Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот djd » 06 мар 2020 09:22

Били сме и друг път в лошо положение. Например през 1985-6 и 1998, когато Пената се чудеше кого да пусне. Също и през 2008, когато пак Пената трябваше да вади кестените. И в трите случая заложи на млади българчета, които по-късно направиха име, кои по-голямо, кои по-малко.
Лошото е, че през 2018 и след това Пената вече е много стар. Сигурно и младите българчета са по-малко и по-слаби спортисти. Но най-сигурно е, че треньорите и скаутите сега нямат нито носа, нито топките на Пената.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 мар 2020 10:04

Кога е жребият?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 мар 2020 11:39

hydetoshi написа:Кога е жребият?

Жребий: 10 март, вторник, 11:00 ч
Мачове: 7-9 април и 21-23 април, вторник-четвъртък
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 мар 2020 12:25

Мисля, че сме фаворити сред последните останали в турнира. Тая апатия, която ни е обзела няма да е вечна. Все ми е тая с кой ще се паднем, оптимист съм!
Иначе, поради обстоятелството, че финала е на Васил Левски, предпочитам да има две дербита Сф-Пд, защото ако имаме градски дербита, то софийския отбор ще има предимство на финала в София.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 мар 2020 13:40

Крушовски явно е контактувал с Павел Колев и е пипнал заразно кривогледство. Сега на пресконференцията забелязах, че е кривоглед с дясното око.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2020 14:10

ivo55 написа:Крушовски явно е контактувал с Павел Колев и е пипнал заразно кривогледство. Сега на пресконференцията забелязах, че е кривоглед с дясното око.

Абе тия работи не са за ебавка
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 мар 2020 14:21

Да, прав си. Не си го е избирал. Просто не го бях забелязал досега.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 мар 2020 14:28

"Ще победим Берое с 2:0. Мисля, че ще успея отново да се разпиша, а второто попадение ще бъде дело на Белтраме", заяви Ахмедов

Иначе да споделя вариант на първи отбор, който поне малко ще се приближи до представата ми за ЦСКА и ще има някакъв потенциал за 2 години да се обиграе. Максимално евтин, без грандиозни заплати. Иначе, всеки би си мечтал да се вземат двама готови, вече доказани и много скъпи голмайстори от класата на Мораеш или поне като Каранга . Но като нямаш пари за такива, трябва да си ги създадеш.

Изображение
Изображение

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 мар 2020 16:49

hydetoshi написа:
delqnski47 написа:Искам финал с Левски :idea: :!:

Тц! Софийска и пловдивска двойка в полуфиналите и съответно софийско-пловдивски финал. Купата е или за нас или за Левски. Предполагам повече за Левски.

Обикновено Лудогорец пада за купата и обикновено отстранилия го не взема купата.

Освен това Левси си изигра големия мач в турнира и не се очаква да е носителя на трофея. Миналата година ЦСКА срещу Лудогорец и после Ботев срещу ЦСКА си изиграха големите мачове и то при гостуванията та накрая не станаха победители. Стана отбор, който никакъв мач не беше изиграл дотогава и си го пазеше за финала изиграването.

Пловдивските отбори са по-опасни и по-специално Ботев, тъй като за разлика от другите три го няма в челото на първенството и при него борбата е изцяло на един фронт.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 мар 2020 17:15

ivo55 написа:
"Ще победим Берое с 2:0. Мисля, че ще успея отново да се разпиша, а второто попадение ще бъде дело на Белтраме", заяви Ахмедов

Иначе да споделя вариант на първи отбор, който поне малко ще се приближи до представата ми за ЦСКА и ще има някакъв потенциал за 2 години да се обиграе. Максимално евтин, без грандиозни заплати. Иначе, всеки би си мечтал да се вземат двама готови, вече доказани и много скъпи голмайстори от класата на Мораеш или поне като Каранга . Но като нямаш пари за такива, трябва да си ги създадеш.

Изображение
Изображение

Искаш да кажеш, че 35 хил евро на месец за Десподов, 60 хил за Чочев, 40 за Г. Миланов и 25 хил за Неделев (за да играе в ЦСКА сигурно ще иска повече) е евтин вариант?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”