Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 19 сеп 2019 09:29

Red_Neck написа:
ivo55 написа:Специално Черниаускас има своите качества, но е недопустимо за вратар на ЦСКА да е кръгла нула що касае уменията до куп умения като: поемане на топката, подаване, техника, пласиране, умения за игра и с двата крака, комуникация със защитата, самообладание, концентрация, постоянство, представяне в решаващи мачове, лидерски качества.

Трябваше още след първия си полусезон, в който с левашки изпълнения ни провали в решаващите мачове, вкара си невероятен автогол, като набута в мрежата си излизаща в аут топка, подава на волетата на противниковите играчи и какви ли не още изцепки, да бъде освободен поради некадърност и липса на необхдимото ниво.

.... .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Черни за плеймейкър или вратар го гласим? :)

Аз съм доволен от него.... Спасявал ни е задниците многократно. Имаше грешки на растежа, но ги намали драстично.... останалото е фенщина и пригласяне на един определен хор ;)

Аз съм нормален фен, който не харесва в ЦСКА да играят страхливи момчета, които при малко повече натиск и напрежение почват с глупостите и левашките насирания. Нормалните фенове на ЦСКА, които сме такива от десетилетия и сме гледали ЦСКА такъв какъвт отрябва да бъде, не сме доволни от сегашното спортно-техническо ръковдство в клуба (нямам предвид само водените 5 години треньорчета от селата и начинаещи такива), което "успява" да сглоби слаби отборчета спечелили точно 0 титли, 0 купи, 0 отличния и постигнало 0 пробива в евротурнирите (влизане в групи).

Има само един ХОР в ЦСКА в момента и това е т.н. от мен Слугинаж. Няма друго разумно обяснение след толкова напълно провалени сезони, в края на всеки от който сме постигнали точно една голяма НУЛА успехи, да си вярват, че всичко е наред, върло сме добри и някакво демонично задкулисие органзизира някакви нечестни, подли,тайни и въобще ужасни и нетърпими атаки срещу така любимото им ръководство ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 сеп 2019 10:18

А относно ЦСКА и "репресираните" и кой плащал и неплащал наеми и местни данъци и таски, ето сами вижте.
Ако може някой да обясни как тъй само на "репресираните" глобите от БФС и местните данъци и такси намаляват ...
А пък ЦСКА очевадно дава едни 2 милиона годишно повече на държавата (дето според синичките не се плащали). Смешното е, че пак са след ЦСКА в класирането.

ЦСКА

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 77453q.JPG

Левски

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 77486k.JPG

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 сеп 2019 11:19

Да допълня, че синичките са обединили разходите за вода, топлоенергия и електроенергия с ... горивото в една точка. За да не ги питат защо не плащат за ток, парно и вода. И съответно да изникне въпроса кой ги плаща. И да лъсне истината. Много ме досмеша. Аз чака толкоз "репресирани" ора не бех срещал. Дай боже, всекиму!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2019 12:18

delqnski47 написа:А може ли някой компетентен Пощенец фен да ми разясни що е то "автентичен",че гледам го употребяват и се опитвам да му намеря значението в "правния справочник",но не я откривам тая дума никъде.Чисто от гледна точка на правото ми се ще да ми се разясни.Благодаря.Ще помоля въпросът ми да бъде разяснен след този на Шивача за осигуровките на Гонзу на по 500 лева. :lol:
П.П. Едно безплатно разясненийце.Ганчев никога не е бил собственик на фалиралата фирма,с която се разпореждаха заплати и т.н. на отбора до 2016.Всъщност същата фирма беше в запор много преди 2016,но тва е друга тема.

Автентичен: истински, действителен, неподправен, достоверен
синоними: истински, действителен, неподправен, достоверен, меродавен, оригинален, същ, същински,

Покажи, кое определение отговаря за ЦСКА-София/ София/ съгласно документите, а не какво си мислите или желаете.
Същото важи и за Литекс, защото е облечен в червени екипи и той не е автентичен.
Автентични сте вие феновете, НО нямате отбор, защото според документите, истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г. Но тъй като предпочетохте да припознаете и "осиновите"ловешкия отбора на ГГ, излиза, че автентичните фенове на ЦСКА са съучастници в заличаването на собствения си клуб в когото са се клели във вярност. Наистина сте "Верни до гроб". Бяхте верни до 09.09.2016г.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 сеп 2019 12:40

realno написа:
delqnski47 написа:А може ли някой компетентен Пощенец фен да ми разясни що е то "автентичен",че гледам го употребяват и се опитвам да му намеря значението в "правния справочник",но не я откривам тая дума никъде.Чисто от гледна точка на правото ми се ще да ми се разясни.Благодаря.Ще помоля въпросът ми да бъде разяснен след този на Шивача за осигуровките на Гонзу на по 500 лева. :lol:
П.П. Едно безплатно разясненийце.Ганчев никога не е бил собственик на фалиралата фирма,с която се разпореждаха заплати и т.н. на отбора до 2016.Всъщност същата фирма беше в запор много преди 2016,но тва е друга тема.

синоними: истински, действителен, неподправен, достоверен, меродавен, оригинален, същ, същински,

Покажи, кое определение отговаря за ЦСКА-София/ София/ съгласно документите, а не какво си мислите или желаете.
Същото важи и за Литекс, защото е облечен в червени екипи и той не е автентичен.
Автентични сте вие феновете, НО нямате отбор, защото според документите, истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г. Но тъй като предпочетохте да припознаете и "осиновите"ловешкия отбора на ГГ, излиза, че автентичните фенове на ЦСКА са съучастници в заличаването на собствения си клуб в когото са се клели във вярност. Наистина сте "Верни до гроб". Бяхте верни до 09.09.2016г.

Беше зачезнал нещо, по-горе колегите питаха къде са сега Пощенец и Спартак Сф,автентични клубове с история и традиции, вярвам че ще ми отговориш ти си доказано реален :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 сеп 2019 13:08

realno написа:

Aбe вас всъщност какво ви касае тая тема?ЦСКА ли е Литекс ли е?Пишете си там нещо колкото да покажете,че и вие съществувате ли какво... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 сеп 2019 14:04

realno написа:

Според КОИ документи миличък ? Тези на Търговските дружества или тези на Спортните отбори ? Тези с историческа стойност ? Тези в БФС ... Тези документи и предписания на УЕФА и ФИФА за индетификация и историческо наследство на футоблни клубове или ... ? КОИ документи теб лично те вълнуват ? Защото мен ме вълнува единствено Протокола за обединението на Чавдар , Септември и ДВ ...
...
истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г.

Я пак , опитай с повече плам и обясни , КОЕ точно беше заличено и от КЪДЕ беше заличено на тази дата .... Чакам с нетърпение ;)
А, между другото, като за заличени тези същите все се класират преди вас .... кофти ви е ... ама, какво да се прави ... както казват в западна Европа ... C'est la Vie ... :mrgreen:
Последна промяна от baraba на 19 сеп 2019 14:29, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 сеп 2019 14:16

peliforewer написа:
realno написа:

Беше зачезнал нещо, по-горе колегите питаха къде са сега Пощенец и Спартак Сф,автентични клубове с история и традиции, вярвам че ще ми отговориш ти си доказано реален :).

На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?

Долу-горе същата работа е и с Пощенец и Спартак. :lol:

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 сеп 2019 14:28

Днес Лечков пак е приказвал глупости по телевизията. Не можел да си обясни,защо българските футболисти (национали ) били толкова слаби, след като пътували с най-добрите самолети и спяли в 5 звездни хотели. Това зависело от БФС-то...
За такива думи : ОСТАВКА! ВЕДНАГА! Лечков и цялото спиртосано ръководство -вие сте срам за футбола!
[offtopic]Пиша в магията, защото това засяга всички и ЦСКА включително.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 сеп 2019 14:40

Абе тея кретени няма ли кой им тури една водородна бомба.. :lol: :lol: :lol: Когато си варя домашно овче мляко(заради протеините.. 6 на 100 баце) и по тенджерата все остава едно петно отдолу от преварялото мляко от последния път дет го търкам,търкам,търкам и все не се отлепя.То си стои там,знае че е безполезно и т.н. ама продължава да си стои. :lol: :lol: :lol:

Група привърженици на ЦСКА 1948 внесоха днес в Министерски съвет и в Министерство на младежта и спорта писмо, с което питат дали ЦСКА си плаща задълженията за стадион "Българска армия".

https://gong.bg/bg-football/fenove-na-c ... -W2M2xlxBo

Баси изродите. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”