ivo55 написа:Пич, или ти има нещо, или просто имаш някакъв ужасно беден житейски опит.
Имал съм покрай работа досег с хазартнозависими хора (официална болест в над 90% от страните по света) и не можеш да си представиш за какви семейни трагедии става въпрос. За разлика от наркотици, където се съсипваш с години, при хазарта "зануляването" на семейството се случва и за една нощ. С всички последващи последствия. И върви ръка за ръка с кражбите и проблемите с лихвари. А нерядко и с наркотиците. Потапяш цялата си рода в нещастие и мизерия. И това не ти го цитирам от някакви книжки, а съм го виждал в най-ужасните му форми.
И не мога да разбера как не можеш да прочетеш и да схванеш кратки текстове. Къде съм написал да се забрани хазарта. Писал съм да се ограничи драстично неговата достъпност, да се извади от жилищните квартали и да се защитят абсолютно категорично уязвимите групи - тези до 18г., тези над 65 години, болните и т.н. И примерно големите казина, в които да се приемат залози над определена сума, да се извадят единствено (както е в немалко държави) в опрделени градчета покрай границата. За да си защитят семействата и обществото .
[offtopic]Няма просто да остана без отговор на това написаното!
Браво добре си отразил този не малък проблем![/offtopic]