Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2019 17:12

krumeto написа:
Old_death написа:
krumeto написа:
Непринуден написа:За по-простичките. Обяснение от анализатор.

Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).

Да видим сега как става.

1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.

Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.

2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.

Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.

Не ровете много, пръста пада на гърба ви!
Само да не стигне до УЕФА, ФИФА! Имате едно на ум от преди!

Аз пък искам всичко да отиде до двете централи, да се разровят в лайната и да изчистят виновниците, които и да са те!

Това е и моето желание! Нека виновния да получи наказанието си.
Но...,изглежда някои са предупредени да не ровят повече и го правят само феновете.

Сега ако ми кажеш и кой може да принуди БФС и ТИМ да не ровят повече ще те призная за мъжкар,в една тема за декларациите съм ти дал жокер.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2019 17:51

peliforewer написа:
шивача написа:тази контрола или по-скоро част от турнир съм го забравил, а със сигурност сефте гледам репортаж от този мач
https://www.youtube.com/watch?v=qjVcBPGXBnE

Защо го пусна,сега ще започнат едни съмнение за обръщалка :) .

щото съм сигурен, че бая хора като мен не са го гледали, а и са го забравили :) иначе моите критерии за обръщалки са да получиш 3гола в последните 7-8минути и с тях да загубиш. :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юни 2019 18:01

шивача написа:
peliforewer написа:
шивача написа:тази контрола или по-скоро част от турнир съм го забравил, а със сигурност сефте гледам репортаж от този мач
https://www.youtube.com/watch?v=qjVcBPGXBnE

Защо го пусна,сега ще започнат едни съмнение за обръщалка :) .

щото съм сигурен, че бая хора като мен не са го гледали, а и са го забравили :) иначе моите критерии за обръщалки са да получиш 3гола в последните 7-8минути и с тях да загубиш. :mrgreen:

Аз също не си спомням този мач, но по това време и самите телевизии предаваха доста по-малко футбол.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 юни 2019 19:18

k20dan4o написа:
delqnski47 написа:Трябва да си пълен тъпак да вярваш на декларации на "официални фен клубове",пряко зависими от ръководителите на същите им "любими" отбори.Тва все едно да вярваш на Бонга или Спиртала :lol: Вивакомци и те така се облъчваха(и продължават да се облъчват стабилно.. :lol: ,което искрено ме забавлява) с декларациите на Универсиадата за лошото Тире,а сега го плюят,щот готините декларации свършиха,а отбора пак игра срамен бараж,не е отстранил един кирлив отбор от 2011 и е пълен ташак от 2009-та.Ама тва си е просто констатация,грам не ме вълнуват.Идеята е да коментирам тея декларации на уж "официални"(колко готино звучи само) фен клубове.
В крайна сметка аз не се съмнявам в уменията на дон Гришони :mrgreen: ,но ми звучи много тъпа идея да подкупваш мач,в който ... не решава нищо,щот има още пет мача след тва,ти си на 4 точки зад Лудогорец и същевременно знаеш,че само Вивакомци няма как да им лягат,защото и на тях не им се играе бараж и е малко тъпичко ей така да дават точки(да,играха за себе си,но ни проглушиха ушите разни Стефчостояновци как те били символ на нещо свято едва ли не).Та е малко тъпо да правиш циркове в някъв полубезмислен мач.А и турбосилно ме съмнява Гришони да се връща във филми,които е гледал.Някак си не мога да си преставя да легна с няква,дет съм **** преди...6-7 години,примерно.Толкоз.

Дилянски, това са си твои размишления, но защо да е нелогична и обратната теория. Гришони вижда че Лудогорец се дънят срещу Берое предния ден и разликата е само 5 точки. Ако отбора му бие във Варна стават 3. И след това идва директен мач на Армията с Разград и в директен мач може да ги изпреварят. Затова мача във Варна е много важен да се вземе. Като знае как свърши първия мач между ЧМ и ЦСКА напълно е вероятно да се опита да го вземе по друг начин. Миналата година когато бяхте в серия цяло Търново говореше как бяхте хванали Скерлев при онова 2:2, само че един непридвиден автогол в края на Пинто обърка нещата. Само казвам различна теория, не твърдя че е било така.

Много си сладък. Когато е победа за ЦСКА "Гришони" може да е хванал съдиите по оня начин, а когато ЦСКА загуби точки в Търново пак ние хващаме ама издънка, някакъв непредвиден гол.

С две думи ЦСКА непрекъснато урежда. Съответно бие ако е без издънка и не бие ако има издънка.....но винаги уреждаме. Друг не. ЦСКА е злото.

Моя отговор в твоя стил.
Във Варна го уреждаше Лудогорец, Левски или който ти хареса. Ама се получи издънка в превода и чужденците ни вкараха три гола.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2019 19:22

Тъй като скоро се очаква бившите гонгаджии да стартират нов сайт и много хора като мен ще бият шута на Гонг форевър, искам да питам Делянски, или зелените модове (ако ги има тук), дали има възможност за изтриване на профила и да бъдем забравени в този форум?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2019 20:20

Това, че ще стартират нов проект съвсем неозначава, че ще има в него форум.
Относно профили тук модераторите нищо не могат да ти кажат и направят, това се прави от администратор, а такъв не се е вясвал тук от последната титла на сините. Станислава се грижеше до някъде с администриране, но и тя отдавна спря да се занимава.
Спокойно може да се каже, че форума повече от година е на автопилот.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2019 20:28

Dust написа:Това, че ще стартират нов проект съвсем неозначава, че ще има в него форум.
Относно профили тук модераторите нищо не могат да ти кажат и направят, това се прави от администратор, а такъв не се е вясвал тук от последната титла на сините. Станислава се грижеше до някъде с администриране, но и тя отдавна спря да се занимава.
Спокойно може да се каже, че форума повече от година е на автопилот.

Спортен сайт без форум ще го сполети съдбата на лайфа, или в най-добрият случай ще има бутиков успех. Иначе питам модовете за инфо, тъй като поне те би трябвало да имат, или да са имали контакт с някой администратор. Като си гледам личния профил нямам опция "изтриване на профила", а доколкото съм запознат с новите регламенти на ЕС, дори имаме право да бъдем "забравени" и да се изтрие цялата налична информация пазена за нас.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2019 20:46

Ти сериозно ли с това за ЕС и специално за някакъв си форум с 20 активни потребителя и още толкова частично пишещи?
Че то в сериозните форуми Skyscrapercity, който е нон стоп с по над 5000 потребителя на линия (това е в момента Currently Active Users: 6413) няма опция всеки да си трие профила, а и това е съвсем нормално да е така, защото всеки ще почне да си заличава следите, след което да прави нови профили и т.н.

То нямаше админи, когато съживявахме форума, та сега.

Форумите, като платформи им отминава времето.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2019 20:57

Dust написа:Ти сериозно ли с това за ЕС и специално за някакъв си форум с 20 активни потребителя и още толкова частично пишещи?
Че то в сериозните форуми Skyscrapercity, който е нон стоп с по над 5000 потребителя на линия (това е в момента Currently Active Users: 6413) няма опция всеки да си трие профила, а и това е съвсем нормално да е така, защото всеки ще почне да си заличава следите, след което да прави нови профили и т.н.

То нямаше админи, когато съживявахме форума, та сега.

Форумите, като платформи им отминава времето.

То и сега не пречи да имаш сто профила, ако искаш. И съм сигурен, че поне в рамките на ЕС потребителите имат право да бъдат "забравени". Да сме живи и здрави, но имаше и дебат по въпроса, какво става с починалите потребители на социалните мрежи. Та имаше идея, ако не се ползва един профил 6 месеца да бъде автоматично заличаван. Не знам какво стана с тази идея. Колкото до администраторите - всеки, който се е опитвал да влиза в контакт с тях знае, че никога е нямало отговор, но модовете няма как да са станали такива без контакт с администратор. Та затова въпроса ми беше към тях. Ма то май и модове няма. Сал един Делянски остана на амбразурата. :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2019 21:03

Последните модератори са добавени от Станислава, а това е доста отдавна, като време.
Може да има човек и 200 профила, но нали знаеш, че винаги остава следа, е вярно през един VPN и проверката по IP вече не става.
Няма, как да ти се трие профил само защото не си влизал една година, виж ако периода е поне пет съм съгласен.

Все пак ако искаш питай/пиши на Bugsy ако иска ще ти отговори.

Върни се в “ЦСКА”