще са аут за следващия шампионат? :lol:

За да си потренирате малко мозАците, добре че го има ЦСКА за да си осмислят живота сините фенове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 апр 2020 20:25

peliforewer написа:
Serafim написа:И за какво ръководството на клуба си прави труда да организира такива тренировки, след като 90% от играчите ще са аут за следващия шампионат? :lol:

За да си потренирате малко мозАците, добре че го има ЦСКА за да си осмислят живота сините фенове.

Ааа, не са само сините! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 апр 2020 12:17

Нямам търпение да дочакаме подновяването на мачовете. Знам, че вероятно няма да е скоро, но ме сърбят ръцете за новото мега дерби на БГ футбола - Лудогорец - Златогорец. ;)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 апр 2020 09:19

Честит рожден ден, Стойчо Младенов, бъди здрав още много дълги години. Знаем и вярваме, че в правилния и точен момент ти отново ще поемеш ЦСКА! :idea: :idea:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 апр 2020 19:32

Честито на Стоичо. Наистина червен до гроб. Истински достоен съперник на сините.Малко прост на моменти и алчен за пари но какво да се прави....

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 апр 2020 07:32

hydetoshi написа:Нямам търпение да дочакаме подновяването на мачовете. Знам, че вероятно няма да е скоро, но ме сърбят ръцете за новото мега дерби на БГ футбола - Лудогорец - Златогорец. ;)

Те завалиите, все от стоки водещи към пристрастяване гледат да правят пари..
Преди билетчета, сега алкохол...!
Що не пуснат в продажба дръвчета които да посадят на мястото на тия които ще бъдат изсечени при ремонта на Армията..?
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 апр 2020 12:31

Щото Полуръста не продаваше някаква бира с петолъчката по бензиностанциите си...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 апр 2020 12:45

Само дето има пивоварна и е в България. Тоест, парите не отиват в чужда държава.
Друг е въпросът, че и там не е чувал за маркетинг. Май само аз, ти и още 2-3ма са я виждали някога някъде тази бира. А аз не съм я пробвал, защото нямам навика да пия бира на бензиностанция, а в магазините, от които си пазарувам ... естествено я няма.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”